Binnaz Abla

Tumay cennete baktırılmalı mı sizce? temmuzun sonunda baktırmıştım kendisine anlıkta vs bildiği şeyler var ama gelecekle ilgili bi şey dememişti ve burç üzerinden bir yorum yapmıştı. elfin gibi onun da iyi yorumladığını düşünüyorum ama bilemedim, gitsem mi? Gilda koç hangi saatler giriyor?
Tümayı beğenmiştim bende anlıkta baktırılabilir sabahları giriyor genellikle gilda koç hiç belli olmuyor kız bazen 15 gün girmiyor sonra pat giriyor 2 kişi alıyor çıkıyor ama sana şöyle deyim ben ilk baktırdım gildaya şok olmuştum ayrılık sebebimizi kimse bilmezken bana pat diye demişti 2 ay vadede döner demişti dönmedi kimse .. geçen farklı hesaptan en son girdiğinde gene yakaladım gene anlıkta bildi birşeyler ama gene 2 ay vade verdi yani bana geleceği çıkmıyor ama anlık istiyorsan iiyi bakıyor bissürü soru soruyor açılım yapıyor

Yalnız fatima bı kadin arkadaşınla gerginlikler yaşayacaksın dedi. Ve gerçekten yaşadım hatta fal gelmiş ben o sırada arkadaşımla bir tartismaya girmiştim ona çok şaşırdım size de böyle bı şey dedi mi?? Tesadüf muydu acaba
Fatıma aslında kötü falcı değildi eskiden iyi bakardı diye biliyorum.
Şimdi savsaklamaya başlamış bozmuş. Sizin olayı belki bakası gelip baktıysa bilmiştir

Fatıma aslında kötü falcı değildi eskiden iyi bakardı diye biliyorum.
Şimdi savsaklamaya başlamış bozmuş. Sizin olayı belki bakası gelip baktıysa bilmiştir
Fal kötü değildi zaten. Anlamakta zorlansam da😄. Bakasi gelip baktiysa derken

falcı zeus, demir,oylum genç, yağız, hira yılmaz (hediye faldi )ve kahin kraliceye baktirdim iclerinde sadece kahin kraliçe eh iste anlik analizler iyiydi hepsi patladı fallarinin

son kez binnazda elfin demet i deneyip fal faslını artık kapaticam elfin katinada çok iyi diyolar merak ediyorum acikcasi

Ramona baktırmıştım bir ay önce şimdi dinledim. Kısa bakmış ama Serkan batunun tarihini vermiş. Kötü değil. Sizlerde nasıldı

X