- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
Ücret çok fazla, deneyen varsa ve iyiyse verilir ancaOnu ben daha 250 krediyken dusunmustum sonra hemen 350 oldu hatta dune kadar 350 krediydi fakat yazili tercih etmem, tel. de bana uymuyor buradan. Bugun baktim ciddi ucmus X2 ohannes @-@ Baktirirsan haber et :)
bende göndersem mi diye baktım da gerek yok sanırımyildizname.com.tr'de şahmaran'ı deneyen var mı? yorumları şahane ama bilemiyorum
kredim olsa gerçekten denerdim çünkü yorumları gerçekten çok güzel ama olumlu konuştuğu için mi böyle yoksa bildiği için mi onu anlayamadım
İade aldım ben ondan o kadar sıra neyin sırası anlamadım his yok sorum üstünden sallamış tamamenArkadaşlar fal sepetinde NADIDE HANZADE ye baktiran varmı aramızda bütün falcılar boş bir anda 9 fal oldu merak ettim
Koşarak uzaklaş.Arkadaşlar fal sepetinde NADIDE HANZADE ye baktiran varmı aramızda bütün falcılar boş bir anda 9 fal oldu merak ettim
Ben ona 150 kredi iken baktırmıştım sanırım şimdi hatırladım mıy mıy konuşup durmuş elle tutulur bişe demedenArkadaşlar fal sepetinde NADIDE HANZADE ye baktiran varmı aramızda bütün falcılar boş bir anda 9 fal oldu merak ettim
dediklerin minvalinde bişeyler yazdım iade ettiler : ))Gelince yazıcam ben de nasıl olduğunu kişilik analizlerini pek sevmem gerçi falda gereksiz gelir hele beni bana anlatmasını. Yok ayrıntılı olarak yaz, genel bir faldı alakasızdı, fena sallamış, kısacıktı sadece kişilik analizi yapmış böyle fal mı olur falan de. Öyle yaptığım fallarda hep iade alabildim ben ama bu fal çıkmaz sallamış diye iade istediğim bir falda "falcının hissiyatı o şekilde" diye reddedilmiştim. Mantıklı yazınca ediyorlar gibi geliyor bana
Liya bana 1.de mükemmelLiya Constanta dediklerini yaşayan var mı arkadaşlar ? Anlıkta bildi mi yoksa boş biri mi?
Çok pembeci benceLiya bana 1.de mükemmel
2. De biraz iyiydi ve 3. De patladı
Bilmiyorum ki bana öyle gelmedi. Ama kadin falcıların cogu pembeci ve hayal dünyasında.Çok pembeci bence
önerdiğin başka biri var mı fal sepetindeÇok pembeci bence
Maalesefönerdiğin başka biri var mı fal sepetinde
Rezzan abla nın vadeleri tutuyor mu sizde?Arkadaşlar şu zamana kadar bir sürü kişiye baktırmışımdır ama en çok enerjisi tuttuklarım Rezzan abla ve Elifsucan oldu. Herkese çıkıcak diye bir durum tabiki yok . Ama elifsucanın 3 ay önceki falında belirttiği bir durumu oluru yok gözüyle bakarken yaşıyorum şu sıralar rezzan ablanın dediklerini de yaşıyorum çıkan fal oldukça yazıyorum buraya bunu da yazmak istediim
Rezzan abla nın vadeleri tutuyor mu sizde?
Tutuyor . Kasım ayından bu yana kendisine vadeleri çıktığı zamanlarda gidiyorum . Olumsuz yorum yaptığı da oldu malesef o durumu da yaşadım .Rezzan abla nın vadeleri tutuyor mu sizde?
Hangi siteRezzan abla nın vadeleri tutuyor mu sizde?