Canım.soyledigin falcıya BAKTIRDIM vega ya nasıl senin telini dahi bildi..bende rezalet ötesiydi tek bir tesbit dahi yapmamış sadece moral vermek adına pembe pembe olması mümkün olmayan bir hikaye anlatmisYa kızlar ben bi fal baktırdım resmen şok.
Sevdigim adamın telefon numarasına kadar bildi. Ne düsündügüne benim ne yaptigima kadar. Savaş 2 versiyonu.
Evet yeni tanıştığım insanlarlarda fikirlerimi ve irademi etkiliyor azaltarak bırakmak istiyorumBir heyecanla daldım da şu an soğudum tüm fallardan, ne yenisi ne eskisi hiçbiri gelmiyor
Bişe diyim mi bence trollemiş olabilirCanım.soyledigin falcıya BAKTIRDIM vega ya nasıl senin telini dahi bildi..bende rezalet ötesiydi tek bir tesbit dahi yapmamış sadece moral vermek adına pembe pembe olması mümkün olmayan bir hikaye anlatmis
Bende katılıyorum ama tek kahve baktırabilirsiniz çünkü diğer falları çok pahalı değmez o da indirimi bekleyin öyle baktırın çünkü ÇOK KISA bakıyor. Bende de anlık bildi ama gelecek için bir kaç üye ile görüştüm çok uzun vade veriyor ( sanki işini garantiye alıyorUzun süredir attığım tek kişi var o da bir yolun var Serkan tek , anlık olarak tespitleri doğru ve kısa vade de ben ve arkadaşlarıma dediklerinden yaşadığımız oldu, başka da yeni tecrübem yok. Yıllar önce olsa bi sürü sayardım da artık teke indirdim :)
Banada söylermisin canim kim oldugunuHemen geliyorum canım.
Senin dediğinin tam tersi oldu
Bende bilmiyorum acaba niye
Bende tutturuyolar. Sizde cıkmıyor. Bende zamanlama ya kadar hepsi tutturuyor. Param mı bereketli yoksa yıldızım mı yüksek bilemiyorum
Geliyorum cnm
Yok numarayı ben sordum herseyi bilince
En sonunda sikayet edecektim acaba kisisel bilgi mi dagitiyorlar diye. Ama telefonlu faldı
Mümkün değil yani.
Bir de telefonda ne konustugumu da söyledi. Karsi taraf saat kacta aradigini da söyledi. Acaba oğlu ile mi birlikteyim yoksa benimki de ona mı baktırdı diye düşündüm. Sonra talimat vermis gibi tutuyor. Sanki olayın icinde gibi. Beyin de okuyor şok oldum.
Canım bu baska sistemden.
Ben de kahveden başka bişey baktırmadım. Hiç bir falcının çok uzun vadeli dediklerine inanmıyorum zaten enerjiler değişiyor o yüzden anlık olarak baktırdım hep o kısımlarda da yanılmadı şimdiye kadar. Bana zaten çok uzun vade de pek vermedi kısa vadeler verdiği oldu ya da hiç vade vermeden konuştu.Bende katılıyorum ama tek kahve baktırabilirsiniz çünkü diğer falları çok pahalı değmez o da indirimi bekleyin öyle baktırın çünkü ÇOK KISA bakıyor. Bende de anlık bildi ama gelecek için bir kaç üye ile görüştüm çok uzun vade veriyor ( sanki işini garantiye alıyor) . Anlık için bence de Serkan Tek.
Bunca falcıların arasında en normal bakan diyebilirim. Bende baktırsam tek onunla devam edeceğim herhalde . Bu arada bana iyi bilen bide Peri Yıldız oldu. Ama 200 TL hiç değmez.Ben de kahveden başka bişey baktırmadım. Hiç bir falcının çok uzun vadeli dediklerine inanmıyorum zaten enerjiler değişiyor o yüzden anlık olarak baktırdım hep o kısımlarda da yanılmadı şimdiye kadar. Bana zaten çok uzun vade de pek vermedi kısa vadeler verdiği oldu ya da hiç vade vermeden konuştu.
Yuh peri yıldıza 20 tlye fak baktırdığımı biliyorum şimdi 200 mü olmuş yazık ya :/Bunca falcıların arasında en normal bakan diyebilirim. Bende baktırsam tek onunla devam edeceğim herhalde . Bu arada bana iyi bilen bide Peri Yıldız oldu. Ama 200 TL hiç değmez.
200 müBunca falcıların arasında en normal bakan diyebilirim. Bende baktırsam tek onunla devam edeceğim herhalde . Bu arada bana iyi bilen bide Peri Yıldız oldu. Ama 200 TL hiç değmez.
Evet 2000 kredi. Peki size bildi mi? Bana yine iyi sallayıp tutturmuş olabilir. Tek 1 kere baktırdım.Yuh peri yıldıza 20 tlye fak baktırdığımı biliyorum şimdi 200 mü olmuş yazık ya :/
Ben de 1 kez baktırmıştım o zaman ucuz diye krizimi gidermek için atmıştım aslında efsane bilmişti, baya şaşırtmıştı ama maalesef dediği hiçbir şey olmadı o yüzden ben de gitmedim bir daha. Ama o zamanki yorumu hiç beklemediğim kadar iyi olduğu için o kadın aklımda kaldı. Belli olmaz ama belki size çıkar, benim o zaman o olay hakkında kimse bilememişti mesela en beğendiklerim bileEvet 2000 kredi. Peki size bildi mi? Bana yine iyi sallayıp tutturmuş olabilir. Tek 1 kere baktırdım.
Hangi sitedeydi bu serkan ?Uzun süredir attığım tek kişi var o da bir yolun var Serkan tek , anlık olarak tespitleri doğru ve kısa vade de ben ve arkadaşlarıma dediklerinden yaşadığımız oldu, başka da yeni tecrübem yok. Yıllar önce olsa bi sürü sayardım da artık teke indirdim :)
O hangi sitedeydi, 200 lira çok fazla gerçekten.Ben de baktırdım Peri yıldız a. Çok duraksayarak bakıyor akıcı değil. Vadesi patladı. Bildiği şeyler de oldu ama asla o fiyatlık yorumcu değil gerçekten.
Fal sepetinde ben yıllardır baktiririm tutarlıdır kısa ve yazılı bakar fakat son iki falı bana çıkmadıHangi sitedeydi bu serkan ?
Binnazda.O hangi sitedeydi, 200 lira çok fazla gerçekten.
Serkan Tek - Bir Yolun varHangi sitedeydi bu serkan ?
Bir yolun varHangi sitedeydi bu serkan ?