Binnaz Abla

Ya kızlar ben bi fal baktırdım resmen şok.
Sevdigim adamın telefon numarasına kadar bildi. Ne düsündügüne benim ne yaptigima kadar. Savaş 2 versiyonu.
Canım.soyledigin falcıya BAKTIRDIM vega ya nasıl senin telini dahi bildi..bende rezalet ötesiydi tek bir tesbit dahi yapmamış sadece moral vermek adına pembe pembe olması mümkün olmayan bir hikaye anlatmis

Bu topik fal bölümünün en kavga çıkan topiği seçilmeye ve kavgada ilk sıraya oturmaya aday.

Önce herkes birbiriyle canım cicim, özel hayatlar anlatılıyor vs vs sonra biri x falcı tavsiye ediyor, x falcıdan memnun olanlarla olmayanlar birbirine giriyor, dökülsün anlatılan özel hayatlar, peşinden bel altı vurmalar gelsin.

3 kuruşluk falcılar için kavga ediyorsunuz.
Hani falcılar nedir bilmesem sizler gibi ere yere koyamayacağım, yahu burada umarım ismi geçmiyordur yoksa çok gülerim, falcılık yapanlardan bir tanesini iyi tanırım, adam hayatı boyunca hiçbir işte dikiş tutturamadı, karısına çocuklarına ailesi bakıyordu, eşi dayanamadı boşandı da kurtuldu kadın, sonra duyduk ki fal cafelere takılmaya başlamış tatlı para var deyip falcı oldu, bir de takma isim bulmuş kendine evlere şenlik🤣

Sizler bu adama falcı diyorsunuz ben ise üçkağıtçı.

Birbirinden hoşlanmayan üyeler göz ardı et seçeneğini kullanabilir, kullanması çok kolay bir özellik, hoşlanmadığınız üyenin profiline tıklıyorsunuz göz ardı et butonuna basıyorsunuz ve yazdıklarını görmüyorsunuz.

Özelden mi yazdı?
Gelen özel mesajın üst tarafında Mesajı Sil yazısı var, tıklıyorsunuz bir pencere açılıyor "Gelecek Mesajları Yoksay" ı işaretleyip siliyorsunuz, sonra tıklıyorsunuz şu linke:https://www.kadinlarkulubu.com/hesap_bilgileri/privacy
Kullanıcı İzinleri kısmındaki "Sizinle özel konuşma yapabilir" maddesini Takip Ettiğiniz Üyeler olarak düzenleyip Kaydet butonuna basıyorsunuz, takip ettiğiniz üyeler dışında kimse mesaj gönderemiyor.

Hoşlanmadığınız kişi takip listenizde mi?
https://www.kadinlarkulubu.com/hesap_bilgileri/following bu linkten hemen bakıyorsunuz, takip listenizdeyse kullanıcı adı karşısındaki İzlemekten Vazgeç butonuna basıyorsunuz, üye takibinizden çıkıyor.

İlla tartışmak zorunda mısınız?

Uzun süredir attığım tek kişi var o da bir yolun var Serkan tek , anlık olarak tespitleri doğru ve kısa vade de ben ve arkadaşlarıma dediklerinden yaşadığımız oldu, başka da yeni tecrübem yok. Yıllar önce olsa bi sürü sayardım da artık teke indirdim :)
Bende katılıyorum ama tek kahve baktırabilirsiniz çünkü diğer falları çok pahalı değmez o da indirimi bekleyin öyle baktırın çünkü ÇOK KISA bakıyor. Bende de anlık bildi ama gelecek için bir kaç üye ile görüştüm çok uzun vade veriyor ( sanki işini garantiye alıyor 😂) . Anlık için bence de Serkan Tek.

Hemen geliyorum canım.
Senin dediğinin tam tersi oldu 😁

Bende bilmiyorum acaba niye 😁
Bende tutturuyolar. Sizde cıkmıyor. Bende zamanlama ya kadar hepsi tutturuyor. Param mı bereketli yoksa yıldızım mı yüksek bilemiyorum 😁

Geliyorum cnm

Yok numarayı ben sordum herseyi bilince 😁
En sonunda sikayet edecektim acaba kisisel bilgi mi dagitiyorlar diye. Ama telefonlu faldı 😁🤣😃😍
Mümkün değil yani.
Bir de telefonda ne konustugumu da söyledi. Karsi taraf saat kacta aradigini da söyledi. Acaba oğlu ile mi birlikteyim yoksa benimki de ona mı baktırdı diye düşündüm. Sonra talimat vermis gibi tutuyor. Sanki olayın icinde gibi. Beyin de okuyor şok oldum.
😁

Canım bu baska sistemden.
Banada söylermisin canim kim oldugunu🤍😩

Bende katılıyorum ama tek kahve baktırabilirsiniz çünkü diğer falları çok pahalı değmez o da indirimi bekleyin öyle baktırın çünkü ÇOK KISA bakıyor. Bende de anlık bildi ama gelecek için bir kaç üye ile görüştüm çok uzun vade veriyor ( sanki işini garantiye alıyor 😂) . Anlık için bence de Serkan Tek.
Ben de kahveden başka bişey baktırmadım. Hiç bir falcının çok uzun vadeli dediklerine inanmıyorum zaten enerjiler değişiyor o yüzden anlık olarak baktırdım hep o kısımlarda da yanılmadı şimdiye kadar. Bana zaten çok uzun vade de pek vermedi kısa vadeler verdiği oldu ya da hiç vade vermeden konuştu.

Ben de kahveden başka bişey baktırmadım. Hiç bir falcının çok uzun vadeli dediklerine inanmıyorum zaten enerjiler değişiyor o yüzden anlık olarak baktırdım hep o kısımlarda da yanılmadı şimdiye kadar. Bana zaten çok uzun vade de pek vermedi kısa vadeler verdiği oldu ya da hiç vade vermeden konuştu.
Bunca falcıların arasında en normal bakan diyebilirim. Bende baktırsam tek onunla devam edeceğim herhalde . Bu arada bana iyi bilen bide Peri Yıldız oldu. Ama 200 TL hiç değmez.

Bunca falcıların arasında en normal bakan diyebilirim. Bende baktırsam tek onunla devam edeceğim herhalde . Bu arada bana iyi bilen bide Peri Yıldız oldu. Ama 200 TL hiç değmez.
Yuh peri yıldıza 20 tlye fak baktırdığımı biliyorum şimdi 200 mü olmuş yazık ya :/

Evet 2000 kredi. Peki size bildi mi? Bana yine iyi sallayıp tutturmuş olabilir. Tek 1 kere baktırdım.
Ben de 1 kez baktırmıştım o zaman ucuz diye krizimi gidermek için atmıştım aslında efsane bilmişti, baya şaşırtmıştı ama maalesef dediği hiçbir şey olmadı o yüzden ben de gitmedim bir daha. Ama o zamanki yorumu hiç beklemediğim kadar iyi olduğu için o kadın aklımda kaldı. Belli olmaz ama belki size çıkar, benim o zaman o olay hakkında kimse bilememişti mesela en beğendiklerim bile

Uzun süredir attığım tek kişi var o da bir yolun var Serkan tek , anlık olarak tespitleri doğru ve kısa vade de ben ve arkadaşlarıma dediklerinden yaşadığımız oldu, başka da yeni tecrübem yok. Yıllar önce olsa bi sürü sayardım da artık teke indirdim :)
Hangi sitedeydi bu serkan ?

X