- 27 Temmuz 2020
- 448
- 708
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zulal hisli biri benceben kahve atiyorum. falsepetinde. gecmisteki eski, hic ortada yokken 7 ay snra mesaj atti ki cok genel bi soru sormustum gecmistekini sormamistim. ama yani onun dedigi gibi benimle ugrasan yok sadece 1-2 mesajlasma oldu okadar belki de sadece tesaduf oldu
Merkür kedisine yaz başı baktırmıştım olmadı dedikleri. Ama çok tatlış ve ilgili bir kız çok sevimliydipatladimi merkur kedisin fali
Telde bakan kimdi ismini hatırlıyor musunçıkan fal haberim var. şimdi falların sonucu çıkmadı tabi.. sadece fal surecinde yakın zamanda arayacak dediği kisim veya iletişim kurcaksınız denilen kısım tuttu. tam tarih yok ama o tarih aralığında çıkmış bulunuyor. bunu söyleyen fatıma, zülal şen bi de tlfnda bakan birisiydi.
Bana da arkadaşıma da yaklaşış 2 gün sürmüştü göndermesi ve ses kaydını bozuk gönderiyor whatsappdan felan yazmak gerekiyor sonra daha farklı bir fal geliyor insan tereddüt ediyor. Geçende yazmıştım buraya arkadaşımla partnerinin burçlarını karıştırmış ama kötü diyemem yani bir deneyin tekrar :)2 senedir Fatima’ya fal atmamistim, son zamanlarda baktiranlar soyleyebilir mi kac gunde bakip gonderiyor fali, cok bekletiyor mu? Daha once ertesi gun hemen gonderiyordu ama ortalama yorumlama suresine 2 gun vermisler simdi.
Gonderdim ben de ve yazili sectim, sesliyle ugrasamam bana yazili baktiklari daha iyiydi.Bana da arkadaşıma da yaklaşış 2 gün sürmüştü göndermesi ve ses kaydını bozuk gönderiyor whatsappdan felan yazmak gerekiyor sonra daha farklı bir fal geliyor insan tereddüt ediyor. Geçende yazmıştım buraya arkadaşımla partnerinin burçlarını karıştırmış ama kötü diyemem yani bir deneyin tekrar :)
Gece yollamıştım diğer gece gelmişti 1 gün sürdü, sesliydi ama genede iyidi kulaklıkla anlaşılırdı arada kafası gidiyordu konudan konuya atlıyordu falan yazılıda daha anlaşılır olur umarımGonderdim ben de ve yazili sectim, sesliyle ugrasamam bana yazili baktiklari daha iyiydi.
Tarot kartlarini az cok biliyorum biraz kotu ve ters kartlar cikti biraz tedirginim simdi olumsuz bir yorum gelebilir Gerci pembeci olmus artik diyorlar Fatima icinGece yollamıştım diğer gece gelmişti 1 gün sürdü, sesliydi ama genede iyidi kulaklıkla anlaşılırdı arada kafası gidiyordu konudan konuya atlıyordu falan yazılıda daha anlaşılır olur umarım
Ben akşam 20:00 gibi atmıştım ertesi gün 23:30 gibi gelmişti yorum.2 senedir Fatima’ya fal atmamistim, son zamanlarda baktiranlar soyleyebilir mi kac gunde bakip gonderiyor fali, cok bekletiyor mu? Daha once ertesi gun hemen gonderiyordu ama ortalama yorumlama suresine 2 gun vermisler simdi.
Engin keske bana da ciksaydi ama olmadi herhangi dedigi bir sey.Nisan - Temmuz aylarında çok fal baktırmıştım. Burda konuşulan Zülalın falını dinledim. Vade olarak patladı çok pembe bir fal göndermişti. Bu arada Engin Gümüş’ün falı bana çıkmış. Mayısta baktırmıştım . Süreci bilmiş vadesi birebir tutmuş .Sallayıp tutturmuşta olabilir
Ne güzel 2021 de seni de evlendirir toplu nikah yaparızTarot kartlarini az cok biliyorum biraz kotu ve ters kartlar cikti biraz tedirginim simdi olumsuz bir yorum gelebilir Gerci pembeci olmus artik diyorlar Fatima icin
Bu kartlardan evlilik cikarirsa artik resmen pembeci ilan edebilirizNe güzel 2021 de seni de evlendirir toplu nikah yaparız
Aynı bende de1 yıl kadar önce fulya nas a baktırmıştım. Hiç çıkmamış