Binnaz Abla

Herkese merhaba, gelişmeleri geriden takip ediyorum o yüzden ancak bugün Elena Günce'ye fal gönderebildim
Yorumlarını isabetli buldum ben de ama konuşma tarzı değişik geldi, gördüklerini iki ihtimalli söylüyor biri tutmazsa diğeri tutar illa ki diyor herhalde.
1 vade lafı geçmiş yarın görüşeceğiz beyefendiyle şimdi ilk vadesi tuttu diyebilir miyiz bilemedim Bu arada yarınki konuşma geleceğimizi etkileyeceği gibi birçok falcıyı da patlatabilir duruma göre.

Evet bende bu gün BAKTIRDIM öyle olmasa böyle olur zaten 3.bir şık yok.doyurucu bir falmiydi hayır eğer vadesi tutarsa deneyebilirim onun dışında hayır

Evet bende bu gün BAKTIRDIM öyle olmasa böyle olur zaten 3.bir şık yok.doyurucu bir falmiydi hayır eğer vadesi tutarsa deneyebilirim onun dışında hayır
Şu an önemli olan vadeleri tabii. Bir de pembeci mi anlamadım, sen inanmasan bile sana söz veriyorum gelecek diye bastıra bastıra konuşmuş.
Size de böyle iddialı mı yorum yaptı?

Şu an önemli olan vadeleri tabii. Bir de pembeci mi anlamadım, sen inanmasan bile sana söz veriyorum gelecek diye bastıra bastıra konuşmuş.
Size de böyle iddialı mı yorum yaptı?
Bana alex dışında hiç bir falcı kesin konuşmadı bu 4 ay vade verdi....zaten artık ben yoruldum ve zaman geçtikçe soğuyor ve uzaklasiyorum

İşte diğer yorumcuların yorumlarını okuduğundan şüphelendim
Canım fal sitelerinde hangi rumuzla fal batırırsan site bütün falcılara o kisi hakkında bilgi veriyor mesela falan kisi aşk için söyle birisi ile ayrılmış gibi gibi bunu daha önce de yazdım o sitelerde kısa bir süre fal bakan bir arkadaşım söyledi onun için sitelerde ilk bakılan fallar benim için geçerli diğerleri hep kopya dan gidiyor ama işte bile bile yine atiyoruz

Daha önce dediğim gibi tellwede falcı hesabı açmıştım ve böyle bi durum yoktu. Arka planda sadece falcılara açık forum gibi bi platform vardı. Orda da bizlerin özel durumlarından değil başka konulardan konuşuyorlardı. Falalem direkt rezzan ablanın olunca bi şüphelendim. Ona soru kısmında yazmadığım ama başka bir yorumcusuna bahsettiğim durumu resmen benim cümlelerimle söylemişti. O başka yorumcu fena olumsuzken kendisi baya olumlu konuşmuş falan.. neyse.. belki de çok hislidir günahını almayayım☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…