Evet yaa aşırı yani, faldan çok hanımefendi kelimesi oluyor neredeysr, insanın içini bayıyor okurkenSerkan tek in hanımefendisi.falı okuyuna kadar cinnet geçirmiştim o yüzden
Belki fala çok uzun sürede bakıyordur? Elmira Koç da böyle ama bi fala on günde bakıyorYalnız şöyle bir sey dikkatimi çekti ne zaman bvy baksam 2-3 oldu Gulistan’da 1-2 kişi oluyor sırada ama yorumlara bakıyorum ekim ayında ve Kasım başından kalan yorumlar var sadece, sadece benim baktıgım zamanlarda bile 1-2 kişi alıyorsa gun icinde ortalama 10 fal bakıyor olması lazım mantık olarak ama yorum yok dogru duzgun. İnsanlar falcıya baktırdıktan sonra yorum yapmayı severler normalde, baktıranlar iade mi alıyorlar yoksa kotu yorum yazıyorlar o yayınlanmıyor mu.
Haklı olabilirsin, bana şimdiye kadar bilen bir erkek falcı olmadı gerçekten en fazla anlık iyi oluyorlarBen artık şeyden eminim, erkek falcıların fal bakamadığından.(benim için en azından durum böyle) ama gerçekten yolcunun 100 TL edecek bir tarafı yok. Bana burcunu ve karşı tarafın burcunu söyleyen herkese genel bir analiz yapar, üç beş şey söyler gönderirim ki onda bile başarılı olamamamış. Ben de Gülistan ve kahin kudreti merak ediyorum. Ya birine atıcam ya da indirim bekleyip Gülistana gidicem
Ben Ali osman arslan dı galiba kalan kredim vardı ona atmıştım 15 tl.kaydı dinleseniz şok geçirirsiniz o kadar söylim. Yorum yazdım ama yorumum yayınlanmadı o kadar söylim.Yalnız şöyle bir sey dikkatimi çekti ne zaman bvy baksam 2-3 oldu Gulistan’da 1-2 kişi oluyor sırada ama yorumlara bakıyorum ekim ayında ve Kasım başından kalan yorumlar var sadece, sadece benim baktıgım zamanlarda bile 1-2 kişi alıyorsa gun icinde ortalama 10 fal bakıyor olması lazım mantık olarak ama yorum yok dogru duzgun. İnsanlar falcıya baktırdıktan sonra yorum yapmayı severler normalde, baktıranlar iade mi alıyorlar yoksa kotu yorum yazıyorlar o yayınlanmıyor mu.
Olabilir bir de fiyatı cok yuksek begenmeyen oldukca kotu yorum yapabilir yani 500 tl verip boş çıkarsa ben de yazarım baya birşeyBelki fala çok uzun sürede bakıyordur? Elmira Koç da böyle ama bi fala on günde bakıyorayrıca kötü yorumları yayınlamamak için iade ediyor olabilirler ben de kötü yorum yazdım ondan iki dakika sonra iadem onaylandı.
Acaba gerçekten neleri biliyorlar ya yolcu da baya övülmüştü ama tırt çıktı dümdüz faladdin falı daha iyidir.. kendi arkadaşları vs mi baktırıyor anlamadımOlabilir bir de fiyatı cok yuksek begenmeyen oldukca kotu yorum yapabilir yani 500 tl verip boş çıkarsa ben de yazarım baya birşeyO yuzden de iade alıyor olabilirler.
Falin yüzde 80 i hanimefendi. Zaten kısacık fal. Yuvarlak konusuyo bende. Ama dediği bikac kötü şeyi yaşadım. Hatta bi konuda uyarmıştı keşke dinleseydim onu dedim.Serkan tek in hanımefendisi.falı okuyuna kadar cinnet geçirmiştim o yüzden
Bulursan haber ver bana dagülistan hanım ankara'da bahçeli'de bakıyormuş..biraz araştırıp yüz yüze gideyim bence
Bulursan haber ver bana da
Ahhahs evet ya hanımefendi beyefendii beni de bezdirmiştiiiSerkan tek in hanımefendisi.falı okuyuna kadar cinnet geçirmiştim o yüzden
Zaman olarak çıktı mı bana aralık ayı dediiiFalin yüzde 80 i hanimefendi. Zaten kısacık fal. Yuvarlak konusuyo bende. Ama dediği bikac kötü şeyi yaşadım. Hatta bi konuda uyarmıştı keşke dinleseydim onu dedim.
Ben en son 3 sene once baktırdım ona hatta daha fazla olmustur baktıralı bir ara ustuste 4-5 defa gitmistim, cok yuvarlak konusuyor o yuzden çıkıp çıkmadıgından tam emin olamıyorsun, ben ona bir kac soruyla gidiyordum onları cevaplıyordu o zaman daha net konusuyordu olacak veya olmayacak gibi cok iyi degildi ama cok kotu de degildi. o zamanlar bu kadar online falcı yoktu bir de bu kadar fal tecrubemiz yoktu her fal iyi geliyordu o yuzdenFalin yüzde 80 i hanimefendi. Zaten kısacık fal. Yuvarlak konusuyo bende. Ama dediği bikac kötü şeyi yaşadım. Hatta bi konuda uyarmıştı keşke dinleseydim onu dedim.
Herkes özel mesaj atıp söyler misin diyecek şimdi :)Ben uzun süre yoktum 1hafta önce bi yere gittim.cok iyi birsey kesfettim. Ama iyilik yapip söylemicem. Cünkü ben kötü oluyorum. Reklam yapan oluyorum. Yasadiklarima gün ve gun sahit oluyorum. Önceden söyledim zaten. Bunu yaptirinca ne volkan a ne de doğa ya ne de baska falcıya ihtiyac duydum. Yakında fal olayi da biter zaten. Neyse iyi geceler
Herkes özel mesaj atıp söyler misin diyecek şimdi :)
Oner doser 2500 fiyati diye biliyorum, yeni gormustum bir sayfasinda, ben takip ediyorum. Bizlere gore fiyatlar degil. Instagramda .. baktirdim ben, sayfasi yeninoldugu icin uygun bakiyor. Herkes cok memnun, arada kampanya cekilis falan da yapiyor bir bakin derim.Ben Oner Doser'i cok duydum, cok memnun kalanlar var ama baktim guncel fiyati 1800 civariymis...Bir de Uygur Gur'u cok onermisler o da 1500'den asagi degilmis ve yer bulunmuyormus cok yogunlarmis.
Ben o tarz sayfalara güvenmiyorum hiç ya Zaten fake takipçileri oluyor onun haricinde referans diye eklenen mesajlar var onlara daha çok şaşırıyorum. Misal atıyorum birisi 22:00 da mesaj yazmış sayfa sahibi 22:00 da cevap vermiş? 01,02 diye devam ediyor. Veya 12:55 de mesaj gelmiş 12:56 da cevap vermiş. Yahu telefonun başında whatsappda mı bekliyorsun? Ama sen ben mesaj atınca 3 saat sonra cevap geliyor :) Bu başlı başına güven kırıyor. Doğum haritaları gibi şeylerden pek anlamıyorum o kısma yorum bile yapamıcamMerhaba kizlar yazilarinizi gorunce dayanamadim. Piyasada hikayeden bu isi yapan cok insan var hepsine kanmayin. Ben instagramda .. diye bir sayfa var hem dogum haritasi hem tarot analizi yapiyor, yaziyor 20 sayfa kadin cok detayli, 1 yillik on goru de var. Tarotta da cok basarili. Fiyatlari da uygun harita 150 idi, tarot ben genel baktirmistim 50 ye ama sayfasinda sik sik kampanya yapiyor. Tavsiye ederim. Is hayatimla ilgili vir sorunum vardi sayesinde çözdüm.