Binnaz Abla

Canım özele yazdım kim bu
Hemen geliyorum canım.
Senin dediğinin tam tersi oldu
Ya bişe dicem neden sizin fallar hep çıkıyor da bizimkiler çıkmıyor kıskandım
Bende bilmiyorum acaba niye
Bende tutturuyolar. Sizde cıkmıyor. Bende zamanlama ya kadar hepsi tutturuyor. Param mı bereketli yoksa yıldızım mı yüksek bilemiyorum
Kim canım özele yazsana
Geliyorum cnm

Numara bende var zaten deseydin
Yok numarayı ben sordum herseyi bilince
En sonunda sikayet edecektim acaba kisisel bilgi mi dagitiyorlar diye. Ama telefonlu faldı
Mümkün değil yani.
Bir de telefonda ne konustugumu da söyledi. Karsi taraf saat kacta aradigini da söyledi. Acaba oğlu ile mi birlikteyim yoksa benimki de ona mı baktırdı diye düşündüm. Sonra talimat vermis gibi tutuyor. Sanki olayın icinde gibi. Beyin de okuyor şok oldum.

Canım bu baska sistemden.

Canım telefondan baktırdıysan acaba senin cep numaranı bilip bu bilgilere ulaşmış olabilir mi?

Kim ki bu? Ben de sayısal loto sonuçlarını sorayım bari bilirse herkese benden fal
Belki bilir. Insallah da zengin olursun. Ama ben 2 tane fal isterim yüksek ücretli
enerjimizi veremiyoruz hep ondan
Yani olabilir
kim o? tahmin edeyim yeni bi falcıdır :)
Neyse ignelemeler devam ediyor ama ben kinci degilim temiz bir kalbim var
Yok bilemedin.. tahminler yanıltıcı.
Biraz daha hisset bakalım. Beni cözdüysen az cok anlarsın o kisiyi

Bu topiğin amacı çıkan çıkmayan falcıları söylemek değil mi? Herkes özelden yazacaksa biz burda neden varız? Çok gizli bilgi mi yani tel numarasına kadar bilen falcıyı paylaşmak:) Gerçi bu durumlar dikkatimi çekmiyor isterse 7 sülalesini saysın bana ne:) Sadece bi kaç seferdir dikkatimi çekiyor bunu şu kişi bildi ama özelden söyleyim diye yorumlar okuyorum topiğin amacı bu değilse siz özelden birbirinize diyin buraya neden yazıyosunuz?

Cünkü reklam yapmak yasak ve reklamcı diye sikayet ediyorlar. Binnaz ve fal sepeti tartışılıyor burada.
Istersen sende özel mesaj a gel anlatayım

Cünkü reklam yapmak yasak ve reklamcı diye sikayet ediyorlar. Binnaz ve fal sepeti tartışılıyor burada.
Istersen sende özel mesaj a gel anlatayım
Bu durumda bana şu kişinin dediği fal çıktı dediğimiz her yorumda yasağı ihlal etmiş olduk:) Ama bana herhangi bir uyarı gelmedi. Eğer gerçekten reklam yapıyosan tabi böyle düşünmen normal.

Bu durumda bana şu kişinin dediği fal çıktı dediğimiz her yorumda yasağı ihlal etmiş olduk:) Ama bana herhangi bir uyarı gelmedi. Eğer gerçekten reklam yapıyosan tabi böyle düşünmen normal.
Ahahaahahahahahaha işte aradığım yorum.
Valla ben kendi adamım gibi savunduğum falcılar oldu mesela serkan batu çok iyi bilir burdaki arkadaşlar hala da öyleyim kimse bana reklamcı demedi. Bir insan niyetini ve gerçekten begenip begenmediğini bariz şekilde belli ediyor ha bir de reklamcı olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…