Binnaz Abla

gerçekten öyle bence allah kurtarmış sizi iiş hayatı çok önemli tüm vaktimiz orda geçiyor nerdeyse farklı bir yer olsun ama işe koşa koşa gidin yani:) eminim de daha güzeli olur
Evet çok haklısın kesinlikle..birde kendi çalıştığım şirket nerdeyse oranın 5 katı buyuklugunde,bircok hakkımıda bırakıp çıkacaktım.Gittikten sonra pişman olsam daha kötü olurdu.Hepimiz için herşeyin en hayırlısı olsun..

Ben hiç umutlu değilim Banu Doğru dan, olumlu konuşmuş çok yakında demiş tam vade vermeden ama anlık analizlerinden pek emin değilim. Öyle olunca çıkacak gibi de gelmiyor, keşke çıksa.

Kızlar selam,falları epeydir bıraktığımı yazmıştım.Geçende binnaz d.günüm için hediye kredi vermişti,sırf onu harcamak için Serkana attım.Ama soru veya merak ettiğim birşey fallık bir durumum yoktu,yani olsada artık fala sormak içimden gelmiyor zaten,sırf sesini özlemiştim,sohbet muhabbet olsun diye attım,kendinede böyle yazdım.Neyse sağolsun yeni yıl türü bir bakım yapmıştı.Ilginç bir şeyi gördü ben ne yazdım ne sorduğum halde ve dediği gibide oldu,bunu yazmak istedim.Falın en sonunda biliyorsun ben gördüğüm herşeyi söylüyorum,işinle ilgili yoğun bir dönemdesin ve işini değiştirmek gibi düşüncelerin olacak.Bunla ilgili görüşme yapabilirsin ama beklediğin haberlerde gecikme ve aksaklıklar olabilir,mesela görüşmen çok iyi geçer,arayacağız derler ama beklediğin şekilde gelişmez,gecikmeler olabilir dedi.Tam da bunu söylediğinde bir fırsat çıkmıştı aniden ve ilk görüşme çok olumluydu hatta bize fazlasınız,ileride işten tatmin olmazsanız gibi konuşmuşlardı,hatta iş olursa ihbar surem ne kadar,şu anki işyerim esneklik gösterip daha erken ayrılmama izin verirmi gibi şeyler bile konuşulmuştu ve 2.görüşme isteyeceğiz demişlerdi.Sonra aynen Serkanın dediği gibi ses çıkmadı ve sonundada başkasıyla anlaştık diye döndüler :KK43:
Serkan Bana da is degisikligi gormustu gecen yaz icin ve isteyecegin bir sey demisti sormadigim halde, olmadi oyle bir sey

Kızlar Binnaz da önerebileceğiniz kim var?
Orada kimseye baktırmadım fiyatlar çok uçuk geliyor. Zaten çoğu falcı fos, o yüzden de 300 tl ye 1 fal yerine 10 fal baktırınca daha iyi hissediyorum 🤪
Serkan batu için olumlu yorumlar okuyorum ama çıkmadı sadece anda iyi diyen daha çok sanırım.
Yine de denemeye değer dediğiniz birileri varsa duymak isterim ☺️

X