Binnaz Abla

Merhaba kızlar. Nisan ile Ekim aylari arasında sayısını unuttuğum kadar çok fal baktırdım iki aydan fazla oldu artık bezdim ve bıraktım. Ben aşk için baktirmistim hep. Aşk için çıktı çıkmadı diyemem açıkçası. Ama malesef iki falcinin çok net gördüğü cenaze olayı çıktı. Eski sevgilimin babası vefat etti ve ikisi de bunu demişti. Keşke bu da cikmasaydi ne diyeyim. Reklam yapmakla suclanmamak için isimleri özelden paylasabilirim ancak.
Canim bana da yazabilir misin, isimlerini? Falcilar saglik, olum kaiyer vs biliyorlar bazen ama ask konusunda hep sans eseri tutuyor bence

Kızlar bi el atın😂 lanet olasıca binnaz bildirimleri hala çalışmadığı için yardım lazım. Sanırım çok online olmuyor ama gilda koç u yakalayanlar hangi saatlerde yakaladı🤦🏻‍♀️ tek merak ettiğim o kaldı🙊

Kızlar bi el atın😂 lanet olasıca binnaz bildirimleri hala çalışmadığı için yardım lazım. Sanırım çok online olmuyor ama gilda koç u yakalayanlar hangi saatlerde yakaladı🤦🏻‍♀️ tek merak ettiğim o kaldı🙊
22.12de yorumlamış benimkini. iki gün önce yorum almıştım. 9.30 civarı göndermiştim. baktırırsanız yorum yapar mısınız? anlığı genel olarak nasıl merak ediyorum :)

Merhaba kızlar. Nisan ile Ekim aylari arasında sayısını unuttuğum kadar çok fal baktırdım iki aydan fazla oldu artık bezdim ve bıraktım. Ben aşk için baktirmistim hep. Aşk için çıktı çıkmadı diyemem açıkçası. Ama malesef iki falcinin çok net gördüğü cenaze olayı çıktı. Eski sevgilimin babası vefat etti ve ikisi de bunu demişti. Keşke bu da cikmasaydi ne diyeyim. Reklam yapmakla suclanmamak için isimleri özelden paylasabilirim ancak.
Bana da kimler olduğunu söyleyebilir misiniz?

Tabi ki 🤗 umarım denk getirebilirim.sizde nasıldı?
anlıkta çok beğendim. sallamalı bir yorum değildi. geçmiş yorumu yapmadı anlık ve biraz gelecek odaklıydı. hoş bir yorumcu ben beğendim açıkçası. kartların anlamları dışında hislerini de yansıtıyor gibi geldi bana. binnazda elfine yılda bir iki giderim bunu da o deftere aldım. umarım yakalarsınız ve iyi bir yorum alırsınız :)

anlıkta çok beğendim. sallamalı bir yorum değildi. geçmiş yorumu yapmadı anlık ve biraz gelecek odaklıydı. hoş bir yorumcu ben beğendim açıkçası. kartların anlamları dışında hislerini de yansıtıyor gibi geldi bana. binnazda elfine yılda bir iki giderim bunu da o deftere aldım. umarım yakalarsınız ve iyi bir yorum alırsınız :)
Elfini de beğenenlerdenseniz baya umutluyum gilda dan😊 baktırınca mutlaka yazıcam❤️

poyraz kuzeye baktıran var mı arkadaşlar? fal yorumu nasıl :KK56:

Gilda çok girmiyor.son değerlendirmesi 28 gün önce gözüküyor şu anda. Ben çok severim yorumunu. En son aralık ayı başında baktırmışım ve söylediği olumsuz bir durumu da yaşadım. seninle genelde aynı yorumcuları beğeniyoruz sanırım. Deneyince buraya yazarsan sevinirim😊

binnazın bildirimleri hala çalışmıyor :KK43: deliricem sanırım :olamaz: nöbet tutuyoruz resmen hangi falcı ne zamana girecek diye :işsiz: yıl olmuş 2021:KK12:

Gilda çok girmiyor.son değerlendirmesi 28 gün önce gözüküyor şu anda. Ben çok severim yorumunu. En son aralık ayı başında baktırmışım ve söylediği olumsuz bir durumu da yaşadım. seninle genelde aynı yorumcuları beğeniyoruz sanırım. Deneyince buraya yazarsan sevinirim
Mutlaka yazarım.umarım yakalarım🙏 bu arada önerebileceğin kimler var? Kaçırdığım biri varsa şansımı denim😊

Ben bir hayli mail attım onlara.sözüm ona teknik ekip çalışıyomuş😏 bu kadar uzun süre çalışmayla aya falan çıkılırdı😂 ama bir bildirim sesi aktif edilemiyor :rolleyes:
hakikaten aya çıkılırdı :KK16:ben de sordum geçenlerde 2-3 kez ama en kısa zamanda halledilecek falan dendi ama henüz bir şey yok..

Herkesin en kısa zamanı farklı demekki😂 aklıma başka mantıklı bişi gelmiyo
Benim geliyor, islerine geliyor olmali. Pandemi pek te hiz kesmiyor, hala uzaktan çalisma var ve daha çok kisi
kahveye/fala sariyor. Belirli bir yorumcuyu takip etmek için sIk sIk online olunca bir zaman sonra beklemekten sIkIlip bir baska yorumcuya gidiliyor ama beklenen yorumcu akilda kaldigi için eninde sonunda illa ona da gidiliyor arada gidilenler kâr kaliyor... gibi örnegin.

Ben bu tarz olumsuz durumlari soyleyen falcilara cok net karsiyim. Insan tedirgin oluyor. Kaldirabilecek var kaldiramayacak var, hatta son aldigim yorumlarin soru kisminda kesinlikle saglik ve benzeri konularda yorum almak istemedigimi yazmaya basladim cunku Covid 19 la ilgili yorum yazani gordum baskalarina, bu firsatcilik bence. O nedenle bence bu falcilarin isimlerini vermen reklam degil tam tersine bazilarimiz icin uzak durmamizi saglar. Ne kadar sure once gorduler? Bu surecte vefat eden kisi rahatsiz miydi yoksa ani mi oldu? Kendimce bazi cikarimlar yaptigim icin soruyorum.

X