- 16 Ocak 2021
- 87
- 92
- 32
KimmmmYa kızlar ben bi fal baktırdım resmen şok.
Sevdigim adamın telefon numarasına kadar bildi. Ne düsündügüne benim ne yaptigima kadar. Savaş 2 versiyonu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KimmmmYa kızlar ben bi fal baktırdım resmen şok.
Sevdigim adamın telefon numarasına kadar bildi. Ne düsündügüne benim ne yaptigima kadar. Savaş 2 versiyonu.
Hemen geliyorum canım.Canım özele yazdım kim bu
Bende bilmiyorum acaba niyeYa bişe dicem neden sizin fallar hep çıkıyor da bizimkiler çıkmıyor kıskandım
Geliyorum cnmKim canım özele yazsana
Yok numarayı ben sordum herseyi bilinceNumara bende var zaten deseydin
Canım bu baska sistemden.Kimmmm
Ben tek kendisine baktırıyorum oradaİşte diğer yorumcuların yorumlarını okuduğundan şüphelendim
Canım telefondan baktırdıysan acaba senin cep numaranı bilip bu bilgilere ulaşmış olabilir mi?Hemen geliyorum canım.
Senin dediğinin tam tersi oldu
Bende bilmiyorum acaba niye
Bende tutturuyolar. Sizde cıkmıyor. Bende zamanlama ya kadar hepsi tutturuyor. Param mı bereketli yoksa yıldızım mı yüksek bilemiyorum
Geliyorum cnm
Yok numarayı ben sordum herseyi bilince
En sonunda sikayet edecektim acaba kisisel bilgi mi dagitiyorlar diye. Ama telefonlu faldı
Mümkün değil yani.
Bir de telefonda ne konustugumu da söyledi. Karsi taraf saat kacta aradigini da söyledi. Acaba oğlu ile mi birlikteyim yoksa benimki de ona mı baktırdı diye düşündüm. Sonra talimat vermis gibi tutuyor. Sanki olayın icinde gibi. Beyin de okuyor şok oldum.
Canım bu baska sistemden.
Canım karşı tarafın telefon numarasını bildi. Benim değil. Ve 0850 li numaradan arama geliyor gözükmüyor.Canım telefondan baktırdıysan acaba senin cep numaranı bilip bu bilgilere ulaşmış olabilir mi?
Kim ki bu? Ben de sayısal loto sonuçlarını sorayım bari bilirse herkese benden falCanım karşı tarafın telefon numarasını bildi. Benim değil. Ve 0850 li numaradan arama geliyor gözükmüyor.
Bende cok şaşırdım
enerjimizi veremiyoruz hep ondanYa bişe dicem neden sizin fallar hep çıkıyor da bizimkiler çıkmıyor kıskandım
kim o? tahmin edeyim yeni bi falcıdır :)Ya kızlar ben bi fal baktırdım resmen şok.
Belki bilir. Insallah da zengin olursun. Ama ben 2 tane fal isterim yüksek ücretliKim ki bu? Ben de sayısal loto sonuçlarını sorayım bari bilirse herkese benden fal
Yani olabilirenerjimizi veremiyoruz hep ondan
Neyse ignelemeler devam ediyor ama ben kinci degilim temiz bir kalbim varkim o? tahmin edeyim yeni bi falcıdır :)
Annemin kızlık soyadını bilen var, hey yavrum heyyyValla bende yeni falcı buldum tc no bildi ben şok tabii .
O bende var deseydinValla bende yeni falcı buldum tc no bildi ben şok tabii .
Aynen dedim o bende var başka yalanlar anlat dedimO bende var deseydin
Ahahahahah bak bu çok önemli bi noktaAnnemin kızlık soyadını bilen var, hey yavrum heyyy
Hmm hangi sitede canim kadın/erkek ?Aynen dedim o bende var başka yalanlar anlat dedim
Bu topiğin amacı çıkan çıkmayan falcıları söylemek değil mi? Herkes özelden yazacaksa biz burda neden varız? Çok gizli bilgi mi yani tel numarasına kadar bilen falcıyı paylaşmak:) Gerçi bu durumlar dikkatimi çekmiyor isterse 7 sülalesini saysın bana ne:) Sadece bi kaç seferdir dikkatimi çekiyor bunu şu kişi bildi ama özelden söyleyim diye yorumlar okuyorum topiğin amacı bu değilse siz özelden birbirinize diyin buraya neden yazıyosun
Bu topiğin amacı çıkan çıkmayan falcıları söylemek değil mi? Herkes özelden yazacaksa biz burda neden varız? Çok gizli bilgi mi yani tel numarasına kadar bilen falcıyı paylaşmak:) Gerçi bu durumlar dikkatimi çekmiyor isterse 7 sülalesini saysın bana ne:) Sadece bi kaç seferdir dikkatimi çekiyor bunu şu kişi bildi ama özelden söyleyim diye yorumlar okuyorum topiğin amacı bu değilse siz özelden birbirinize diyin buraya neden yazıyosunuz?
Bu durumda bana şu kişinin dediği fal çıktı dediğimiz her yorumda yasağı ihlal etmiş olduk:) Ama bana herhangi bir uyarı gelmedi. Eğer gerçekten reklam yapıyosan tabi böyle düşünmen normal.Cünkü reklam yapmak yasak ve reklamcı diye sikayet ediyorlar. Binnaz ve fal sepeti tartışılıyor burada.
Istersen sende özel mesaj a gel anlatayım
Ahahaahahahahahaha işte aradığım yorum.Bu durumda bana şu kişinin dediği fal çıktı dediğimiz her yorumda yasağı ihlal etmiş olduk:) Ama bana herhangi bir uyarı gelmedi. Eğer gerçekten reklam yapıyosan tabi böyle düşünmen normal.