Binnaz Abla

guncelleme:
zulalin dedigi surede bana malum kisi mesaj atti ama yani okadar sonrasi yok. oyle ciddi birsey yok yine de buraya yazayim dedim

4.kez baktirdim. yine tutarliydi. dedikleri bakalim dedikleri cikacak mi. zaman ilerledikce guncelleme yaparim buraya. analizleri bayadogruydu zulal sen'in yine . hayirlisi olsun herseyin herkes icin

Bende benzer bir soru sorayım Tarot 2 yıla kadar zaman veriyor mu
valla canım bilen için veriyor bence. çünkü ben üniversitede öğrenciyken izmirde o zaman o yıllarda kızlarağasının arkasına gidip tarot baktırmıştım bir kıza. rastgele girdiğim o yerde muhteşem tespitler yapmış kız meğer. ne söylediyse yaşadım. vade vermedi net olarak ama 2-3 yıllık hatta 5 yıllık bir süreçte dediklerini bir bir yaşadım. dönüp düşündüğümde aklıma geldi ki bunların hepsini o söylemişti. ama kızın ismini sadece seda olarak hatırlıyordum o da öğrenciymiş hatta o zaman o kadar biliyorum. bilseydim telefonunu falan bile alırdım

Sanırım bu falcinin hisleri ile alakalı canım kartlar sadece bir aracı burda çok konuşulan biri bana 2 yıl içinde bı öngörude bulunmus bakalım cikicak mi

Bende benzer bir soru sorayım Tarot 2 yıla kadar zaman veriyor mu
okuyucu tarot ile sadece bilinçaltı okuması yapıyorsa ve hislerini katmıyorsa max 3 aylık zaman için sağlıklı yorum yapılabilir, daha fazlası için yorum yapmak için kartların okuyucuya özel anlamları ve okuyucunun hisleri olması gerekir.. gözlemlerime göre böyle yani

Arkadaşlar UYUMSUZZ a fal batırıp çıkan varmı ayrıca falın sonunda başka bir fala çağırması çok itici geldi bana bu tarz falcılar itici geliyor bana
Uyumsuz aşırı negatif. 2 kez baktırdım ama hep mi negatif olur? Tutmadı çok şükür.aynen dediğin gibi başka fala çağırıp duruyor

Açıkçası 9 yıldır bu sitedeyim dönem dönem sıkıntı li anlarımda fala sarıyorum eminim yaş olarak hepiniz den büyüğümdur 3 ay yakındır ciddi bir sorunla uğraşıyorum binnaz dışında çoğu sitede ayrıca bizzat telden watsâptan bir sürü fal BAKTIRDIM bu süreçte 4 bin tl gitti sonuç biraz önce aldığım haber ile olumsuz olduğu %90 anlaşıldı evet kimi falci olumsuz konuştu ama bir vade verdi muallakta kaldım yeşil çingene gibi 2 vade üzerinde gitti geldi genelde hepsi bir şeyler dedi en iyi tesbiti telden 3 kez baktirdigim yapmıştı açıkçası çokta kızmıştım pat pat söylemesine diyeceğim arkadaşlar inanın falcıların hepsi yalancı 4 bin tl neler alırdım o an sadece iyi bir şey duymak istiyoruz hepsi bu artık baktırmak en azından uzun bir süre ben daha çok yüz yüze bakımları seviyorum herkese bol şanslar

Arkadaşlar UYUMSUZZ a fal batırıp çıkan varmı ayrıca falın sonunda başka bir fala çağırması çok itici geldi bana bu tarz falcılar itici geliyor bana
Bana baktigi Yildizname birebir cikmisti ilk fali, detayli ve tarihliydi ikinci fali daha geneldi ama o da cikti az cok ve dedigi gibi oldu olumsuz yani. Ama sadece Yildizname'de iyi bence, arada katina ve tarot atmistim cok kisa bakmis onlara ve tutmamis cok fazla bir sey. Yildizname baktirip sirasiyla ne varsa soru sorarsan o sekilde daha detayli bakiyor.

Merhaba kızlar. Nisan ile Ekim aylari arasında sayısını unuttuğum kadar çok fal baktırdım iki aydan fazla oldu artık bezdim ve bıraktım. Ben aşk için baktirmistim hep. Aşk için çıktı çıkmadı diyemem açıkçası. Ama malesef iki falcinin çok net gördüğü cenaze olayı çıktı. Eski sevgilimin babası vefat etti ve ikisi de bunu demişti. Keşke bu da cikmasaydi ne diyeyim. Reklam yapmakla suclanmamak için isimleri özelden paylasabilirim ancak.

Keşke dedim ben de. Çok üzgünüm ne diyim bilemedm. İsimleri özelden yzar mısınız merak ettim bende

merhaba özel olmazsa tlfnda kime baktırdınız? reklam olmasın isterseniz özelden de yazabilirim. merak ettiğimden soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…