Canim bana da yazabilir misin, isimlerini? Falcilar saglik, olum kaiyer vs biliyorlar bazen ama ask konusunda hep sans eseri tutuyor benceMerhaba kızlar. Nisan ile Ekim aylari arasında sayısını unuttuğum kadar çok fal baktırdım iki aydan fazla oldu artık bezdim ve bıraktım. Ben aşk için baktirmistim hep. Aşk için çıktı çıkmadı diyemem açıkçası. Ama malesef iki falcinin çok net gördüğü cenaze olayı çıktı. Eski sevgilimin babası vefat etti ve ikisi de bunu demişti. Keşke bu da cikmasaydi ne diyeyim. Reklam yapmakla suclanmamak için isimleri özelden paylasabilirim ancak.
22.12de yorumlamış benimkini. iki gün önce yorum almıştım. 9.30 civarı göndermiştim. baktırırsanız yorum yapar mısınız? anlığı genel olarak nasıl merak ediyorum :)Kızlar bi el atınlanet olasıca binnaz bildirimleri hala çalışmadığı için yardım lazım. Sanırım çok online olmuyor ama gilda koç u yakalayanlar hangi saatlerde yakaladı tek merak ettiğim o kaldı
Tabi ki22.12de yorumlamış benimkini. iki gün önce yorum almıştım. 9.30 civarı göndermiştim. baktırırsanız yorum yapar mısınız? anlığı genel olarak nasıl merak ediyorum :)
Bana da kimler olduğunu söyleyebilir misiniz?Merhaba kızlar. Nisan ile Ekim aylari arasında sayısını unuttuğum kadar çok fal baktırdım iki aydan fazla oldu artık bezdim ve bıraktım. Ben aşk için baktirmistim hep. Aşk için çıktı çıkmadı diyemem açıkçası. Ama malesef iki falcinin çok net gördüğü cenaze olayı çıktı. Eski sevgilimin babası vefat etti ve ikisi de bunu demişti. Keşke bu da cikmasaydi ne diyeyim. Reklam yapmakla suclanmamak için isimleri özelden paylasabilirim ancak.
anlıkta çok beğendim. sallamalı bir yorum değildi. geçmiş yorumu yapmadı anlık ve biraz gelecek odaklıydı. hoş bir yorumcu ben beğendim açıkçası. kartların anlamları dışında hislerini de yansıtıyor gibi geldi bana. binnazda elfine yılda bir iki giderim bunu da o deftere aldım. umarım yakalarsınız ve iyi bir yorum alırsınız :)Tabi kiumarım denk getirebilirim.sizde nasıldı?
Elfini de beğenenlerdenseniz baya umutluyum gilda dananlıkta çok beğendim. sallamalı bir yorum değildi. geçmiş yorumu yapmadı anlık ve biraz gelecek odaklıydı. hoş bir yorumcu ben beğendim açıkçası. kartların anlamları dışında hislerini de yansıtıyor gibi geldi bana. binnazda elfine yılda bir iki giderim bunu da o deftere aldım. umarım yakalarsınız ve iyi bir yorum alırsınız :)
Gilda çok girmiyor.son değerlendirmesi 28 gün önce gözüküyor şu anda. Ben çok severim yorumunu. En son aralık ayı başında baktırmışım ve söylediği olumsuz bir durumu da yaşadım. seninle genelde aynı yorumcuları beğeniyoruz sanırım. Deneyince buraya yazarsan sevinirimKızlar bi el atınlanet olasıca binnaz bildirimleri hala çalışmadığı için yardım lazım. Sanırım çok online olmuyor ama gilda koç u yakalayanlar hangi saatlerde yakaladı tek merak ettiğim o kaldı
Mutlaka yazarım.umarım yakalarımGilda çok girmiyor.son değerlendirmesi 28 gün önce gözüküyor şu anda. Ben çok severim yorumunu. En son aralık ayı başında baktırmışım ve söylediği olumsuz bir durumu da yaşadım. seninle genelde aynı yorumcuları beğeniyoruz sanırım. Deneyince buraya yazarsan sevinirim
Aynı dertten müzdarip olarak sıtkım sıyrıldıbinnazın bildirimleri hala çalışmıyordeliricem sanırım nöbet tutuyoruz resmen hangi falcı ne zamana girecek diye yıl olmuş 2021
neredeyse burada aynı gün aynı saate sözleşelim ve binnazı mail yağmuruna tutalım diycemAynı dertten müzdarip olarak sıtkım sıyrıldı
Ben bir hayli mail attım onlara.sözüm ona teknik ekip çalışıyomuşneredeyse burada aynı gün aynı saate sözleşelim ve binnazı mail yağmuruna tutalım diycem
hakikaten aya çıkılırdıBen bir hayli mail attım onlara.sözüm ona teknik ekip çalışıyomuşbu kadar uzun süre çalışmayla aya falan çıkılırdı ama bir bildirim sesi aktif edilemiyor
Herkesin en kısa zamanı farklı demekkihakikaten aya çıkılırdıben de sordum geçenlerde 2-3 kez ama en kısa zamanda halledilecek falan dendi ama henüz bir şey yok..
evet..vadeler tutmadı anlaşılanHerkesin en kısa zamanı farklı demekkiaklıma başka mantıklı bişi gelmiyo
Ben bu tarz olumsuz durumlari soyleyen falcilara cok net karsiyim. Insan tedirgin oluyor. Kaldirabilecek var kaldiramayacak var, hatta son aldigim yorumlarin soru kisminda kesinlikle saglik ve benzeri konularda yorum almak istemedigimi yazmaya basladim cunku Covid 19 la ilgili yorum yazani gordum baskalarina, bu firsatcilik bence. O nedenle bence bu falcilarin isimlerini vermen reklam degil tam tersine bazilarimiz icin uzak durmamizi saglar. Ne kadar sure once gorduler? Bu surecte vefat eden kisi rahatsiz miydi yoksa ani mi oldu? Kendimce bazi cikarimlar yaptigim icin soruyorum.Merhaba kızlar. Nisan ile Ekim aylari arasında sayısını unuttuğum kadar çok fal baktırdım iki aydan fazla oldu artık bezdim ve bıraktım. Ben aşk için baktirmistim hep. Aşk için çıktı çıkmadı diyemem açıkçası. Ama malesef iki falcinin çok net gördüğü cenaze olayı çıktı. Eski sevgilimin babası vefat etti ve ikisi de bunu demişti. Keşke bu da cikmasaydi ne diyeyim. Reklam yapmakla suclanmamak için isimleri özelden paylasabilirim ancak.