Binnaz Abla

Aranızda medyum ceme baktıranınız var mı? Herkese olumlu mu konuşuyor? Tamamen olumsuz düşündüğüm bir konu hakkında olumlu yorum yapmış, arada gereksiz tek kelime yok sormadığım ama kafamdan geçen soruları bile cevaplamış
Ben de bugun daha tt olmadan aklimdan gecen isimdi hatta ilk indirimde denenecekler listesinde ilk siraya almistim... memnun kalmana sevindim, su anda sira birikmis. Son postunda eskiden baktirdigin isimleri belirtmistin, cikan olmus muydu aralarinda o zamanlar memnun kaldigin?

Bu gün rezzan ablaya BAKTIRDIM tesbitleri güzeldi.fakat daha öncede orada soru sorma da sorun yaşadım soru sorma butonu çalışmıyor iletişimde geçtim çözemediler bir daha uğraşmam ve gerildim üyeliğimi iptal ettirsin.serkan tek de 2 ayda 2 kez BAKTIRDIM beklemedeyim ve burada ki yorumlardan yola çıkarak medyum cem e attım bakalım ne olacsk
Yorum gelince yazar mısın buraya?

Yazdıklarımın hepsi fiyasko.. fazla pembeci olan da var fazla iç karartanlar da. Gidişatı kimse bilemedi. Himmetnur konusunda emin değilim sadece, hala baktırıp baktırmasam mı diye düşünüyorum hazır indirimdeyken
Edna yi merak etmistim, iyi degil diyorsan pas geceyim. Himmetnur u denemedim canim. Ismihan konusulunca atmistim bir ara hicbir nkta atisi olmadi, vade de vermedi. cok genel bir yorum almistim sorumdan yurumus bi de :/

Ben de bugun daha tt olmadan aklimdan gecen isimdi hatta ilk indirimde denenecekler listesinde ilk siraya almistim... memnun kalmana sevindim, su anda sira birikmis. Son postunda eskiden baktirdigin isimleri belirtmistin, cikan olmus muydu aralarinda o zamanlar memnun kaldigin?
O zamanlardan hatırladığım aylinin falları çok çıkardı bende byvde ama şu an fiyatı çok artmış, o fiyata değmez bence. Famanın ise bir falı komple çıkmıştı diye hatırlıyorum ama fama-sema hiç güvendiğim yorumcular değil yanlış hatırlamıyorsam o zamanlar aynı kişiler oldukları konusu geçmişti. Famanın burda çok saygısızca cevap verdikleri de olmuş, artık asla baktırmam dediklerimden. Serkan tek ise bende çıkmıştı ama hanımefendileri çıkarırsan geriye kalan 3-5 satırlık şey için ona da o parayı vermem :) ayrıca bana o da samimi gelmiyor, çünkü aynı zamanlarda byvde kahin vanga diye biri çıkmıştı, onun da iki lafından biri "şekerim" di.aynı sitede özellikle bazı lafların sürekli kullanılması baya soru işareti geliyor bana. yeni olsam kesin baktırırdım ama artık seçici oldum sanırım eskiden önüme gelene baktırırken artık f/p ye göre baktırır oldum. O eski fallarımdan çok uzun vadede bilenler ise byv de ilkay gür vardı sadece, zamanla fark ettim ki ilkay bende çok çok önemli şeyler bilmiş ama artık bakmıyor. İnstagramdan mesaj attım dönmedi de. Tekrar gelse byvde baktıracağım tek kişi olur, medyum cemi de baya beğendim ama. Kimine enerjisi ağır gelmiş ama bende tam tersine falını okuduktan sonra üstümden yük kalktı sanki

Kesinlikle biryolunvar da aylin benim eski favorimdi. O zamanlar yazardim forumda. Son yillarda denemedim cunku son fali baya patlamisti. Yakin zamanda baktirdiniz mi ? Selcuksassa Selcuksassa
Bana da bir yada iki fali tamamen olacak sekilde cikmisti onun. Digerlerinde de bildikleri mutlaka oluyordu. Son fallarina kadar. 2018 den sonra bir daha baktirmamisim.

Canım şimdi tekrar okudum yorumunu, katina atmışım. Aslında gerçekleri söylemiş diyebilirim bazı nokta atışları var. O dönemde fazlaca yüksek modda olduğum için kabullenemedim sanırım. Bazı yerlerde aşırı derecede kendi fikrini söylemiş, tavsiye gibi değil ama şu şu olursa sizin bunu yapacağınızı düşünüyorum gibi cümleler. Ondan dolayıda sevmemiştim. Nilufer_4U Nilufer_4U

Kesinlikle biryolunvar da aylin benim eski favorimdi. O zamanlar yazardim forumda. Son yillarda denemedim cunku son fali baya patlamisti. Yakin zamanda baktirdiniz mi ? Selcuksassa Selcuksassa
Bana da bir yada iki fali tamamen olacak sekilde cikmisti onun. Digerlerinde de bildikleri mutlaka oluyordu. Son fallarina kadar. 2018 den sonra bir daha baktirmamisim.
Aynen ben de başım sıkışınca ayline çok koşardım, çok ilginç detaylar bilmişti bende. Bir falında bir rüya göreceğimi ve orda merak ettiğim soruların cevabını alacağımı bile bilmişti. Sonrasında falları tamamen bıraktım ara sıra keyfine baktırır oldum o yüzden aylin şuan ne durumda hiç bilmiyorum maalesef

benim tanisacagim kisinin ismine , o zamanki sevgilimden ayriydim o kisiyle ikisi arasinda kafamin karisacagina , son secimin benim olacagina ama tercihimin onun fikrince eskisinden yana olacagina kadar bilmisti. Neredeyse ertesi gun cikti o fal. Ama sonuncular gercekten kotuydu hic tutturamadi. Pembeye bagladi.

Aynen ben de başım sıkışınca ayline çok koşardım, çok ilginç detaylar bilmişti bende. Bir falında bir rüya göreceğimi ve orda merak ettiğim soruların cevabını alacağımı bile bilmişti. Sonrasında falları tamamen bıraktım ara sıra keyfine baktırır oldum o yüzden aylin şuan ne durumda hiç bilmiyorum maalesef
Bu arada bugune kadar en cok ona baktirdim neredeyse iki haftada bir giderdim yillarca.

Bu arada bugune kadar en cok ona baktirdim neredeyse iki haftada bir giderdim yillarca.
Aynen aynen bir olay olunca koş ayline 😂 ya yanlış hatırlamıyorsam benim aylini bırakmam sebebim olayları öğrenip, beni tanıdıkça faldan çok sohbete döner olmuştu ve çok bekletmeye başlamıştı ve sanki son 2-3 falı özensiz ve kısa gelmişti. Belki sizin de aynı zamanlardır falının patladığı zamanlar? Bir ara aylinde düşüş vardı sanki

Aylin bende de anlık durumda birkaç şeyi bilmiş, hatta 1-2 ay vade verdiği bir durum da gerçekleşmiş ama kabak gibi ortada duran esas mesele için yok öyle birşey demiş :/ şansa mı biliyorlar bazı şeyleri anlamıyorum ki.
Ona da 1.5 ay önce baktırmışım. O dönem biryolunvar a dadanmışım belli ki 🤣

Aynen aynen bir olay olunca koş ayline 😂 ya yanlış hatırlamıyorsam benim aylini bırakmam sebebim olayları öğrenip, beni tanıdıkça faldan çok sohbete döner olmuştu ve çok bekletmeye başlamıştı ve sanki son 2-3 falı özensiz ve kısa gelmişti. Belki sizin de aynı zamanlardır falının patladığı zamanlar? Bir ara aylinde düşüş vardı sanki
Evet galiba biraz tavsiyeye donmustu. Aslinda her falina ilk defa bakiyormuscasina baslasada soyledigi cumleleri tekrar ediyordu zaten 5 dk lik fal atiyor. Son iki falinda bende de patladi. Birincisi patlamis sayilmaz aslinda sonuncusu kesinlikle patladi. Ondan sonra birakmistim ben onu. Yinede yani o kadar kisiye baktirana kadar eger olaylar degisti kisiler degistiyse bir sana verilebilir ayline. Sonucu sansa biliyorlar diyorum ya. Bir iki falinda tutturdugu detaylar tesaduf olamaz ama. Ben onu bir iki ay a tekrar deneyecegim galiba.

Aylin bende de anlık durumda birkaç şeyi bilmiş, hatta 1-2 ay vade verdiği bir durum da gerçekleşmiş ama kabak gibi ortada duran esas mesele için yok öyle birşey demiş :/ şansa mı biliyorlar bazı şeyleri anlamıyorum ki.
Ona da 1.5 ay önce baktırmışım. O dönem biryolunvar a dadanmışım belli ki 🤣
Bunların eşref saatine falan denk gelmek lazım sanırım 😃😃 P prettyliar ve bende de o zamanlar çok ciddi şeyler bilmiş ama ikimiz de uzun zamandır baktırmıyormuşuz belki de eskisi gibi değildir bilemiyorum. Geçenlerde başıma geldi, zeliş can'a çok önceden baktırdığım fal vadesiyle çıkmışken, geçen gün attığım faldan iade aldım, tarot göndermeme rağmen resmen kahve falından hallice bakmış ama ona ilk baktırdığım fal çok çok iyiydi mesela :/

Bunların eşref saatine falan denk gelmek lazım sanırım 😃😃 P prettyliar ve bende de o zamanlar çok ciddi şeyler bilmiş ama ikimiz de uzun zamandır baktırmıyormuşuz belki de eskisi gibi değildir bilemiyorum. Geçenlerde başıma geldi, zeliş can'a çok önceden baktırdığım fal vadesiyle çıkmışken, geçen gün attığım faldan iade aldım, tarot göndermeme rağmen resmen kahve falından hallice bakmış ama ona ilk baktırdığım fal çok çok iyiydi mesela :/
Bencede degisebiliyor kizlar. Hala fal bakmaya devam edip artik favori olmayan cok yorumcu var. belki artik savsakliyordur. Deneyince soyleyebilirim ancak eski performansinda mi. O zamanda begenmeyenleri vardi hos e hic kimseyi herkes begenmiyor. Enerji meseleso birazda. Sabredebilirseniz ben deneyince yazarim buraya. Zelis can cok hizli konusuyor iyi dusunun kotu dusunmeyin le dolu fali ama o hizli konusma benim bir hosuma gidiyor:KK70: teklemedi hic iyi mi dersiniz? Pembeci dediler burada canim skildi.

Evet galiba biraz tavsiyeye donmustu. Aslinda her falina ilk defa bakiyormuscasina baslasada soyledigi cumleleri tekrar ediyordu zaten 5 dk lik fal atiyor. Son iki falinda bende de patladi. Birincisi patlamis sayilmaz aslinda sonuncusu kesinlikle patladi. Ondan sonra birakmistim ben onu. Yinede yani o kadar kisiye baktirana kadar eger olaylar degisti kisiler degistiyse bir sana verilebilir ayline. Sonucu sansa biliyorlar diyorum ya. Bir iki falinda tutturdugu detaylar tesaduf olamaz ama. Ben onu bir iki ay a tekrar deneyecegim galiba.
Katılıyorum bazı şeyleri bilmesi tesadüf değildi diyorum ben de, ayline tekrar şans verilebilir en azından sesli de bakıyor. Eğer tekrar baktırırsanız hala eski aylin gibi mi buraya yazar mısınız?

Katılıyorum bazı şeyleri bilmesi tesadüf değildi diyorum ben de, ayline tekrar şans verilebilir en azından sesli de bakıyor. Eğer tekrar baktırırsanız hala eski aylin gibi mi buraya yazar mısınız?
Selcuksassa Selcuksassa tabi ki. Denemeyi dusunuyorum bu ay olmasada mutlaka yazarim. Biz daha iyi kiyaslariz eskisi gibi mi degil mi yardimci olur belki forumdakilere.

Bencede degisebiliyor kizlar. Hala fal bakmaya devam edip artik favori olmayan cok yorumcu var. belki artik savsakliyordur. Deneyince soyleyebilirim ancak eski performansinda mi. O zamanda begenmeyenleri vardi hos e hic kimseyi herkes begenmiyor. Enerji meseleso birazda. Sabredebilirseniz ben deneyince yazarim buraya. Zelis can cok hizli konusuyor iyi dusunun kotu dusunmeyin le dolu fali ama o hizli konusma benim bir hosuma gidiyor:KK70: teklemedi hic iyi mi dersiniz? Pembeci dediler burada canim skildi.
Aynen zeliş can arkadan kovalayan varmış gibi konuşmuş ve sürekli "kafaya takma geçecek, şu an çok umutsuzsun ama geçecek" demiş. Ya ben sorduğum konuyla alakalı ne kafaya takıyorum ne de umutsuzum ayrıca o lafları ben kahve falından da duyarım tarot değildi o. Ne olay vermiş ne zaman ezbere konuşmuş ve herkese söylenebilecek genel laflarla doluydu. Pembeci mi bilmiyorum ama bana da olumluydu aslında :/

X