- 15 Ekim 2020
- 312
- 706
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al benden de o kadar canım. Bugünden itibaren bende tamamen kendimle ilgilenmeye başlayacağım. Böyle oyalanıp gerçeklerle yüzleşince daha çok sarsılıyoruz, inanmıyor gibi yapsakta hepimiz pembe falları duyunca acaba mı diye kanıyoruz.sanıyorum artık güvenebileceğim falcı kalmadığı için bu defteri kapatıyor ve kaderimi elime alıyorum. gider kitap alır okurum, krem alır yüzüme sürerim olur biter. en azından bana faydası olur, boşa da umutlanmam
Bu hafta 3 yaralıyız galiba kötü haberler alanYeni baslik acalim, fal zedeler diye
Valla milat olsun bugün, yani en azindan benim icin.
belki biri iki ay dayanirim
yani zaten inanamamak mümkün değil.. ama duymamak mümkün o yüzden kendimle ilgilenmeye başlıyorum.. burayı takip ederim, zamanı gelen fallardan çıkan/çıkmayan güncellemesi yaparım ama yeni fal atmam, atamam artıkAl benden de o kadar canım. Bugünden itibaren bende tamamen kendimle ilgilenmeye başlayacağım. Böyle oyalanıp gerçeklerle yüzleşince daha çok sarsılıyoruz, inanmıyor gibi yapsakta hepimiz pembe falları duyunca acaba mı diye kanıyoruz.
zümra lal vade ötelemesi üzdü, umutluydum ondanBEKLEMEDE OLAN TÜM FALLAR
Asude Yıldız: Aralık
Melek Ay: Aralık (Vade öteledi)
Nil Güneş: Aralık
Medyum Fatima: Aralık’ta ciddi adım, Mart 2021 (Evlilik)
FALCI SEMA: Aralık ya da Mart 2021
Tümay Cennet: Ocak (Minimum)
Saraylıhanım: 2021 yılının başları
Nesibe Tekbaşer: Şubat (Vade öteledi)
Zümra Lal: Şubat (Vade öteledi)
Serkan Batu Kılıç: Şubat
Falcı Aylin: Şubat (Berbat)
Zişan Işık: Yeni yılın ilk ayları, kış ayları
Yesilcingene: Mart
Gülçin Beyaz: Mayıs
FAMA: Mayıs (Berbat) (BANUYILMAZ ve UYUMSUZZ ile aynı kişi)
Zeyder: Haziran
Zumra'nin ilk fali cikmisti 2. falinda da hic kimsenin bilmedigi bir seyi tam tarihiyle bildi kalani cikmamisti, son 2 fali tamamen patladi benim icin de hayal kirikligi oldu, hic bir soyledigi olmadi ve ilk defa bir falin cikmasini bekleyip umutlanmistim cunku yazdigi senaryo guzeldi gercekten :)zümra lal vade ötelemesi üzdü, umutluydum ondan
ben 1 kere baktırdım. 20 gün sonra falan doluyor vadesi. muhtemelen çıkmayacak bana da .Zumra'nin ilk fali cikmisti 2. falinda da hic kimsenin bilmedigi bir seyi tam tarihiyle bildi kalani cikmamisti, son 2 fali tamamen patladi benim icin de hayal kirikligi oldu, hic bir soyledigi olmadi ve ilk defa bir falin cikmasini bekleyip umutlanmistim cunku yazdigi senaryo guzeldi gercekten :)
Zumra daha once baska sitedeyken, Berguzar adiyla bakarken cikiyordu ama Binnaz'a gecince tutmamaya basladi, tarzi da biraz degisti daha cok senaryo yazdi yani uzun uzun olacaklari film gibi anlatti son fallarinda ama daha once oyle bakmiyordu.ben 1 kere baktırdım. 20 gün sonra falan doluyor vadesi. muhtemelen çıkmayacak bana da .
Bana cok cok cok pembe konusmus.Zumra daha once baska sitedeyken, Berguzar adiyla bakarken cikiyordu ama Binnaz'a gecince tutmamaya basladi, tarzi da biraz degisti daha cok senaryo yazdi yani uzun uzun olacaklari film gibi anlatti son fallarinda ama daha once oyle bakmiyordu.
Kendimi frenliyorum suan, cok yargi modundayim galibaBana cok cok cok pembe konusmus.
eger dedigi gibiyse biz niye ayriyiz ask var, tutku var...hani?
Pembiş bi ablaBana cok cok cok pembe konusmus.
eger dedigi gibiyse biz niye ayriyiz ask var, tutku var...hani?
Bu arada canım Fatima banada 2021de evlilik dedi. Serkan Batuda şubatta aşıksın dediBEKLEMEDE OLAN TÜM FALLAR
Asude Yıldız: Aralık
Melek Ay: Aralık (Vade öteledi)
Nil Güneş: Aralık
Medyum Fatima: Aralık’ta ciddi adım, Mart 2021 (Evlilik)
FALCI SEMA: Aralık ya da Mart 2021
Tümay Cennet: Ocak (Minimum)
Saraylıhanım: 2021 yılının başları
Nesibe Tekbaşer: Şubat (Vade öteledi)
Zümra Lal: Şubat (Vade öteledi)
Serkan Batu Kılıç: Şubat
Falcı Aylin: Şubat (Berbat)
Zişan Işık: Yeni yılın ilk ayları, kış ayları
Yesilcingene: Mart
Gülçin Beyaz: Mayıs
FAMA: Mayıs (Berbat) (BANUYILMAZ ve UYUMSUZZ ile aynı kişi)
Zeyder: Haziran
Fatıma 2021 de herkesi evlendirio maşallah. Arkadaşımı da evlendirmisti. Adam bundan kaçarkenBu arada canım Fatima banada 2021de evlilik dedi. Serkan Batuda şubatta aşıksın dedi
Ask konusunda mi? Ne dusunuyorsun peki yorumundan memnun kaldin mi?Kızlar elfin istediğim şeyin olacağını söyledi hem de kısa vadede. Ne düşünüyorsunuz:)
Bana da çok az zaman var demek isterdim ama 2 aya doğru uzayan bir süreç olacak dedi.hatta aşabilir bile dedi.ki bence hakkı var mantıklı düşününce.az zaman verdiyse bence olabilirliği yüksek.umarım olurKızlar elfin istediğim şeyin olacağını söyledi hem de kısa vadede. Ne düşünüyorsunuz:)
Kisa vade dediğim 2 aydan fazla benim sorduğum iş.Bana da çok az zaman var demek isterdim ama 2 aya doğru uzayan bir süreç olacak dedi.hatta aşabilir bile dedi.ki bence hakkı var mantıklı düşününce.az zaman verdiyse bence olabilirliği yüksek.umarım olur
Oyyy ben de birkaç hafta gibi düşündüm benim geçmiş ve anlık nerdeyse harfiyen doğruydu.aynı zamanlarda ya patlıcaz ya çıkıcaz o zamanKisa vade dediğim 2 aydan fazla benim sorduğum iş.
Kısa olarak düşündüm ben
Anda fena değil ama geçmişle ilgili yanıldığı konular var.