Binnaz Abla

Onu ben daha 250 krediyken dusunmustum sonra hemen 350 oldu hatta dune kadar 350 krediydi fakat yazili tercih etmem, tel. de bana uymuyor buradan. Bugun baktim ciddi ucmus X2 ohannes @-@ Baktirirsan haber et :)
Ücret çok fazla, deneyen varsa ve iyiyse verilir ancaYorumları puanı iyi gibi ama yorumlar güvenilir olmuyor malum

Arkadaşlar fal sepetinde NADIDE HANZADE ye baktiran varmı aramızda bütün falcılar boş bir anda 9 fal oldu merak ettim

dediklerin minvalinde bişeyler yazdım iade ettiler : ))

Arkadaşlar şu zamana kadar bir sürü kişiye baktırmışımdır ama en çok enerjisi tuttuklarım Rezzan abla ve Elifsucan oldu. Herkese çıkıcak diye bir durum tabiki yok . Ama elifsucanın 3 ay önceki falında belirttiği bir durumu oluru yok gözüyle bakarken yaşıyorum şu sıralar rezzan ablanın dediklerini de yaşıyorum çıkan fal oldukça yazıyorum buraya bunu da yazmak istediim

Rezzan abla nın vadeleri tutuyor mu sizde?

Beğenmediklerim ve bir daha baktırmayı düşünmediğim yorumcular ve sebepleri;

Efsun Zengin (ilk falı - yıldızname - güzelken ikinci falı - tarot - afedersiniz bomboktu. Yıldızname’de ne dediyse tarot da tam zıttını söyledi. Şikayet edip iade isteyince de fal çeşidine göre yorumun değişebileceğine söylediler o yüzden sadece indirim kuponu verdiler. Saçmalığa bakın fal çeşidine göre değişebiliyormuş sonuç yav he he)

Zeliş Can (enerjisi inanılmaz düşük biri gibi geldi bana, dinlerken bunaldım ve adam gibi vade de vermedi. ‘En kısa zamanda’ dedi sadece. En kısa zaman nedir? 1 hafta? 2 hafta? 1 ay? Bence o krediyi hak etmiyor)

Ayas Eke (tamamen sorduğum soruya göre yorum yapıyor. Bunu ikinci attığım falda daha iyi anladım. Zaten verdiği vadeler de patladı)

Hayal Gibi (yıldızname baktı, ama enerji konusunda Zeliş Can’la yarışır. Bunun bir de ses sorunu da vardı ne dediği tam net anlaşılmıyordu. Soru cevap kısmında falda anlamadığım bir şeyi sordum, istersen sonra katina at daha iyi anlaşılır gibi bir şey söyledi ben de siteye şikayet ettim. En detaylı fal çeşitlerinden biridir yıldızname, sorduğum sorunun cevabını öğrenmek için başka bir fal çeşidine para ödemek zorunda olduğumu düşünmüyorum deyince sorumu birden cevapladı, yanlış anlaşılma olmuşmuş)

Deniz Seven (günahını almayayım ama anladığım kadarıyla bu da tipik bir kara tablocu sjksdjdk Ben de patladı çok şükür. Ayrıca benim gibi hızlı konuşan ve tezcanlı biri için dinlemesi tam bir işkence. Çok yavaş konuşuyor. Ve benim gibi olan insanların Deniz beyin sadete gelene kadar cinnet geçirme ihtimali %85 falan djdksl Allah affetsin fena gömdüm. Ama hak etti, çünkü yorumunu dinledikten sonra bir tık üzülmüştüm o zamanlar ;((( )

Kahin Kraliçe (yorum bile yapmak istemiyorum o kadar kötüydü)

Şu an aklıma gelenler bunlar. Bu arada hepsi fal sepetinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…