Binnaz Abla

Bende o yuzden yazmak istedim fake cok hesap var ama bu sayfanin bence yok cunku ikibin beşyüz takipcisi var, fake olsa daha fazla olurdu. Bir de ben birebir konustum danismanlik aldim. Enerjisi ve ilgisi cok guzeldi, tespitleri de. O nedenle burada gorunce soranlari yazdim ben fazla yorum yapan biri degilim, insanlar dogru adresden faydalansin diye dusundum.

Hanımefendi ta 2017’de açılmış bir konu başlığına girip aynı kişiyi övdüğünüz için benim gözümde inanırlığınızı yitirdiniz. Hadi bu topik sürekli gündemde gördünüz girdiniz. 2017 neden?

Nedir kız isteriz

bazıları çok pro. reklam yapıyor kandırıyorlar bizi ,
bununki olmamış ı-ıh

Merhabalar, medyum Fatima için düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?Aşk ile ilgili sordum ve eskiden bahsetmedim.Düşündüğün kişi ile iletişim önümüzde ki hafta demiş.Bu şekilde kısa vade verip çıkan çıkmayan durumlarınız var mı?

kizlar binnazda kredi aldm indrmden. elfin demete atcm.
baska kim var onerceginiz?
Ben doğayı çok severim aşk içinse. Gilda koçta iyiydi ama aylar aylar önce atmışım totalde 3-4 kere attım ama ona. Tumayın son falı hariç genelde tuttturdu ama son falı tamamen zıt oldu o nedenle bilemiyorum. Aklıma gelen bunlar

Fatıma kime sorsam 1 hafta, 2 hafta demiş
Belirttiği tarihte belirttiği gibi bi şey olmadı. Sadece 1 kelime soru aldım bekledigim konu ile ilgili. O kadar.

Bugün yarın arar dedi 5 aydır hiiç aramadı Fatimanın çıkmayan en kısa vadesi benimdir heralde. Sesli gönderme de bence baktırabilirsin kötü değildir orta kıvam

Bsna çıktı . Bu kişiylr diyaloğunuz var mıydı yakın zaman içinde

binnaz abla mert gokturke baktiran var mi arkadaşlar var ise tavsiye edermisiniz kac gündür elfin demeti bekliyorum online olmuyor
Yillar once baktirmistim yaziliydi ama cok kotu nasil bu kadar begeniliyor hic bilmiyorum ben silmistim bile falini hic alakasizdi yani. Elfin aksam 6-8 arasi online, ne zaman o saatte acsam goruyorum bir de haftasonlari.

binnazda en iyi falci elfin demet mi katinada
Binaz'da yillardan beri baktiriyorum, tek istikrarli ve binnaz'da baktiracagim tek falci ama enerjimiz uydu onunla, aciklamasinda yaziyor zaten enerjimiz uydugunda ozellikle daha net cevap verir deste diye. sen de deneyebilirsin bir kere, anlasilir uyup uymayacagi zaten.

binnazda en iyi falci elfin demet mi katinada
ben kendisine kahve falı atmıştım ama kendisi de açılım yapıyor sanırım
geçmişte iyi değildi yani o olayın neden öyle olduğuna dair bir şey bilemedi
anda iyiydi
gelecek için söyledikleri 2-3 aylık olduğu için çıktı çıkmadı diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…