Rezzan ablanın dediği bir şeyi yaşadım kızlar olumsuz bir yorum yapmıştı öyle oldu olumlu dedikleri çıkar inş
Evet bende de ne tuhaftır cogu seyi bildi ama bi kisi tanıdım onun ilmi cok derin. Medyumdan da
aaa kim bu? bana mesaj atar mısınız? (reklam olmasın diye paylaşmak istemezseniz burada diye mesaj dedim)Evet bende de ne tuhaftır cogu seyi bildi ama bi kisi tanıdım onun ilmi cok derin. Medyumdan da öte
o biraz pahalıydı degil mi? 250 diye biliyorum ben de tereddutluyum siz de mi o fiyata baktırdınız?Hayır telefonda bakan Elif
:)
o biraz pahalıydı degil mi? 250 diye biliyorum ben de tereddutluyum siz de mi o fiyata baktırdınız?
Benbir şey sormak istiyorum Fatima ya fal gönderip iletişim zamanı tutan var mı?
Elifsucan için telwe den iade aldim size nasıl vermemişlerElifsucan bana alakasız bir fal göndermişsöylediğim olayı birbirine karıştırmış. Tabii ikna edemedim tellweyi iade alamadım. Fatima da birkaç gün önce baktırdım falcı bulamayınca ve bir daha asla baktırmam berbattı benim düşüncelerimi bile tutturamadı evlilik diyip durdu
Bende bildi ama tutturmuş olabilirbir şey sormak istiyorum Fatima ya fal gönderip iletişim zamanı tutan var mı?
Arkadaşlık ilişkileriyle ilgili fal atıp tutanınız yok mu hiç kızlar baya sıkıntıdayııımmmm
oldukça karmaşık bir fal deneyimi olmuşher kese merhaba! burada yeniyim) hep sizi uzaktan izlerdim. artık bende üyeyimdün Rezzan abla, Zeyder, Banu Doğru, Medyum Fatma, Destina Venüse fal gönderdim durumum iyi değil
Rezzan abla (fal sepetinde+binnaz abladakı yorumcularla aynı şeyi söyledi)
Medyum Fatima ne söyledi anlamadım. sinirden ağladım hatta. hem olumlu hem olumsuz şey söyledi. sonra "ben bilmiyorum yaa" böyle söyledi. şiveden ve kayıtdan da bir şey anlamadım. bu nasıl bir faldı anlamadımbana söyledi ki yalnızlık var sende, sonra söyledi ki, 2 çocuğun olacak bu neydi diye kendime sordum. önere bileceğiniz iyi falcılar var mı? hepinize kocaman sevgiler.
Herşeyi çok takan bir insanım malesef ki insanların iki yüzlü oluşunu görünce kaldıramıyorum hele ki bu kişiye dostum dediysemVar ben... söyle derdini yazayım kız bunun için fal mı olur
moda olan gel-gitli ilişkim vardıoldukça karmaşık bir fal deneyimi olmuşelbette sizn özeliniz ama neydi bu kadar karmaşık yorum yapmış anlamadım..Bu kadar mı zor muş anlamlı birkaç cümle söylemek..
medyum fatimayı bilmiyorum açıkçası..ona göndermedim :) bir kaç falcıya attım onlarla devam edicem bir süre daha sanırım ama arada başklarını da araştırıyorum deniyorum bakalım hayırlısı :)moda olan gel-gitli ilişkim vardıMedyum Fatima söyledikleri çıkıyor mu?