Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Binnaz Nehir Atesoglu'nu begenmistim ama gelecek vadesi vermiyor, henuz gelecek cikmis ta degil ama simdiki an ve karsi tarafi benim tanimlayabilecegimden cok daha iyi cok daha ayrintili tanimladi. Fali kisa ama evirip cevirmiyor 5-6 dak net anlatiyor fakat ben belki anina denk geldim begeneni oldugu kadar begenmeyeni cikmayani da var sanirim, kimisi de bir sene sonra bile cikti gibi yorumlar yazmisti. Ben dedigim gibi anlik ve karsi taraf olarak begeniyorum gelecek bana henuz cikmis degil.Teşekkür ederim indirimde denemek daha mantıklı o zaman. Başka memnun kaldığın biri var mı senin anda ve karakter analizinde, telefondan bakan biri de olabilir
Serkan tek olumsuzlu konuştu sana canimBen yeni baktirdim sayilir, aynen ben de merak etmistim ama cok begenemedim.
BYV ara ara indirim yapyor 14 Subat ta yapabilir belki bekleyebilirsen o zaman deneyebilirsin cunku yazili yorum, uzun bir yorum degil ve 60 TRY fazla bence. Benim vadelere var, bu nedenle cikti/cikmadi diyemem henuz ama bir daha gitmek icin emin degilim ama isteksizim. Pembe tablo istemiyoruz evet ama uslup onemli kimileri sanki karamsar /kotumcul taraflari on plana cikarmaktan zevk aliyor, Serkan Tek bana bu hissi verdi yorumunda. Sonuc olarak falci yorumlari biliyorsun goreceli o nedenle karar senin ama dedigim gibi hic olmazsa indirimde yakalamani tavsiye ederim.
Kızlar 50-60 TL civarında onerebileceginiz kim var?? Anda iyi olan kişilik analizinde de?? Serkan teki merak ediyorum ama kararsız kaldım
Serkan tek’e yeni baktırdım. İlk falında bildiği bişey olmuştu ve esas konum için aralık kapı bırakmıştı. Şimdiki yorumunu bekleyip göreceğim ama isabetliydi bence. İndirimi beklemekte hertürlü fayda var indirim olursa tekrar bi himmetnura kahve atacağım o yorumcu ilk yorumunda tesadüfen mi bildi yoksa hisli mi emin olamamıştım.Ben yeni baktirdim sayilir, aynen ben de merak etmistim ama cok begenemedim.
BYV ara ara indirim yapyor 14 Subat ta yapabilir belki bekleyebilirsen o zaman deneyebilirsin cunku yazili yorum, uzun bir yorum degil ve 60 TRY fazla bence. Benim vadelere var, bu nedenle cikti/cikmadi diyemem henuz ama bir daha gitmek icin emin degilim ama isteksizim. Pembe tablo istemiyoruz evet ama uslup onemli kimileri sanki karamsar /kotumcul taraflari on plana cikarmaktan zevk aliyor, Serkan Tek bana bu hissi verdi yorumunda. Sonuc olarak falci yorumlari biliyorsun goreceli o nedenle karar senin ama dedigim gibi hic olmazsa indirimde yakalamani tavsiye ederim.
Eylülde baktırmışım çok yuvarlak konuşmuş aslında.konuyu anlattıktan sonra herkesin falcı olmadan söyleyebileceği şeyler tamamen. 4 ay sonra dönüş var demiş ama 10 gün sonra dönüş olmuş. Tutmamış açıkçası. Ben tekrar tercih etmem asudeyiKizlar @-morgana- grbpink Selcuksassa sizi etiketledim cunku fal sepeti Asude Yildiz aratirken baktirdiginizi gordum, nasil sizce tavsiye eder misiniz? Baska baktiran varsa yorumlarinizi bekliyorum iyi degilse uzerine tamamlamak icin bosuna kredi almak istemiyorum.
Teşekkür ederim tekrardan kahve mi atmistinBen Binnaz Nehir Atesoglu'nu begenmistim ama gelecek vadesi vermiyor, henuz gelecek cikmis ta degil ama simdiki an ve karsi tarafi benim tanimlayabilecegimden cok daha iyi cok daha ayrintili tanimladi. Fali kisa ama evirip cevirmiyor 5-6 dak net anlatiyor fakat ben belki anina denk geldim begeneni oldugu kadar begenmeyeni cikmayani da var sanirim, kimisi de bir sene sonra bile cikti gibi yorumlar yazmisti. Ben dedigim gibi anlik ve karsi taraf olarak begeniyorum gelecek bana henuz cikmis degil.
Ben serkan tek i defalarca denedim beğeniyorum fazla detay vermez ama hislidirSerkan tek’e yeni baktırdım. İlk falında bildiği bişey olmuştu ve esas konum için aralık kapı bırakmıştı. Şimdiki yorumunu bekleyip göreceğim ama isabetliydi bence. İndirimi beklemekte hertürlü fayda var indirim olursa tekrar bi himmetnura kahve atacağım o yorumcu ilk yorumunda tesadüfen mi bildi yoksa hisli mi emin olamamıştım.
Bu arada asude yorumumu dinleyip ayrıca yazacağım
Evet kahve gondermistim.Teşekkür ederim tekrardan kahve mi atmistin
Yok hiç alakası yok. Medyum Ramonu bende denedim . İki fal birbirine benzemiyor. Seste farklıBence BYV daki Ramon, eger kulaklarim yaniltmiyorsa.
Tesekkur ederim canim, benim icin dinleyip dondun Asude yi.Serkan tek’e yeni baktırdım. İlk falında bildiği bişey olmuştu ve esas konum için aralık kapı bırakmıştı. Şimdiki yorumunu bekleyip göreceğim ama isabetliydi bence. İndirimi beklemekte hertürlü fayda var indirim olursa tekrar bi himmetnura kahve atacağım o yorumcu ilk yorumunda tesadüfen mi bildi yoksa hisli mi emin olamamıştım.
Bu arada asude yorumumu dinleyip ayrıca yazacağım
ben ona baktırdğımda bazı şeyleri bilmişti umarım bana dedikleri gelecekte çıkarasude yıldız patladı baktırma
Bence Serkan tek i deneyebilirsiniz. Falı okurken beğenmiyor gibi olsanızda dediklerinden muhakkak çıkanlar oluyor. Bir falın komple çıkmasını bekleyenlerden değilim. Yıllar önce atmıştım kendisine ve hiç beğenmemiştim geçen yıl fal aklıma gelip okuduğumda büyük kısmının çıktığını gördüm . Şimdi de arada sırada yorum aldığım nadir falcılardandır.Kızlar 50-60 TL civarında onerebileceginiz kim var?? Anda iyi olan kişilik analizinde de?? Serkan teki merak ediyorum ama kararsız kaldım
Hatta daha fazla hanımefendi demeye basladiSerkan tek'in hala iki lafından biri "hanımefendi" mi?
Bana da demis en az bi 5-6 defa :)Serkan tek'in hala iki lafından biri "hanımefendi" mi?
Yukaridaki post umda acikladim fal yorumunu,Hatta daha fazla hanımefendi demeye basladi
hanım efendi ve bey efendiSerkan tek'in hala iki lafından biri "hanımefendi" mi?
Teşekkür ederim baktirinca yorumumu yazarım ben deBence Serkan tek i deneyebilirsiniz. Falı okurken beğenmiyor gibi olsanızda dediklerinden muhakkak çıkanlar oluyor. Bir falın komple çıkmasını bekleyenlerden değilim. Yıllar önce atmıştım kendisine ve hiç beğenmemiştim geçen yıl fal aklıma gelip okuduğumda büyük kısmının çıktığını gördüm . Şimdi de arada sırada yorum aldığım nadir falcılardandır.
Yukaridaki post umda
Saysam ki buna mecalum yok benim ayrıca her sitede 2 üyeligim var ama yüzyüze ve şehirlerarası telden de çok baktiriyorum ve kabul ediyorum ben FALKOLIGIM hızımı alamayıp birde kendi kendime bakıyorumSildiklerim hariç 175 binnaz abla, 97 fal sepeti, 15 byv, 4 falalem, 22 tellwe (promosyon değil) ve 1 yıldızname online fal denemem olmuş 2016dan beri. Telefonla baktırdıklarım yada geysu nakta gibi yorumcular hariç.. instagramdan da meleklerin yolu, falci meriç ve medyum osse var mesela...bu kadar faldan tutan yüzde 10 anca var yada yoktur. Çok kötü zamanlarda iyi hissetirdiler yada daha da berbat hissettirenler oldu..
bunu şimdi niye yazdım? Bazen forumda her yoruma yada her falcıya atlıyormuşum gibi hissediyorum. Ama bu kadar fal içinde sorulan yorumcuya baktırmış oluyorum ve bende tutan yada tutmayanları sizlerle paylaşmak istiyorum..Kimseyi savunmam iyi yada kötü falcı diye, daha önce hep söylediğim gibi kimisine uyan bana uymuyor yada tam tersi...
Hepinize naçizane tavsiyem falları aşırı ciddiye almayın, heleki falcıları babanızın oğlu gibi savunmayın kızçeler..hepimizin gönlünden geçenler kabul olsun inşallah