Aa sesi çok kötü değildi anlaşılır ama yine tam anlamlan için 2 kez dinledim:)Bilmiyorum ama kdv fiyatı dahil 70’lik bakım değildi bana göreBugün yarın arar dedi 5 aydır hiiç aramadıFatimanın çıkmayan en kısa vadesi benimdir heralde. Sesli gönderme de bence baktırabilirsin kötü değildir orta kıvam
Bsna çıktı . Bu kişiylr diyaloğunuz var mıydı yakın zaman içinde
Hatta bu hafta sonu perşembe cuma günü görüşme yapacaksınız. benzer laflar.Yo sadece en son mart ayında:)Ama zaten ben eskiyi sormadım aşk hayatım dedim.Oda önümüzde ki hafta salı Çarşamba perşembe günleri sürpriz olabilir dedi.
kız bu da yargıç gibi herkese bugün yarın arar 1 haftaya görüşme olur falan diyo herhldeBugün yarın arar dedi 5 aydır hiiç aramadıFatimanın çıkmayan en kısa vadesi benimdir heralde. Sesli gönderme de bence baktırabilirsin kötü değildir orta kıvam
Binaz'da yillardan beri baktiriyorum, tek istikrarli ve binnaz'da baktiracagim tek falci ama enerjimiz uydu onunla, aciklamasinda yaziyor zaten enerjimiz uydugunda ozellikle daha net cevap verir deste diye. sen de deneyebilirsin bir kere, anlasilir uyup uymayacagi zaten.
Ay çıkarsa belirtiniz lütfen:)Hatta bu hafta sonu perşembe cuma günü görüşme yapacaksınız. benzer laflar.
Ay çıkarsa belirtiniz lütfen:)
Fatima'ya baktirmayali 2 sene olmus neredeyse, kadin bu arada tarzini degistirmis herhalde bana kariyer isle alakali tarih vermisti ve soyledigi tarihte soyledigi gibi bir ise girmistim ama askla ilgili yorumunda ve ne tarih vermisti ne bir sey. Klasik tarzda bir bakimi yoktu yani spesifik bana ve soruma bakilmis ve herkese uymayacak bir fal yorumu gonderdi hep bana.kız bu da yargıç gibi herkese bugün yarın arar 1 haftaya görüşme olur falan diyo herhldearkadaşlarıma hep böyle demiş
Fatima yı da mı copy paste yapanlar kervanına katıcaz napıcazkız bu da yargıç gibi herkese bugün yarın arar 1 haftaya görüşme olur falan diyo herhldearkadaşlarıma hep böyle demiş
O bir hafta bir ay meselesi sikintili. Ama aslinda bana cok positif konusmadi, yani gelse de hayri yok tarzi. Ama ümitlendirmek dogru degil.Fatima yı da mı copy paste yapanlar kervanına katıcaz napıcazgerçi 1 ay 1 hafta dediği şey 1.haftada oldu saydım ben ama. Kafamda deli sorular
O zaman verdiği tarihleri es geçip anafikre bakıcazO bir hafta bir ay meselesi sikintili. Ama aslinda bana cok positif konusmadi, yani gelse de hayri yok tarzi. Ama ümitlendirmek dogru degil.
Elif de fark ettim mesela, öyle karisik üc bes olay atti ortaya. Aile arkadas cevresi, vade verdi hepsi bir hafta icinde oldu. Onun verdigi vadeyi beklemedi bile.O zaman verdiği tarihleri es geçip anafikre bakıcaz
Ama hicbirini savunmuyorum, anlikta tuttu bende fatima. Belki o yüzden öyle hissettim.Elif de fark ettim mesela, öyle karisik üc bes olay atti ortaya. Aile arkadas cevresi, vade verdi hepsi bir hafta icinde oldu. Onun verdigi vadeyi beklemedi bile.
Yaşayıp görücez bütün forum olarakAma hicbirini savunmuyorum, anlikta tuttu bende fatima. Belki o yüzden öyle hissettim.
Valla kredi almamaya yemin ettim hicbiyerden. Binnaz da var biraz, orda da kime gideyim, gitmeyim bekleyim mi bilemedim.Yaşayıp görücez bütün forum olaraken kötüsü beklemek işte
Baktırmadıysan eğer Elfin demet elle tutulur tek kişi sanırım.ben çok memnun kaldım.ama beklemedeyim tabi ki 2 3 gün oldu baktıralı.Daha da katina atmam kimseye Elfin den sonra mesela.Valla kredi almamaya yemin ettim hicbiyerden. Binnaz da var biraz, orda da kime gideyim, gitmeyim bekleyim mi bilemedim.
Ona gittim, bence de iyi.Baktırmadıysan eğer Elfin demet elle tutulur tek kişi sanırım.ben çok memnun kaldım.ama beklemedeyim tabi ki 2 3 gün oldu baktıralı.Daha da katina atmam kimseye Elfin den sonra mesela.
Bence de kalsın. Belki gelişme olur yeniden Elfine danışırsın.Ben de Elfin için yedekte kredi tutuyorumOna gittim, bence de iyi.
Gitmeyim en iyisi, kalsin krediler de