Binnaz Abla

Kizlar isimle ilgili olumsuz bir durum soz konusuydu, Medyum Fatima'ya sormustum merak etme olumsuz olmayacak demisti su an sonuclandi ve korktugumuz olumusuz durum olmadi. Fatima'nin dedigi dogru cikmis oldu ama olumlu veya olumsuz sonuclanma gibi %50 sansi vardi sonucta, denk gelmis de olabilir. Gerci ask konularinda bilemiyor ama kariyer ve is konusunda Medyum Fatima bende tutturuyor, ozellikle 2-3 sene once cok daha iyiydi.

Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum ben bu sefer aşk ya da işle ilgili değil de arkadaşlarımla ilgili bir konuda çok büyük sıkıntı yaşıyorum bu konuda yorum alıp falı çıkan arkadaşlar kime baktırdığını söyleyebilir mi acaba

Elifsucan bana alakasız bir fal göndermiş söylediğim olayı birbirine karıştırmış. Tabii ikna edemedim tellweyi iade alamadım. Fatima da birkaç gün önce baktırdım falcı bulamayınca ve bir daha asla baktırmam berbattı benim düşüncelerimi bile tutturamadı evlilik diyip durdu

her kese merhaba! burada yeniyim) hep sizi uzaktan izlerdim. artık bende üyeyim dün Rezzan abla, Zeyder, Banu Doğru, Medyum Fatma, Destina Venüse fal gönderdim durumum iyi değil
Rezzan abla (fal sepetinde+binnaz abladakı yorumcularla aynı şeyi söyledi)
Medyum Fatima ne söyledi anlamadım. sinirden ağladım hatta. hem olumlu hem olumsuz şey söyledi. sonra "ben bilmiyorum yaa" böyle söyledi. şiveden ve kayıtdan da bir şey anlamadım. bu nasıl bir faldı anlamadım bana söyledi ki yalnızlık var sende, sonra söyledi ki, 2 çocuğun olacak bu neydi diye kendime sordum. önere bileceğiniz iyi falcılar var mı? hepinize kocaman sevgiler.

Elifsucan için telwe den iade aldim size nasıl vermemişler

oldukça karmaşık bir fal deneyimi olmuş elbette sizn özeliniz ama neydi bu kadar karmaşık yorum yapmış anlamadım..Bu kadar mı zor muş anlamlı birkaç cümle söylemek..

moda olan gel-gitli ilişkim vardı Medyum Fatima söyledikleri çıkıyor mu?
medyum fatimayı bilmiyorum açıkçası..ona göndermedim :) bir kaç falcıya attım onlarla devam edicem bir süre daha sanırım ama arada başklarını da araştırıyorum deniyorum bakalım hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…