Evet yani şükür
taşlamak icin yeter ki beni bahane bulsunlar. Ben hatayı yaptım bi kere kabul ediyorum. Pisman oldugum keske fevri olmasaydım dedigim seyleri de söyledim. Ama millet icinde özel hayatindaki karmaşa dan ötürü bana kin nefret beslemiş. Benim suçum degil.
Insan mutlu olunca da taşkın hareketler yapabilir bu gayet normal..
Evet malesef yılın ilk 6 ayı.
Malesef.
Sizler begenmediginiz zaman 2 paralik ediyosunuz. Millet beni elestirince sizler de komik yada begenme ifadesi yapiyosunuz. Madem milleti begenmediginizi rahat söylüyosunuz bunda sorun yok. Ben begenmedigim deyince de sorun olmasın. Siz de elestiriye acık olun. Beni elestiriyosanız siz de elestirildiginiz zaman şişırmeyin kendinizi.
Yani su anki falcım
herseyi bildi. Gelecek icin illa cıkar. Bugün cıkmasa yarin yine cıkar ben detaylara takılmıyorum.beni mutlu etti.
Ben kimseye zorla baktirin demiyorum. Gidip kendiniz baktiriyosunuz falcı olumsuz konusuyor. Bana saldırıyosunuz bilmedi diye. Oysaki ben gidip illa baktirin demiyorum. Sadece bana bildi dedim. Sizler özel hayatınızda karmasalariniz oldugu icin bi günah kecisi olarak beni arıyosunuz. Saldirmak icin bi sebep yani.
Ben sadece 1 kere övdüm onda da ceza aldım. Ama siz ısrarla anlamak istemiyosunuz. Ayrıca ben olumsuz dedigimde sizler de bana yapiyosunuz. Igneyi kendinize cuvaldizi baskalarina batirin.
Bayagi icinde kin nefret biriktirmisin sonun iyi olmayacak bu gidisle. Ins iyilesirsin. Yazdiklarina begenmedim degil komik isareti yaptim. Komik buldugum icin