Binnaz Abla

Canım şimdi tekrar okudum yorumunu, katina atmışım. Aslında gerçekleri söylemiş diyebilirim bazı nokta atışları var. O dönemde fazlaca yüksek modda olduğum için kabullenemedim sanırım. Bazı yerlerde aşırı derecede kendi fikrini söylemiş, tavsiye gibi değil ama şu şu olursa sizin bunu yapacağınızı düşünüyorum gibi cümleler. Ondan dolayıda sevmemiştim. Nilufer_4U Nilufer_4U
Canım tesekkür ederim benim için zaman ayırıp dinlemen ...😍

Bana Talia anlık bilmişti karşı tarafın düşüncesi ve davranışını, ama anlık iyiydi gelecek için soyledikleri küçük şeyler dışında çıkmadı
Lizya merhaba. Bu talia dediginiz misirli talia mi? Telefonda bakiyormus hani. Onu merak etmistim ama cok paragou oldugunu soyluyorlar rahatsiz oldum. Size de oyle miydi?

Melisa donukuk pembeci midir? Ay kusura bakmayin her faldan sonra soruyorum size ama inanin burada kimler yaziliyorsa onlara baktiriyorum birer kez. Yenilerden hic haberim yok yeni dedigim 2018 den sonrasi tabi ozellikle :KK70:

Ben dün gece attım canım yeni yorumlamış aynen geç bakıyormuş yorumlardan da anladığım kadarıyla. Ama bu konu hakkında o siteden kimseye, genel anlamda da güvendiğim çok az kişiye baktırmıştım tanıdık biri olmaz yani ama çok güzel yorumlamış, serkan tek gibi iki lafından biri hanımefendi değil düzgün düzgün yazmış umarım sen de beğenirsin
Ben 3 sene once baktırmıştım söylediği hiçbir şey olmadı, bir kişiyle son kez görüşüyorsun demişti mesela hala bir kaç aya kadar görüşüyordum, yurt dışından gelecek biriyle aşk yaşayacakaon cok kısa sürede demiş 3 sene geçti yurt dışından gelen hiden olmadı 😂

Lizya merhaba. Bu talia dediginiz misirli talia mi? Telefonda bakiyormus hani. Onu merak etmistim ama cok paragou oldugunu soyluyorlar rahatsiz oldum. Size de oyle miydi?
Mısırlı Talia evet. Ben ona telefonda baktırmadım hep sesli yorum almıştım, Tarot ilişki açılımda iyiydi bende. Paragöz mü dersen evet biraz daha çok kurnaz diyeyim yani güvenilmez bir tarafı yok ama tam falın sonunda bir şey söylüyor insanı merakta bırakacak bir şey oluyor ve falda söyledikleriyle çelişkili olabiliecek bir şey. bunun üzerine tekrar fal atman için yaptığı bir taktik dusunduk, bazı üyeler de insta adresini vermiş oradan sitedeki fiyatının 2-3 katına bakıyormuş o yüzden paragöz denmişti hakkında. Bende gelecek çıkmadığı icin ve artık sesli yorumu açık olmadığı için uzun zamandır atmamıştım, artık genelde telefonda bakıyor onda da bilerek uzatıyormuş galiba yani tam konuya girmiuormuş çok kredi harca diye taktik yaptıgını dusunuyorum. kötü bir niyet var ortada kısacası ve bunu çok bariz yapıyor maalesef 🤷🏻‍♀️

Mısırlı Talia evet. Ben ona telefonda baktırmadım hep sesli yorum almıştım, Tarot ilişki açılımda iyiydi bende. Paragöz mü dersen evet biraz daha çok kurnaz diyeyim yani güvenilmez bir tarafı yok ama tam falın sonunda bir şey söylüyor insanı merakta bırakacak bir şey oluyor ve falda söyledikleriyle çelişkili olabiliecek bir şey. bunun üzerine tekrar fal atman için yaptığı bir taktik dusunduk, bazı üyeler de insta adresini vermiş oradan sitedeki fiyatının 2-3 katına bakıyormuş o yüzden paragöz denmişti hakkında. Bende gelecek çıkmadığı icin ve artık sesli yorumu açık olmadığı için uzun zamandır atmamıştım, artık genelde telefonda bakıyor onda da bilerek uzatıyormuş galiba yani tam konuya girmiuormuş çok kredi harca diye taktik yaptıgını dusunuyorum. kötü bir niyet var ortada kısacası ve bunu çok bariz yapıyor maalesef 🤷🏻‍♀️
Hic sevmiyorum boyle insanlari samimiyetsiz geliyor. Telefon degilde sesli ye donerse baktiririm o zaman cok sagolun Lizyaa Lizyaa

Ben 3 sene once baktırmıştım söylediği hiçbir şey olmadı, bir kişiyle son kez görüşüyorsun demişti mesela hala bir kaç aya kadar görüşüyordum, yurt dışından gelecek biriyle aşk yaşayacakaon cok kısa sürede demiş 3 sene geçti yurt dışından gelen hiden olmadı 😂
Bu yorumu okuduğumu hatırlıyorum ama cem için miydi ya o 😳

Acik acik bol bol kredi al gel diyor telefonda onun disinda taktik, strateji, numara mi dersin ne dersin hepsi var zaten. Telefonda denemedigin iisabet olmus... ben de ilk sesli yorumda anda ve yakin gelecek bildigi (yani yakin gelecek olumsuz dedi olumsuz oldu detay vermedi sonucta 50% sans zaten) olunca gitmistim telefona ama orada gercek rengini belli ediyor. Ayrica, enerji yukseltmesi mi yuklemesi mi o tarz bir calisma icin yonlendirme icin tesvik ediyor ve ucuz bir seans olmayacagini belirtiyor iletisim detayi veriyor ki bence kesin komisyon da aliyordur ama bu tarz seanslarla hic isim olmaz. Bosuna bi dunya kredi harcadim o oldu bir daha asla :/

Evet Ateş falı bakmıştı hatta aklımda kalmış, ürkünç gelmişti 😁 Ateş falı bakan Medyum Cem degil mi?
Evet ateş falı da bakıyormuş 🙄 o zaman beğenmiş miydin hatırlıyor musun canım? Bugün dönüp dönüp falını okudum valla çıkarsa favorim olur patlarsa da yapacak bir şey yok 😂

Binnaz indirim yapsa da atacak birini bulabiliyor musun? Ben bulamıyorum orada ucretsiz kredi verseler bile biraz zorlanırım yani o derece yok iyi falcı.
Cok haklisin. Aslinda durum soyle: eskiden bir ara hergun hediye kredi verirken ben anneme de hesap almistim ve denk geldigimde oradan da kredi ceviriyordum ki ben gec kesfettim Binnaz hediye olayini, birkac aya kalmadi hediye kredi olayi son buldu ve biraz hediye filan kalmis o hesapta oyle bos onu tamamlayim diye dusunuyordum. Daha once yazmistim Tumay Cennet denemek istemistim denk gelmedi. Gilda Koc dusundum bir ara. Nehir bana efsane detay bilmisti anlik olarak, orada baska kimseye fal sorusunda filan asla demedigim detaylar ama fiyati neredeyse ikiye katlamis bir de yazmistim SBK ilk iki falinda bazi detaylar bildi ozellikle ikinci faldaki cok onemli bir durumdu benim icin, olmadi ona harcayim tamamlayip diye dusunuyorum. Orada az bir kredi olmasa ben de Binnaz defterini kapatirim dedigin dogru ama iste o krediler bitsin istiyorum, aklimda kalmasin :)

Baktım şu an aeş falı bakmıyor, 3 sene önce bir yolun var’da ondan ateş falı yorumu almıştım fotografı da farklıydı atlı bir fotograftı diye hatırlıyorum.
Ateş falını el falından gönderin diye bir şey yazdığını hatırlıyorum ben de hatta kurşun bile döküyormuş artık nasıl oluyorsa 🙄 ama ben direk katinaya gittim o egzantrik fallar maşallah 900 tl falan diyor

Evet ateş falı da bakıyormuş 🙄 o zaman beğenmiş miydin hatırlıyor musun canım? Bugün dönüp dönüp falını okudum valla çıkarsa favorim olur patlarsa da yapacak bir şey yok 😂
Yok dedim ya hic bir sey bilemedi. Bir sey farkettim bu arada, sana cikan sana uyan hangi falci varsa bende hic olmamis, burada bazen ayni falcilar cikanlar da oluyor senle de tam tersi bir sey soz konusu 🤣 sen begenmedigini soylersen ona baktirayim diyecegim 😁

X