- 29 Ağustos 2013
- 4.009
- 6.827
Elfin yine de bende online falcilar icinte tek bilen diyebilirim ama bakimini 300 lira cok buluyorum gercekten abartti o yuzden senede bir belki baktiririm ona.Bende de birebir aynı durum. Elfin bilemedi maalesef.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elfin yine de bende online falcilar icinte tek bilen diyebilirim ama bakimini 300 lira cok buluyorum gercekten abartti o yuzden senede bir belki baktiririm ona.Bende de birebir aynı durum. Elfin bilemedi maalesef.
O şablon 100 tl ahahahAaa bu aynı benim fallarımcidden herkese uyabilecek bir yorum olmuş ama lütfen evindeki nazardan bahsetmemiş,senin uyku düzeninin bozukluğundan falan.. yıldızın düşük onu da dememiş az buçuk kariyer de sıkıştırsa tamam işte enfes bir yorum
Bende anlayamadım olumlu mu olumsuz mu tam. tutarsız geldi yorumu uzun zaman sonra dinleyince. Olumlu başlamış olumsuz bitirmiş. Benim arkadaş ortamında muhabbetimin geçtiğini beni düşündüğünü söylemiş ve aynı zamanda ciddiyete giden ilişkisi olduğunu görmüş ama öyle bir şey yoktu baktırınca belki benim haberim yoktur falan dedim şaşırdım fakat öyle bir şey olsa şuan bilirdim zaten. Bir de ne alakaysa saçımla ilgili bir değişiklik yapacağımı söylemiş falda nasıl çıkıyor anlamadımElena bana da olumsuza yakın bir yorum yaptı ama sanki soruma göre yürüdü. Yakında çok kötü olay olacağını söyledi çıkarsa yazarım ama sanırım size gibi çıkmaz Bende tek Serkan Tek çıktı ama asıl konu için çooook uzun vade verdi.
Dün ismi burada elena nin ismi geçti akşam baktım kahve 35 di şimdi baktım 40 olmuskızlar elena günceden bahsetmişsiniz. Bende yazın ona baktırmıştım yardımcı olması açısından tekrar dinledim paylaşayım sizle. Bana anda ve geçmişte bilmiş gibi gelmişti. Exim için baktırmıştım belli belirsiz olumsuza yakın bir yorum yapmış. Harf verdiği başka bir kişi üzerinden olay gerçekleşeceğini söylemişti 6lı bir zamanda çıkmadı. Exle olumsuz görüp başka biriyle tanışacağımı söylemiş tarif etmiş o da çıkmadı. Yakın vadede gerçekleşecek başka bir olay söylemiş o da olmadı. Kısacası bana çıkmadı dedikleri .
Elfin onca kisi arasinda yine de iyi olanlardan. Bana da hep donecek dedigi kisi yillar gecti donmedi artik donenemzde zaten. Uzgunum kisa vade de belki ama uzun vade de bilememis. He bu arada baktirdigim zaman iliskisi oldugunu da bilememis. Acikcasi bildigi seyler oldu iki falindan biri komple cikti ama 300 kesinlikle hic bir online falci etmez.Elfin bende hep bilirdi ama son falinda bir kisi icin hep hayatinda olacak iletisiminizin devamini goruyorum demisti, o kisiyle 2 haftadir hic konusmuyoruz tamamen sildim heryerden normalde arkadasim olarak kalsin derdim ama tavirlari, gelgitleri cok sikilmisim o da 1-2 aradi ama artik o da aramiyor ve bu sefer tamamen cikti hayatimdan mesela Elfin bunu da gorememis oldu.
Haydaaa hahahhaah. Kim? Inancim da yok ama iste bilmek istiyor insanBinnazda biri bana tanışacağım kişiyi ve tanışma zamanı birebir bilmişti şimdi hatırladım. İletişim zamanı da bilmişti. Ama bence sallamış ve iyi tutturmuş
Daha önce yazmıştım ama reklam olmasın adı tekrardan geçmesin diye özelden yazayım istersenHaydaaa hahahhaah. Kim? Inancim da yok ama iste bilmek istiyor insan
Yanlış hatırlamıyorsam serkan tek i beğenmiştiniz peki onun dediklerinden çıkan oldu mu?Bu arada süreç Elfin Demet ve Nesibe söylediği gibi ilerlemiyor Tam zıt oldu. Ne kadar boş iş olduğunu artık kesin anladım. Olumsuz konuşanların yeni kişiler ile HİÇ tanışmadım.
Asıl konu çıkmadı vadesi uzun çıkacak gibi durmuyor ama anlıkta ve yakın gelecekte bildiYanlış hatırlamıyorsam serkan tek i beğenmiştiniz peki onun dediklerinden çıkan oldu mu?
Ozel mesaja bekliyorum o halde:)Daha önce yazmıştım ama reklam olmasın adı tekrardan geçmesin diye özelden yazayım istersen
Gilda çıktı mı pekiBende de birebir aynı durum. Elfin bilemedi maalesef.
O çıktı ama kısa vadede ve çıkmasada olurdu çok önemsiz detaylar.Gilda çıktı mı peki
Onu ben daha 250 krediyken dusunmustum sonra hemen 350 oldu hatta dune kadar 350 krediydi fakat yazili tercih etmem, tel. de bana uymuyor buradan. Bugun baktim ciddi ucmus X2 ohannes @-@ Baktirirsan haber et :)Fal sepeti Kemal çeri’ye baktıran?