Binnaz Abla

Sana yazıklar olsun diyorum baska birsey demiyorum gercekten. Ve ben o kisiyi sevmiyorum hicbir zaman da sevmedim. Ve amacima da ulastım.
Ve sen de bana inat olsun diye baristim diyosun. Zavallısın. Savas ne dedi bilemem ama sen mutlu olamayacaksın gör!

Konuyu niye saptırıyorsun. Konu savas degil ki
Ahahahahahaha sen ekim ayında geysu ile alakalı yazdığım yoruma bak. Sana inat olsun mu diye diyorum gör 😂😂

Sırf insanların mutsuzluğundan mutlu oluyorsun diye mutlu olduğumu kanıtlamak amaçlı paylaşıyorum bunu. Cinsellik bölümünde de yorum yapıyorum zaten oradan da denk gelenler varsa aktif olarak ilişkimizin devam ettiğini biliyorlardır. L Lila0025 . Bu da son mesajım umarım içindeki insanlara nefret kusma güdünü durdurabilirsin. İyi akşamlar.

Eklentiler

• 1AEF36CA-5B23-4D06-A459-54AD4A3C21CD.png
    1AEF36CA-5B23-4D06-A459-54AD4A3C21CD.png
    374,9 KB · Görüntüleme: 60
Ya bu adam bana en sevdiğin hayvan ve sana en uğur getiren hayvan kedi dedi. Ben kedinin 20 metre yakınına yaklaşamam daha ne diyeyim.
Baktirmasaydın ya atlayan sensin her söyleyen kisinin arkasindan gitme. Ben mi dedim baktir diye. O zaman 1 puan ver ya da iade al. Ne savaş mış kardesim ya. Neredeyse gidecem senin yuzunden herkes bana cemkiriyo dicem adama.
İnşallah iyileşirsin derken K Kanatlarimdantutma sen dur ben ceza alayım cevap vererek 😃

Umarım sen iyileşirsin,kendi kendine değişik değişik yazıyor millete bir de laf söylüyorsun. Geçenlerde birine gıcıgım yazdım gelip tek begenmedim ifadesi koyan sizsiniz yani,yani yaranız var gocunuyorsunuz reklam yapmasanız bile ciddi anlamda tuhaf davranıyorsunuz.
Bir falcı daha net tarihi tutturamıyor telefon numarası söylemiş tuhaf yani.. valla bana hiçbir falcı olumsuz konusmuyor allaha şükür musmutlu bir ilişkim var, yani olumsuz konuştukları için size saldırmıyorum ikincisi yukarıda demişssiniz ya iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın diye hah işte bu kadar insan aynı şeyden rahatsızsa bence bunu önce siz uygulayın.

Hadi öptüm kızlar seni.

Biriktirdin yani. Benim hic yaram yok alnım acık bi insanım. Benim mesajlarıma saldirir gibi cevap veren sensin.

Ahahahahahaha sen ekim ayında geysu ile alakalı yazdığım yoruma bak. Sana inat olsun mu diye diyorum gör 😂😂
Sonrası ne oldu hayal dünyasına degil sen kendi durumuna bak adamin seni hicbir zaman insan yerine koydugu yok. Buna eminim. O kisiyle de olmayacak bak gorursun.Bende fallar cikiyo niyeyse size cıkmıyor acaba neden?

Sırf insanların mutsuzluğundan mutlu oluyorsun diye mutlu olduğumu kanıtlamak amaçlı paylaşıyorum bunu. Cinsellik bölümünde de yorum yapıyorum zaten oradan da denk gelenler varsa aktif olarak ilişkimizin devam ettiğini biliyorlardır. L Lila0025 . Bu da son mesajım umarım içindeki insanlara nefret kusma güdünü durdurabilirsin. İyi akşamlar.
Konu rapor edilmistir.
Kör kendinden bilir isi misali. Ben kimsenin mutsuz olmasini istemem. Ben şu an mutluyum diye bir baskasini mutsuzlukla cezalandirmam! Bunu yapan sensin. Ve bana ozellikle erkekler zulüm yapamiyor. Yapan kisiler de bedelini hayatı ile ödüyor. Çünkü ben kendimi bir erkegin maskarası yapmıyorum.!

Baktirmasaydın ya atlayan sensin her söyleyen kisinin arkasindan gitme. Ben mi dedim baktir diye. O zaman 1 puan ver ya da iade al. Ne savaş mış kardesim ya. Neredeyse gidecem senin yuzunden herkes bana cemkiriyo dicem adama.

Biriktirdin yani. Benim hic yaram yok alnım acık bi insanım. Benim mesajlarıma saldirir gibi cevap veren sensin.

Sonrası ne oldu hayal dünyasına degil sen kendi durumuna bak adamin seni hicbir zaman insan yerine koydugu yok. Buna eminim. O kisiyle de olmayacak bak gorursun.Bende fallar cikiyo niyeyse size cıkmıyor acaba neden?
“Begenmedim” ifadesini sirf yorumunuzu cirkef buldugumdan verdim. Yanlis anlasilma olmasin.

İnşallah iyileşirsin derken K Kanatlarimdantutma sen dur ben ceza alayım cevap vererek 😃

Umarım sen iyileşirsin,kendi kendine değişik değişik yazıyor millete bir de laf söylüyorsun. Geçenlerde birine gıcıgım yazdım gelip tek begenmedim ifadesi koyan sizsiniz yani,yani yaranız var gocunuyorsunuz reklam yapmasanız bile ciddi anlamda tuhaf davranıyorsunuz.
Bir falcı daha net tarihi tutturamıyor telefon numarası söylemiş tuhaf yani.. valla bana hiçbir falcı olumsuz konusmuyor allaha şükür musmutlu bir ilişkim var, yani olumsuz konuştukları için size saldırmıyorum ikincisi yukarıda demişssiniz ya iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın diye hah işte bu kadar insan aynı şeyden rahatsızsa bence bunu önce siz uygulayın.

Hadi öptüm kızlar seni.
Canim rahatsizca davranan sensin. Bana adamlara taktiginiz gibi takan da sensin. Allah mesut etsin seni. Insallah bir ömür boyu olursun. Gercekten sevinirim! Evli misin bilemem ama öyle birsey oldugunda ilk tebrik eden de olmak isterim. Evet sizlerin iyilesmesi lazim. Hayatinizdaki olumsuz durumlarin acisini yarin öbür gün benden çıkarırsınız eminim

Bu çok belaltı vurma ama. Ve mutlu olamayacaksın falan demişsiniz. Mutluluğa siz mi karar veriyorsunuz ? Çok incitici. Aynı tavrın benzeri bile yapılmamış size; insanlar dertlerini-söylemek istediklerini-hislerini yazıyor; siz araya mutlu olamayacaksın onunlada olmayacak falan yazıyorsunuz... Çok çocukça. İyiki kimse git kumda oyna yazmamış :dondurma:

Bu çok belaltı vurma ama. Ve mutlu olamayacaksın falan demişsiniz. Mutluluğa siz mi karar veriyorsunuz ? Çok incitici. Aynı tavrın benzeri bile yapılmamış size; insanlar dertlerini-söylemek istediklerini-hislerini yazıyor; siz araya mutlu olamayacaksın onunlada olmayacak falan yazıyorsunuz... Çok çocukça. İyiki kimse git kumda oyna yazmamış :dondurma:
Yahu sizinle iyi anlastigimi düşünüyorum siz de mi bana hem özelden hem de burdan saldirir oldunuz.
Bu kisiler madem iliskileri iyi de niye fal baktiriyor?
Ekim ayinda barisilmis ama adam defolup gitmiş. Bu arada sizi de mi bana zehirlediler avukatı gibi sizde saldiriyosunuz sözlu olarak

Lütfen siz bu olaya dahil olmayın 🤗
Ben yeterince konuyu admine taşıdım
olaya dahil olmuyorum ki zaten. maalesef ki en başından beri sizin tutumunuzu görüyorum ama cevap vermiyordum. sadece diğer üyeye kullandığınız ifadeleri daha önce de başka birine 'eski sevgiliye takıntılı' şeklinde benzer kullanmıştınız. bundan rahatsız oldum. ve neden 'beğenmedim' attığımı açıklamak istedim... malum 'beğenmedim' atanları kendinize düşman ilan ediyorsunuz.

Canim rahatsizca davranan sensin. Bana adamlara taktiginiz gibi takan da sensin. Allah mesut etsin seni. Insallah bir ömür boyu olursun. Gercekten sevinirim! Evli misin bilemem ama öyle birsey oldugunda ilk tebrik eden de olmak isterim. Evet sizlerin iyilesmesi lazim. Hayatinizdaki olumsuz durumlarin acisini yarin öbür gün benden çıkarırsınız eminim
Buradaki tartışmalara hiç katılmadım, foruma da yeni üye oldum sayılır zaten kimse beni bilmez tanımaz, bunu da kimseyi savunmadığımı belirtmek için yazıyorum ama yorumlarınızı okudukça sinir olmamak elde değil. Çok saldırgan, çocukça ve kötü niyetli yorumlar yapıyorsunuz. Konu basit ve arkadaşlar haklılar. Bence klavyeyi yavaşça olduğu yere bırakıp kendinize bir fincan papatya çayı demleyin.

olaya dahil olmuyorum ki zaten. maalesef ki en başından beri sizin tutumunuzu görüyorum ama cevap vermiyordum. sadece diğer üyeye kullandığınız ifadeleri daha önce de başka birine 'eski sevgiliye takıntılı' şeklinde benzer kullanmıştınız. bundan rahatsız oldum. ve neden 'beğenmedim' attığımı açıklamak istedim... malum 'beğenmedim' atanları kendinize düşman ilan ediyorsunuz.
Ben düsman etmiyorum onlar ediyor. Hırsız ev sahibini şasırtır misali 😁
Ben siz attiniz diye birsey de soylemiyorum zaten :KK66:
Ayrica o takinti meselesine gelecek olursam. Bi kisi beni sevmiyorsa dönecek mi diye fal baktirmam ve saplantili düşünmem. Sonucta erkek kıtlıgına kramp girmedi. Illa seven biri olur.
Ve bana cogu kisi diyor ki. Niye senin üzerine cok geliyor bu kadinlar diyor:KK66:
Malum magdur kisiyi taniyanlar da var.
Saldıran avukatlar ordusu da mahkemeye hazır. Ben yargılanıyorum

Yahu sizinle iyi anlastigimi düşünüyorum siz de mi bana hem özelden hem de burdan saldirir oldunuz.
Ekim ayinda barisilmis ama adam defolup gitmiş. Bu arada sizi de mi bana zehirlediler avukatı gibi sizde saldiriyosunuz sözlu olarak
Özelden mi saldırdım ? Ne zaman ? Az önce yazdığımda saldırgan bir tavır mı var ? İyi anlaşmak; düşündüğünü söylemekle çelişiyorsa; anlaşamıyormuşuz demekki. Allah aşkına az önce yazdıklarımda saldırgan bir tavır mı var, dönüp tekrar okudum. Bak yine defolup gitmiş yazmışsınız; bu kimseyi ilgilendirmezki.
Başlıkta yazan hiçkimseyle özel bir arkadaşlığım yok, sadece fikrimi söyledim ben. İlaveten konunun özü, ben siz onlar hatta herkes-inandığı için değil, çözümsüz bulduğu konularla ilgili farklı bir görüş almak-belki duymak istediklerini duymak için fal baktırıyor. Terapinin ve psikologun daha ulaşılabilir versiyonu olarak düşünün. Yoksa gaybı sadece allahın bilebileceğini buradaki tüm arkadaşlarımın bildiğine eminim. Hepimizinki; duymak istediklerimizin dile gelmesi sadece. Neyi paylaşamıyorsunuz ki 🤔

Param çok zevkimden baktırıyorum... Sevgilimde sol tarafımda mutlu mutlu uyuyor kimseden kin öfke mutsuzluk çıkartacak durumda değilim 🤗

Aynı bende. Önceden nasil gittiysen
Arkadaşım bi bulaşma bana ya,herkes haksız bi sen haklısın 👏 kinci olan biz,eski sevgilisine takıntılı manyak biziz tamam mı?adamlar senin tabirinle defolup gidiyor bizde fallara düşüyoruz ok?burdaki herkese eleştirilerin bile çok can yakıcı.
sen hakikaten özelden konuşmaya devam etsen. Bi değerlendir eğer anlayabildiysen. İyi bir fikir bence.

X