Binnaz Abla

Aaa bu aynı benim fallarım😂cidden herkese uyabilecek bir yorum olmuş ama lütfen evindeki nazardan bahsetmemiş,senin uyku düzeninin bozukluğundan falan.. yıldızın düşük onu da dememiş😂 az buçuk kariyer de sıkıştırsa tamam işte enfes bir yorum🤣🤪
O şablon 100 tl ahahah

Elena bana da olumsuza yakın bir yorum yaptı ama sanki soruma göre yürüdü. Yakında çok kötü olay olacağını söyledi çıkarsa yazarım ama sanırım size gibi çıkmaz😃 Bende tek Serkan Tek çıktı ama asıl konu için çooook uzun vade verdi.
Bende anlayamadım olumlu mu olumsuz mu tam. tutarsız geldi yorumu uzun zaman sonra dinleyince. Olumlu başlamış olumsuz bitirmiş. Benim arkadaş ortamında muhabbetimin geçtiğini beni düşündüğünü söylemiş ve aynı zamanda ciddiyete giden ilişkisi olduğunu görmüş :KK70: ama öyle bir şey yoktu baktırınca belki benim haberim yoktur falan dedim şaşırdım fakat öyle bir şey olsa şuan bilirdim zaten. Bir de ne alakaysa saçımla ilgili bir değişiklik yapacağımı söylemiş :KK70: falda nasıl çıkıyor anlamadım
serkan tek'e geçen ay baktırdım bende. yakın vadede dediği bir şey oldu. asıl sonuç için vadesi var. olumluysa çıkar umarım size de

kızlar elena günceden bahsetmişsiniz. Bende yazın ona baktırmıştım yardımcı olması açısından tekrar dinledim paylaşayım sizle. Bana anda ve geçmişte bilmiş gibi gelmişti. Exim için baktırmıştım belli belirsiz olumsuza yakın bir yorum yapmış. Harf verdiği başka bir kişi üzerinden olay gerçekleşeceğini söylemişti 6lı bir zamanda çıkmadı. Exle olumsuz görüp başka biriyle tanışacağımı söylemiş tarif etmiş o da çıkmadı. Yakın vadede gerçekleşecek başka bir olay söylemiş o da olmadı. Kısacası bana çıkmadı dedikleri .
Dün ismi burada elena nin ismi geçti akşam baktım kahve 35 di şimdi baktım 40 olmus😂😂

Elfin bende hep bilirdi ama son falinda bir kisi icin hep hayatinda olacak iletisiminizin devamini goruyorum demisti, o kisiyle 2 haftadir hic konusmuyoruz tamamen sildim heryerden normalde arkadasim olarak kalsin derdim ama tavirlari, gelgitleri cok sikilmisim o da 1-2 aradi ama artik o da aramiyor ve bu sefer tamamen cikti hayatimdan mesela Elfin bunu da gorememis oldu.
Elfin onca kisi arasinda yine de iyi olanlardan. Bana da hep donecek dedigi kisi yillar gecti donmedi artik donenemzde zaten. Uzgunum kisa vade de belki ama uzun vade de bilememis. He bu arada baktirdigim zaman iliskisi oldugunu da bilememis. Acikcasi bildigi seyler oldu iki falindan biri komple cikti ama 300 kesinlikle hic bir online falci etmez.

Aslında burada ismini paylaştığımız tüm falcıların reklamını yapıyoruz.anda iyi olabilirler çünkü bir ayrılık var ve genelde fal baktiran haksızlığa uğramıştır emek vermiştir vs.bunu falci söylediği zaman aa nasıl güzel bildi diyoruz benim için söylediği çıkan falci iyidir onun dışındaki hepsi boş falci..soyledigi çıkan varmı derseniz yüzlerce fak BAKTIRDIM daha karşılaşmadım öyle bir falcıya..

Bu arada süreç Elfin Demet ve Nesibe söylediği gibi ilerlemiyor Tam zıt oldu. Ne kadar boş iş olduğunu artık kesin anladım. 😂 Olumsuz konuşanların yeni kişiler ile HİÇ tanışmadım.
Yanlış hatırlamıyorsam serkan tek i beğenmiştiniz peki onun dediklerinden çıkan oldu mu?

Herkese Merhaba,

Yazmak bir borçtur diye geldim, sonra gideceğim. 8 aydır güzel giden bir ilişkim var. Her şey yolunda giderse eğer yaza ciddiyet adımlarını atacağız. Kimler bildi derseniz; Selena (Keşke yine gelsen), Geysu( Eğer bu kişiden önceki kişide ısrarcı olmasaydı 100% bildi derdim ancak %70), Falcı Sema (ilişkimiz başlamadan 2 ay öncesinde gördü), başka var mı hatırlamıyorum.

Geysu'nun yeri çok ayrı olmakla birlikte çok uzak geleceği gördüğünü düşünmekteyim(kendi fallarımda).

Dilerim herkes mutluluğu yakalar ve gerçekten sevip sevileceğiniz, yanında kendiniz olabileceğiniz bir insanla tanışırsınız.

Son olarak, dönmez dediğim herkes döndü ama umurumda oldular mı? Hayır.

X