Binnaz Abla

Kızlar kızlar kızlar... dün youtube de iki tarot yorumcusuna denk geldim. biri MELİHA İLE TAROT diğeri TAROT DÜNYASI. tarot dünyası 100-400 lira arasında dakika bazında bakım yapıyor. 30 dkliği 250 lira baktıramadım :-( meliha ile tarota baktırdım süperdi analizleri falan her şeyi 50 ile 200 arasında bakıyor o da sizinle paylaşmak istedim. bir de yeniyim bu forumu nereye açarım bilmediğimden size sormak istedim. hanımlar trendyoldan eeose kaş kirpik serumu aldım sizin bununla alakalı bir deneyiminiz var mı? ya da kaş kirpik uzatmasıyla alakalı bir bilginiz lütfen bana yardımcı olun ya :-( saçlarım dökülyordu dax süpergro aldım iyice döktü :-( kirpiklerim için bakalım daha 6 gün oldu kullanmaya başlayalı
O serumu kaşlarım için aldım ama hiç faydasını görmemiştim 😒

Aynen kahin gibi davranıyor şartlı de okey de bide son olarak son kez görüşmek üzere yazmış küstah 😂 tellwe de kredim var ama kime atsam bilmiyorum
Tellwe de bana Uyumsuz yıldızname bilmişti ama sevmeyeni de var. Ona atınca sırayla soru sormak gerekiyor, cevaplayarak bakmıştı ilk yıldıznamesi birebir tarihleriyle çıkmıştı ikincide daha az detay tarih vermişti zaten pek gelişme olmamıştı söylediği gibi ilerlemişti genel hatlarıyla. Bana da telwe’de başka tutturan olmadı, ama dedigim gibi Uyumsuzz u begenmeyen de cok var.

Tellwe de bana Uyumsuz yıldızname bilmişti ama sevmeyeni de var. Ona atınca sırayla soru sormak gerekiyor, cevaplayarak bakmıştı ilk yıldıznamesi birebir tarihleriyle çıkmıştı ikincide daha az detay tarih vermişti zaten pek gelişme olmamıştı söylediği gibi ilerlemişti genel hatlarıyla. Bana da telwe’de başka tutturan olmadı, ama dedigim gibi Uyumsuzz u begenmeyen de cok var.
Onu da dün gördüm denk geldim 50 kredi galiba kararsız kaldım ama baska biri de yok suan zaten

Evet efsun Ruhsar laf kalabaligi yapmayan yorumculardan özlüyor mu özlüyor, seviyor mu seviyor tarzında direkt söylüyor. Baktığı kart sayısına göre kısa yorumluyor. Benim bahsettiğim kanaldaki kızda katina tarot enerji karti bir sürü kart açıyor ancak ne varsa tak tak söylüyor hayret ediyorum genel bir video nasil bu kadar uyabiliyor diye. Kartların anlamlarını hisleriyle birleştirip söylediği geçmiş olaylar bile bana uyuyor çünkü. Keşke özel bakım yapsa içime sinen bir fal bakacagindan eminim. Teşekkürler bu arada😊👍
Acaba sadece ben mi Tarot serüveni için böyle düşünüyorum diyodum:) sanki bana özel açılım yapmış gibi hissediyorum. Keşke ücretli baksa da baktırsam diye düşündüğüm tek kişi, olumsuzu bile öyle tatlı söylüyor ki iyi bişey söylemiş sanıyorsunuz :) bi de nurtopunu çok beğeniyorum açıl açık samimi bi şekilde yorum yapıyor. Onlardan sonra tarota merak sarıp ben de deste aldım , Canan gençlerden de eğitim aldım henüz birleştiremiyorum zamanla yapabilirim sanırım.

Acaba sadece ben mi Tarot serüveni için böyle düşünüyorum diyodum:) sanki bana özel açılım yapmış gibi hissediyorum. Keşke ücretli baksa da baktırsam diye düşündüğüm tek kişi, olumsuzu bile öyle tatlı söylüyor ki iyi bişey söylemiş sanıyorsunuz :) bi de nurtopunu çok beğeniyorum açıl açık samimi bi şekilde yorum yapıyor. Onlardan sonra tarota merak sarıp ben de deste aldım , Canan gençlerden de eğitim aldım henüz birleştiremiyorum zamanla yapabilirim sanırım.
Tarot serüveninin cekilislerine katılıyorum denk geldikçe ama çıkmadı 😄 nurtopu da aynı keza mizacı gereği o yorumladikca ben rahatlıyorum öyle güzel anlatıyor ancak pahalı özel bakımı. Canan gençleri bilmiyorum. Bir ara ben de öğrenmek istedim deste sipariş ettim. Canım fal baktırmak istedikçe ufak tefek kart açarım diye. Enerjim çok yansıyor kartlara benim bunu farkettim o yüzden vazgeçtim.
Zamanla olur bence kartlara hakim oldukça kendiniz de anlam yukledikce gerisi gelir diye düşünüyorum. Memnun kaldınız mı eğitimden ?

Fallarda en çok kızdığım şey zaten kafamız birisi ile dolu acı veya öfke kriz yaşarken falci hemen senin karşına birisi çıkacak onunla mutlu olacaksın o bundan çok daha iyi..bu hikayeyi hemen hemen tüm falcılar anlatıyor halbu ki o anda karşıma dünyanın en iyi yakışıklı adamı dahi çıksa umrumda değil.

X