Binnaz Abla

Tabiki dikkat ederim. Ama volkan olayında linc edildim. Savaş a baktirmak pek icimden gelmedi.
Zaten konuyu da ben acmadım 😃
Ben olumlu konussam savas cok iyidir derim. Ters demezdim.
Ama bu volkan olayini yine acan başkaları.
Zaten sistemde yok binnaz ın

Ne dedi merak ettim özelden yazar mısınız?
Evet onu demek istemiştim, artık sistemde bile olmayan bir falcı için burda siniriniz bozuldu baya o zamanlar 😊 savaşın adı ilk geçtiğinde baktıranlardan biriydim. Düşüncelerimi yazdım daha önce.

Bana adım at demiş ama atmam asla. Melisa, talia, derin hisler, zülal, asu çiftçi, Gökhan keskin, çınar Bektaş, nas kendine has, burcu karen olacak dedi savaş senin adım atman lazım atmazsan olmaz dedi. Siz olsanız hangi tarafa inanırdınız?
Açıkcası bana da aynı yorum yaptı ama bu olumsuz sayılmaz bence 🙄 Adım at atma olmayacak unut dememiş sonuçta

mısırlı talia nasıl?
Aman aman.cok berbattı
Bana adım at demiş ama atmam asla. Melisa, talia, derin hisler, zülal, asu çiftçi, Gökhan keskin, çınar Bektaş, nas kendine has, burcu karen olacak dedi savaş senin adım atman lazım atmazsan olmaz dedi. Siz olsanız hangi tarafa inanırdınız?
Valla bende senin gibiydim zamaninda yasin kac bilemem ama. Bi ask uğruna herkese fal baktırdım benimkisi yay burcuydu. Simdiki kova. Neyse binnaz ve astrocenter falsepeti falalem olmak üzere heryere gittim bana sadece rezzan abla olmayacak dedi. Ve rezzan abla nın mudavimi oldum 2senedir 🤣
Talia ismini bildi direkt. Anı biliyor ama geleceği kimse bilmiyor demiş.
Yok be 5 para etmez. Ben 60 tl ken baktırdım param bosa gitti. Gene 5 yildiz verdim. Üzuldum verdigim paraya.

Aman aman.cok berbattı

Valla bende senin gibiydim zamaninda yasin kac bilemem ama. Bi ask uğruna herkese fal baktırdım benimkisi yay burcuydu. Simdiki kova. Neyse binnaz ve astrocenter falsepeti falalem olmak üzere heryere gittim bana sadece rezzan abla olmayacak dedi. Ve rezzan abla nın mudavimi oldum 2senedir 🤣

Yok be 5 para etmez. Ben 60 tl ken baktırdım param bosa gitti. Gene 5 yildiz verdim. Üzuldum verdigim paraya.
o kadar mı kötüydü talia? :KK57: :KK57:

Aman aman.cok berbattı

Keşke küçük olsam ama değilim en azından çocukluk derdim. Rezzan abla bakıyor mu hâlâ nerede. Bana olmayacak gibi geldiği için olmayacak diyenlere inanıyorum.

Talia süper değil ama fena da sayılmaz. Çok paragözdür, bilerek telefon konuşmalarını ağırdan alır ve bana bi sonrakine daha çok krediyle gel az almışsın demişti🤣 2 kez baktırdım. Olmasa da olur
aaa telefonla mı bakıyormuş? ben sesli sanıyordum :silah: o zaman direkt eledim kendisini. telefon hatasını zümra da yapmıştım çok boşa gidiyor krediler :)

Keşke küçük olsam ama değilim en azından çocukluk derdim. Rezzan abla bakıyor mu hâlâ nerede. Bana olmayacak gibi geldiği için olmayacak diyenlere inanıyorum.
Rezzan ablaya yakında baktırdım. Beğenmedim. Çok yuvarlak konuşuyor. Başlıyor olumlu konuşmaya sonra olumsuza çeviriyor sonra tekrar olumlu. Tam net olumlu yada olumsuz konuşmuyor.

o kadar mı kötüydü talia? :KK57: :KK57:
Berbat ötesi. Bana valla talia, buğra,melisa oylum genç hicbiri yaramadı.
Yüksek parali yorumcular yaramıyor bana
Talia süper değil ama fena da sayılmaz. Çok paragözdür, bilerek telefon konuşmalarını ağırdan alır ve bana bi sonrakine daha çok krediyle gel az almışsın demişti🤣 2 kez baktırdım. Olmasa da olur
Rezil ya. Önce insanda karakter olmalı. Sen önce bi memnun et ki karsi taraf sana 20 kere de gelir 100 kere de.
Falalem
Ama şunu diyeyim bence senin durumun bende ters olacak gibi. Savaş ile ilerleyecek gibi hissediyorum seni 😋

Berbat ötesi. Bana valla talia, buğra,melisa oylum genç hicbiri yaramadı.
Yüksek parali yorumcular yaramıyor bana

Rezil ya. Önce insanda karakter olmalı. Sen önce bi memnun et ki karsi taraf sana 20 kere de gelir 100 kere de.

Falalem
Ama şunu diyeyim bence senin durumun bende ters olacak gibi. Savaş ile ilerleyecek gibi hissediyorum seni 😋
Umarım savaşla gitmem:) derin hisler ya da Melisa kötü mü o kadar iyi demişlerdi:) onlar çıksın lütfen:)

Kendi iç sesine

Kötü ya çok övmüşlerdi gittim telefonda bakıyordu bi de yazıklar olsun kredilerimi yedi. Sırf benim agzımdan laf aldı bol bol gülüyor falda hanımefendiciğim şöyle mi olmuş diyor .....
Benim fal sepetinde en cok ve en bos kredi harcadigim tip, yaziklar olsun gercekten, bana da K Kanatlarimdantutma gibi krediller aldirdi bir turlu sadede gelmiyor ozellikle...calisma yapmak istedi bilmem ne tabii para tuzagi... asla... boyle falcilarda numara cok zaten :/

Son düzenleme:
X