- 29 Ocak 2011
- 236
- 203
Savas icin de ben de begendim savasi . Bende tutarliydi. Eski fallarimi okumus olamaz cunku cok az kisiye baktiriyorum genelde ben. Binnaz da bir elin parmagini gecmez baktirdiklarim. Bu tartismaya dahil olmamak icin yazmamistim ama ben denenebilir buldum. Tabi begenmeyende cok oldu burada. Cok Normal bir durum. Hic bir falci yoktur ki hakkinda hepimiz ayni fikirde olalim. olmayalim da zaten amac burada fikir alisverisi yapmak. Bir kez attim ikinci kez denesem belki bende begenmezdim bilmiyorum ilk fal iyiydi bana gore.
Elifsucanin falinin bir kısmı çıktı bende sonuç beklemede amaArkadaşlar elifsucani iptal ettim çünkü burda geçmiş yazıları okuduğumda bir reklam kokusu aldım
Yani cok haklisin, 10 tane falci sayarim burda benim icin cok tutarsiz olan, ama belki sizlere tutarli konusan.Olumsuz olmak farklı, tutarsız olmak farklı şeyler. Beğenilmeyen falcılar olumsuz oldukları için değil tutarsız oldukları için beğenilmiyorlar. Falcıdan tek beklentimiz tutarlı olup doğruları söylemesi. (Sözüm genel, sadece Savaş’a değil, ben beğendim Savaş’ı). Ayrıca kimse kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değil.
Insanlar begenmiyorsa burda söyleyebilir, para veriyor sonucta. Begeniyorsa da söyleyebilir, ama korumaya da gerek yok, yani falci hayatimizi kurtarmayacak sonucta.Karalamak zorunda da degil. 2 paralık ediyosan birini madem ortaya laf atıyosan karalıyosan bunu isteyen kisiye kanıtlamak zorundasın. Biz özür dilemesini de biliriz.
Bu savunma niteligi değil sadece insanlik görevi kim olursa olsun.
Aynen öyle canım. Mesela ben Savaş’ı gerçekten çok beğendim ama kaç kişi burada beğenmedi. Benim beğenmeyenlere sallamaya ne hakkım var ki? Ben laf edince beğenecekler mi? Ya da mesela Serkan Batu Kılıç bir çok kişinin beğendiği bir falcı. Bende 1-2 şey dışında pek tutmadı, yani beğenmedim. Gerçekten komik duruma düşmeye gerek yok bizi tanımayan insanları ölümüne savunarak.Yani cok haklisin, 10 tane falci sayarim burda benim icin cok tutarsiz olan, ama belki sizlere tutarli konusan.
Herkes sadece kendi adina konusabilir.
pes artık!Simdi savunma oldu tabi. Kendi sucunuzu örtbaş etmek icin. Yani herkesin aklıyla hareket etmek bu olsa gerek. Sende o elemanı savunuyosun. Sen velisi misin sen kimsin pardon?
Ölümüne sen savunuyosun?
Ben sadece kanit istedim aklima süphe düştü.
pes artık!
bakın; beğendiğiniz, sevdiğiniz falcıyı istediğiniz kadar savunun ama bu konu kapandı, volkan veya değil, boşverin. kimse bir şey kanıtlamak zorunda da değil. falcıları gözünüzle mi görüyosunuz sanki ya?Ben savunmuyorum ögrenmek istiyorum baskasinin agzi ile degil de gözümle görerek
bakın; beğendiğiniz, sevdiğiniz falcıyı istediğiniz kadar savunun ama bu konu kapandı, volkan veya değil, boşverin. kimse bir şey kanıtlamak zorunda da değil. falcıları gözünüzle mi görüyosunuz sanki ya?
Bak son kez söylüyorum, bir zahmet anla sen de artık tamam mı?Simdi savunma oldu tabi. Kendi sucunuzu örtbaş etmek icin. Yani herkesin aklıyla hareket etmek bu olsa gerek. Sende o elemanı savunuyosun. Sen velisi misin sen kimsin pardon?
Ölümüne sen savunuyosun?
Ben sadece kanit istedim aklima süphe düştü.
Bak son kez söylüyorum, bir zahmet anla sen de artık tamam mı?
Savaş’ın Volkan olduğunu söylemek iftira veya suç değil. Volkan adlı şahıs başka bir uygulamada Savaş olarak hayatına devam edebilir. Bu normal bir şey. Daha önce Volkan’a baktırıp şimdi Savaşa baktıran ve seslerinin aynı olduğunu anlayan insanların bunu dile getirmeleri de suç veya iftira değil. Adama sanki organ mafyası denmiş gibi uçmana gerek yok. Kaldı ki sen de daha önce gitmişsin Volkan’a ve geçenlerde de Savaş’a gittin ama hala ısrarla aynı kişi değil diyorsun. O halde bunu sana ‘kanıtlasalar’ sen yine inanmayacaksın? O halde insanlar neden uğraşsın senin için? Geçenlerde Rezzan ablanı yerlere göklere sığdıramazken birden yerin dibine batırdın kadını. Bunu sen yaptın aynı insan için, hemde bayağı kısa bir zaman içerisinde. Demek fikirler değişebiliyormuş değil mi sevgili Lila? Kimse de sana vay efendim sen nasıl olur da Rezzan hakkında böyle konuşursun demedi. Çünkü senin fikrin senin fikrindir, kimseyi ilgilendirmez, aynı başkalarının fikri seni ilgilendirmediği gibi. Ok?
Kendisini zerre takmayan herife büyü yaptırıp falcı falcı gezen ve onu öyle geri getirmeye çalışan, sonra forumda başka kadınlara ‘sizi sevmeyen adamlara saplantılısınızzzzzz’ diyen biri benim seviyeme laf etmesin bir zahmet. Komik oluyor. Bu da benim sana son mesajım.Rezzan abla bana bi hafta olumlu bi hafta olumsuz dedi. Savas durustce yorjm yapti. Olumsuz laf ekleyeyim de inandirici olsun diye degil. Rezzan abla yi cikmadi diye degil. Olumsuz konustugu icin de degil. Tutarsiz konustugu ve surekli vade öteledigi icin.
Ayrica adami 2 paralik eden sizlersiniz ben degilim.
Kanitlasalar inancam. Kimileri de o degil diyor. Sadece 3 5 kisinin agzina bakmam ben. Onlarin ki kulak da bizimkisi soba borusu mu.
Sende bir daha mesaj yazip da kendini düşürme. Senin seviyene inemiyecem kusura bakma son mesajim bu