Binnaz Abla

Ay bende de kapıdan kovsam bacadan giren bi tıp var 5 6 senedir pesimde ve şu an nişanlı. Telimi degistirdim Yine beni bi yerden bulmuş msj attı. Engelledim. sacma sapan bi gelişme.

ben kahve atiyorum. falsepetinde. gecmisteki eski, hic ortada yokken 7 ay snra mesaj atti ki cok genel bi soru sormustum gecmistekini sormamistim. ama yani onun dedigi gibi benimle ugrasan yok sadece 1-2 mesajlasma oldu okadar :KK70: belki de sadece tesaduf oldu
Zulal hisli biri bence
Ama abartıyor gördüklerini

çıkan fal haberim var. şimdi falların sonucu çıkmadı tabi.. sadece fal surecinde yakın zamanda arayacak dediği kisim veya iletişim kurcaksınız denilen kısım tuttu. tam tarih yok ama o tarih aralığında çıkmış bulunuyor. bunu söyleyen fatıma, zülal şen bi de tlfnda bakan birisiydi.
Telde bakan kimdi ismini hatırlıyor musun

2 senedir Fatima’ya fal atmamistim, son zamanlarda baktiranlar soyleyebilir mi kac gunde bakip gonderiyor fali, cok bekletiyor mu? Daha once ertesi gun hemen gonderiyordu ama ortalama yorumlama suresine 2 gun vermisler simdi.

2 senedir Fatima’ya fal atmamistim, son zamanlarda baktiranlar soyleyebilir mi kac gunde bakip gonderiyor fali, cok bekletiyor mu? Daha once ertesi gun hemen gonderiyordu ama ortalama yorumlama suresine 2 gun vermisler simdi.
Bana da arkadaşıma da yaklaşış 2 gün sürmüştü göndermesi ve ses kaydını bozuk gönderiyor whatsappdan felan yazmak gerekiyor sonra daha farklı bir fal geliyor insan tereddüt ediyor. Geçende yazmıştım buraya arkadaşımla partnerinin burçlarını karıştırmış :KK70: ama kötü diyemem yani bir deneyin tekrar :)

Bana da arkadaşıma da yaklaşış 2 gün sürmüştü göndermesi ve ses kaydını bozuk gönderiyor whatsappdan felan yazmak gerekiyor sonra daha farklı bir fal geliyor insan tereddüt ediyor. Geçende yazmıştım buraya arkadaşımla partnerinin burçlarını karıştırmış :KK70: ama kötü diyemem yani bir deneyin tekrar :)
Gonderdim ben de ve yazili sectim, sesliyle ugrasamam bana yazili baktiklari daha iyiydi.

Gonderdim ben de ve yazili sectim, sesliyle ugrasamam bana yazili baktiklari daha iyiydi.
Gece yollamıştım diğer gece gelmişti 1 gün sürdü, sesliydi ama genede iyidi kulaklıkla anlaşılırdı arada kafası gidiyordu konudan konuya atlıyordu falan yazılıda daha anlaşılır olur umarım 😁😁

Gece yollamıştım diğer gece gelmişti 1 gün sürdü, sesliydi ama genede iyidi kulaklıkla anlaşılırdı arada kafası gidiyordu konudan konuya atlıyordu falan yazılıda daha anlaşılır olur umarım 😁😁
Tarot kartlarini az cok biliyorum biraz kotu ve ters kartlar cikti biraz tedirginim simdi olumsuz bir yorum gelebilir 😅 Gerci pembeci olmus artik diyorlar Fatima icin😂

Ben akşam 20:00 gibi atmıştım ertesi gün 23:30 gibi gelmişti yorum.

Nisan - Temmuz aylarında çok fal baktırmıştım. Burda konuşulan Zülalın falını dinledim. Vade olarak patladı çok pembe bir fal göndermişti. Bu arada Engin Gümüş’ün falı bana çıkmış. Mayısta baktırmıştım . Süreci bilmiş vadesi birebir tutmuş .Sallayıp tutturmuşta olabilir 😂
Engin keske bana da ciksaydi ama olmadi herhangi dedigi bir sey.

Kizlar falim geldi bence bu Medyum Fatima degil ben size soyleyeyim. Daha yazali ne kadar oldu 1 saat bile olmadan upuzun bir fal gondermis, daha onceki yorum tarziyla alakasi olmadigi gibi ne dedigi belli degil yazdiklari resmen sanal bilgisayar yazar ya ondan beter. Siri falima baksa daha iyi turkceyle yazar.
bir cumle yazmis sonunda cok alakasiz bir kelime var atiyorum “cok guzel olacak iyi sepet gunes gel” gibi anlamsız cumlelet var. Cumlelerin sonunda veya basinda oraya uymayan kelimeler var falda. Zaten 1 saatte neye odaklanip ne yorum yazabilir yorum gelince once ona sasirdim zaten. Isimle alakali bir sey sordum her sey cok guzel olacak, cok kismetlisin disisleri icisleri demis sonra evlilik goruyorum demis 🤣🤣 resmen soka girdim bu yorum karsisinda sinirden guluyorum. Ne soruma odaklanmis, bir sey sormustum olur mu diye bana diyor ki bu kisi şu burctanmis oyleyse %90 boyle yapar diyor. Sonra kesi. Öyle. Yapar çünkü onun burcu bu yazmış.
Hemen whatsapp hatlarina yazdim bence bu Fatima degil diye, inceleyecegiz kendisi cok agir hastalik gecirdi demisler 😳😳😳 yani gecmis olsun ama boyle datk olabilmesi icin beyin ameliyatı gecirmis olması gerekir, kadın anlasılır ve mantıklı yazardı soruya ozel ve spesifik bakardı eskiden.

X