Binnaz Abla

Bugün yarın arar dedi 5 aydır hiiç aramadı Fatimanın çıkmayan en kısa vadesi benimdir heralde. Sesli gönderme de bence baktırabilirsin kötü değildir orta kıvam
Aa sesi çok kötü değildi anlaşılır ama yine tam anlamlan için 2 kez dinledim:)Bilmiyorum ama kdv fiyatı dahil 70’lik bakım değildi bana göreÇıkarsa ancak:)

Bugün yarın arar dedi 5 aydır hiiç aramadı Fatimanın çıkmayan en kısa vadesi benimdir heralde. Sesli gönderme de bence baktırabilirsin kötü değildir orta kıvam
kız bu da yargıç gibi herkese bugün yarın arar 1 haftaya görüşme olur falan diyo herhlde arkadaşlarıma hep böyle demiş

teşekkür ben de bir deniyeyim bakalim enerjimiz tutucak mi

kız bu da yargıç gibi herkese bugün yarın arar 1 haftaya görüşme olur falan diyo herhlde arkadaşlarıma hep böyle demiş
Fatima'ya baktirmayali 2 sene olmus neredeyse, kadin bu arada tarzini degistirmis herhalde bana kariyer isle alakali tarih vermisti ve soyledigi tarihte soyledigi gibi bir ise girmistim ama askla ilgili yorumunda ve ne tarih vermisti ne bir sey. Klasik tarzda bir bakimi yoktu yani spesifik bana ve soruma bakilmis ve herkese uymayacak bir fal yorumu gonderdi hep bana.

Valla kredi almamaya yemin ettim hicbiyerden. Binnaz da var biraz, orda da kime gideyim, gitmeyim bekleyim mi bilemedim.
Baktırmadıysan eğer Elfin demet elle tutulur tek kişi sanırım.ben çok memnun kaldım.ama beklemedeyim tabi ki 2 3 gün oldu baktıralı.Daha da katina atmam kimseye Elfin den sonra mesela.

kızlar buradan bir arkadaşın bahsettiği Ömür hanıma baktırdınız mı? benim istediğim bir işin olacağını söylemişti de herkese olumlu mu konuşuyor merak ediyorum

arkadaşlar bakın ne fark ettim:dün ben yolcuya fal attığımda benden önce bir kişi var diyordu ve ben ikinci sıradaydım ama benim falımı önce yolladı ve sonra olanları biliyorsunuz. yani ortalama 3 saatte falan fal geliyor. ama adamın hâlâ bir kişi bekleyen falı var gözüküyor. totalde baktığı fal sayısı da değişmemiş dünden beri.yani aslında bence o fal yok, sırf talep var gibi gözüksün diye öyle yapıyorlar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…