Binnaz Abla

Mutlaka yazarım.umarım yakalarım bu arada önerebileceğin kimler var? Kaçırdığım biri varsa şansımı denim
Canım benim yüzlerce fal içinde serkan batu, gilda, elfin en favorilerim daha yeni fal sepetinde Elena günce’ye baktırdım bence başarılıydı ama geleceği bekleyip göreceğiz. Namasteyi tarotta seviyordum ama son falı çok özensizdi ve resmen çuvalladı sonrada tümay ama sen onu beğenmiyordun sanırım.

Tumay la olmadı benim gerçekten.ilişkide benim yaptıklarımı karşı taraf yapmış gibi anlattı falan.sonuç olumlu lakin olaylar oturmayınca içime sinmedi.elena ve namesteye hiç uğramadım.bir tek gilda kalmışo da bu gidişle hayal olcak galiba

Coronadan vefat etti. Yani hasta falan değildi öncesinde. Biri 4 ay evvel söylemişti. Diğeri de en son baktirdigim fal işte araya sıkıştırıp söylemişti. Ekim sonu gibiydi falları sildigim için tam hatırlamıyorum tarihleri net.

Arkadaslar 3000 kredi aldim, yagmur tekine baktiricaktim, burda allahtan bakmisim, cok olumsuz yorum var.

olumlu/olumsuz herseyi söyleyen bir falci tavsiye edermisiniz binnaz da?

Arkadaslar 3000 kredi aldim, yagmur tekine baktiricaktim, burda allahtan bakmisim, cok olumsuz yorum var.

olumlu/olumsuz herseyi söyleyen bir falci tavsiye edermisiniz binnaz da?
kahve mi tarot mu baktırmayı düşünüyorsunuz

Sagol cnm detayli yanitin icin, ailesi icin sabir, vefat eden kisiye Yuce Yaradan'dan rahmet dileriz...
Kimler oldugunu da yazabilir misin zahmet olmazsa? Ozelden de yazabilirsin burada paylasmak istemiyorsan...

Kimdi bunu bilen falci?

ya birsey danısıcam, kahve falında iki kisi karsılıklı gelmiş konuşuyor gözüküyor. bu yakın gelecekte olucak sanırım ama emin degilim sizce kahve falında kime atayım kızlar ya?

ya birsey danısıcam, kahve falında iki kisi karsılıklı gelmiş konuşuyor gözüküyor. bu yakın gelecekte olucak sanırım ama emin degilim sizce kahve falında kime atayım kızlar ya?
Kahvede iki kişi yüzyüze konusuyor ise yakın zamanda görüşmesinin birisinden bir haber alacaksın yüzyüze gelme ihtimalin var demektir tabi çevresinde ki teknelere göre olumlu yada olumsuz görüşme olduğu hakkında fikir olusur

Fal Sepeti’nde Gökhan Keskin, Ayten Ce, Medyum Sıla ve Özge Özün’e baktıran var mı? Baktıran varsa yorumlarını bekliyorum.

aa saol bana cvp verdigin icin. merak ettim iyice :) bilirsen haber veririm burdan :))

Fal Sepeti’nde Gökhan Keskin, Ayten Ce, Medyum Sıla ve Özge Özün’e baktıran var mı? Baktıran varsa yorumlarını bekliyorum.
Gökhan keskin ve medyum sılaya baktırdım. Gökhan keskin çıktı, medyum sıla çıkmadı

Medyum sıla geçenlerde hediye falimi aldı. 3 saat bekletti profilinde fal sırası gözüksün diye bence. Bekledim kaç saat. Sadece ask hayatımda ne bekliyor diye sormuştum. O kadar saçmalamis ki ayni lafları tekrar etmiş ve bı yerden okuyor gibi konusuyodu ezbere yani. gecmisinden bi insan iletişime gececek yeni biriyle tanışacaksın demiş zaten aşk hayatı olunca başka bi ihtimal kalmiyor. Spesifik hicbi şey yoktu. Sormadigim başka şeyler söylemiş genel geçer, maddiyatin düzelecek gibi. Yorumda da söyleyince falimi iade etti düşük yıldız vermiştim.

Kuzum Ayten ce nin hem falsepetinde hem tellwe de hesabı var.söylediği pek bir şey yok.genel ve yuvarlak şeyler.bana 15 ocak vadesi vermişti.ama pek de çıkacağını düşünmüyorum.

Özge özün patladı ben de. Çok da ahım şahım bı fal değildi anlık ve geçmiş için de

Gökhan keskin ve medyum sılaya baktırdım. Gökhan keskin çıktı, medyum sıla çıkmadı

Kuzum Ayten ce nin hem falsepetinde hem tellwe de hesabı var.söylediği pek bir şey yok.genel ve yuvarlak şeyler.bana 15 ocak vadesi vermişti.ama pek de çıkacağını düşünmüyorum.
Sağolun cevapladığınız için güzellikler

Didar Evren’e ne falı baktırmıştın, ben kaç tane fal baktırdım 1 tane söylediği bile çıkmadı bana

İnşallah Gökhan Keskin bana da çıkar, peki analizleri doğru muydu?
Analizleri çok doğruydu bende zaten kahveyi tarotla desteklemesini çok beğendim hatta kahveden çok tarot bakıyor gibi. Pembeci de değildi, olumsuzu da söyledi direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…