Binnaz Abla

Çıkan fal haberiii kızlaaarr 🤩🤩 koştum sabaha karşı uyumadan size haber vermeye 🤣🤣
Bahsettiğim erkek bir arkadaşım vardı ya Onun ex hakkında 1 hafta içinde ayrılık haberlerini alabilirsin demişti Serkan Batu ve bugün 5. Günmüş ve benim kankiciğimm yakın arkadaşından ayrıldıklarını öğrenmiiişşşş 🤣 ay bi bana çıkmıyo serkan batunun vadeler. Ay kuzuma dua edin lütfen çookk seviyo ama lanet kızdan bir geri dönüş alamadı aylardır 😤😤😤

Çıkan fal haberiii kızlaaarr 🤩🤩 koştum sabaha karşı uyumadan size haber vermeye 🤣🤣
Bahsettiğim erkek bir arkadaşım vardı ya Onun ex hakkında 1 hafta içinde ayrılık haberlerini alabilirsin demişti Serkan Batu ve bugün 5. Günmüş ve benim kankiciğimm yakın arkadaşından ayrıldıklarını öğrenmiiişşşş 🤣 ay bi bana çıkmıyo serkan batunun vadeler. Ay kuzuma dua edin lütfen çookk seviyo ama lanet kızdan bir geri dönüş alamadı aylardır 😤😤😤
Arkadaşın ne güzel seviyor ya. Valla helal olsun.
Inşallah sana ve bizlere de çıkar batu.

Fal işini bırakmıştım ama son kez Elfine baktırayım dedim çünkü çok övülen biri. Direkt seçtiğin kartlarla göre yorum yapıyor. Kendi açılımı yapmıyor Zişan, Şevdar yada Gilda gibi. Bir yorumlar yaptı karşı tarafla ilgili doğru olup olmadığını bilmiyorum. Vade verdi ama o vadelere zaten çoktan inanmıyorum . Bu arada en olumsuz kartı seçtim ( mezar ) . Olumsuz kart ama sende durgunluğu ifade ediyor yavaş gelişecek dedi 🤔 Neyse denemiş oldum . Sonuç olarak olumlu bir yorum yaptı . Durumum da olumlu gibi şimdilik 😊

Fal işini bırakmıştım ama son kez Elfine baktırayım dedim çünkü çok övülen biri. Direkt seçtiğin kartlarla göre yorum yapıyor. Kendi açılımı yapmıyor Zişan, Şevdar yada Gilda gibi. Bir yorumlar yaptı karşı tarafla ilgili doğru olup olmadığını bilmiyorum. Vade verdi ama o vadelere zaten çoktan inanmıyorum . Bu arada en olumsuz kartı seçtim ( mezar ) . Olumsuz kart ama sende durgunluğu ifade ediyor yavaş gelişecek dedi 🤔 Neyse denemiş oldum . Sonuç olarak olumlu bir yorum yaptı . Durumum da olumlu gibi şimdilik 😊
:) yakın bi vade mı, 2-3 ay gibi. ?
Umarım dilediğin gibi olur her şey.

:) yakın bi vade mı, 2-3 ay gibi. ?
Umarım dilediğin gibi olur her şey.
4 ay gibi , çok yavaş gelişecek dedi. Ben gelecek için değil anlık karşı tarafın düşüncelerini merak ediyordum . Elfin genelde olumlu mu konuşuyor ? Karşı tarafın analizlerini doğru mu yapıyor

4 ay gibi , çok yavaş gelişecek dedi. Ben gelecek için değil anlık karşı tarafın düşüncelerini merak ediyordum . Elfin genelde olumlu mu konuşuyor ? Karşı tarafın analizlerini doğru mu yapıyor
bende doğruydu karşı taraf. o an bende bilmiyordum ama karşı taraf elfinin dediklerini yaptı ve söylediği şekilde ilerlemişti. anlıkta kaçırdığı illa bir şey oluyor ama genel anlamda tutturuyor. ayrıca olumsuz da demişti elfin bana.

1. grupta 2 oyuncu da Ronaldo kıvamında. 2. grupta ise tüm oyuncular parlıyor

2 tarafta da kadro güçlü maçı hak eden kazansın :halay:
Gerçekten öyle olmuş 😀 elfin bana hiç çıkmamıştı,zümra full çıkmıştı(ilk iki fal ama sonrası çıkmadı),serkan batu bir dediği tarihiyle çıkmıştı gerisi patladı,destina full çıktı (1 kez baktırdım ama kendisine belki zümra gibi sonradan bozar bilemem),nesibe çıkmamıştı.

Gerçekten öyle olmuş 😀 elfin bana hiç çıkmamıştı,zümra full çıkmıştı(ilk iki fal ama sonrası çıkmadı),serkan batu bir dediği tarihiyle çıkmıştı gerisi patladı,destina full çıktı (1 kez baktırdım ama kendisine belki zümra gibi sonradan bozar bilemem),nesibe çıkmamıştı.
Nesibeye ben geçen sene bakrmıştım çıkmamıştı. beğenmemiştim zaten falını, aceleye getirmişti ve falda elle tutulur hiçbir şey yoktu.
Bu kez tekrar şans vermek istedim ama yine elle tutulur bi şey yoktu sadece senden intikam alincak dedi, falın geri kalan kısmı niyet temenni ve benim sorularımı okudu.
Ben nesibenin falıma baktığını düşünmüyorum, geçen sene de düşünmüyordum.
Ama çok övülen biri olduğu için olumsuz dediği olma ihtimali var.

Gilda gerçekten 25 yaş altına bakmıyor mu? Ben kendisine baktirmadim iyi mı bilemiyorum. Param da kalmadı zaten şu an. Ofisten bi arkadaşım elfin veya gıldaya baktırmak istiyor ama 25 ten küçük.

Bu arada ruh hali olarak serkan batunun 10 gün önce falan dediği bi ruh haline girdim.
Psikoloji bilen birinin bilebileceği bi durumdu gerçi.

Bu arada kızlar kesin merak eden olur arkadaşının durumunu başka bilen yok mu diye :KK70: O bizim gibi değil :KK70: Çok fal göndermiyor herkese baktırmıyor tamamen enerjiye inanan birisi :KK70: Ayda 1 kere felan baktırır maksimum 2 olur o da aynı kişiye yani o yüzden bilen olmadı ama onun içinde patlayanlar bizimkilerle aynı yani. Mesela Elfin ona da patladı ilk baktırdığı zamanlar geri dönüş var aranızda aşk var diyordu olmadı. Yeşilçingene ona patladı mesela ilişkileri uzun süreli ama tam hesaplama yapamam doğum tarihi olmadan çocuğun demiş ama kısa vadede ayrılık gözükmüyor demiş patlamış oldu. Fatima yı ismini sevmedi diye baktırmamıştı humanist kankim :KK70:

Panpalar Gilda Koçu dinledim

Daha önce yeni tanışıp beğendiğim biri için baktırmıştım, o da beğeniyor arayacak bekle demiş durumla hiçbir alakası olmadı adamın hoşlantımdan haberi bile yoktu bence😶

Şimdi aramız limon olan flörtüm için 3 ay önce baktırmıştım. 2 ay içinde buluşcaksınız demiş, öyle oldu geçen ay buluştuk. O adım atacak dedi öyle olmadı alakasız şekilde bir araya geldik. Durum analizleri çok çok çok doğruydu.

Bilemedim açıkçası sizler ne diyorsunuz?

X