Binnaz Abla

Peri yıldızı merak edip bende baktırmıştım. Pembeci olduğunu düşünüyorum. Her şey çiçek böcekti

Hakkında hayırlısı olsun, malesef Kasım ayı iyi gelmedi bizlere

Gene de sonucu olumsuz demediyse takılma, bana mesela ex dönecek ama 3 ay sonra tekrar her şey eskisi gibi olur aynı şeyleri yaşatır sana kabul etme sakın falan demişti sen de o da başkaları ile evleneceksiniz falan demişti yani direk ayırdı bitirdi bizi sana gene sonucu olumsuz demediyse sıkma canını düzelir

Kim dedi bunu sana?

Iliskiler konusunda bilemediklerinde hadi neyse diyorum, bireysel kararlar cok onemli fal baktirdigimizda karsi taraf adim atacak gbi cikiyor ama o kisi fikir degistirebilir, kendini tutar adim atmaz tamamen iradeyle alakali mesela Elfin bana son falunda irade falin uzerine cikar demisti yani her an her sey olabilir iliski konularinda ama kariyer ve is konusu bellidir az cok, kismet isi ve bunun falda bence cikmasi lazim, basvurdugun yerin olup olmayacagini bilemiyorsa hissi yok bana gore.

iradeyi elfin bana da bu şekilde aktarmıştı. irade her şeyin üzerinde falan demişti. konu veya gidişat kabaca bilinse de bizimde belirlediğimiz şeyler var. erkek arkadaşımla aramızın eskiden kalma bir kız yüzünden bozulacağını ama toparlanacağından bahsetmişti elfin. o zaman dinleyip saçma bulmuştum ama dediği gibi eskiden olan bir kızı taktım ben ve normalde asla ilgilenmem bu tarz şeylerle :) ama karşı taraf elfinin bahsettiği gibi kötü bir cevap vermemişti. yani elfin tartışma kısmını tutturdu ama sonrasını tutturamadı :) ama kendimizle alakalı şeyleri bilemeyenler de baya saçmalıyor ve asla hisleri yok

evet ve dila koç çok iddialı hatta azarlar tavırla tekrar tekrar söylemişti olacağını, soru kısmında tekrar sormuştum da. eskilerden de dönüş/özür almadım. nesine bu kadar övmüşler anlamadım ama asla tavsiye etmiyorum tavır olarak da sonuç olarak da başarısız.

beni cidden duvardan duvara savurdu bu kasım ayı, neredeyse tüm falcılar patladı. aklıma geldikçe yazıyorum ama çok üzüldüm.. kariyeri bile bilemiyorlarsa aşka hiç bakmasınlar bence.
Benimde aynı şekilde, hem iş hem özel hayat anlamında mükemmel günler beni bekliyordu. Malesef şuan ikiside kötü durumda ve bunu hiçbiri bilemedi. Burda övdüklerim bile yaklaşamadı bu sonuca

Benimde aynı şekilde, hem iş hem özel hayat anlamında mükemmel günler beni bekliyordu. Malesef şuan ikiside kötü durumda ve bunu hiçbiri bilemedi. Burda övdüklerim bile yaklaşamadı bu sonuca
sanıyorum artık güvenebileceğim falcı kalmadığı için bu defteri kapatıyor ve kaderimi elime alıyorum. gider kitap alır okurum, krem alır yüzüme sürerim olur biter. en azından bana faydası olur, boşa da umutlanmam

Giden para dan cok, bosa ümitlenmek kötü bisey. Yani falcilara bisey diyemiyorum, sonucta özgür irademle kendim gittim.
Ama fal yerine seninde dedigin gibi kendime harcasaydim o vakti, onca parayi suan daha mutlu olurdum o kesin.

Giden para dan cok, bosa ümitlenmek kötü bisey. Yani falcilara bisey diyemiyorum, sonucta özgür irademle kendim gittim.
Ama fal yerine seninde dedigin gibi kendime harcasaydim o vakti, onca parayi suan daha mutlu olurdum o kesin.
bugün arkadaşıma şakasına dedim ki moralim bozuk tekrar fala gideceğim sanırım vs. o da dedi ki mia acaba kendi kaderini tıkıyor olabilir misin sürekli fala giderek? biraz kendine ya da allaha yönelsen daha iyi olmaz mı zaten bilemediler dedi.. haklı gerçekten. hem bilemediler, hem ben gerçeklerden uzaklaşıp umutlandım hem de param boşa gitti. aylardır elime geçen hiçbir şey, elimden çıkanın haddi hesabı yok...

Arkadasin cok dogru demis, aynisi benim icin de gecerli, ama ben artik arkadaslarima yalan söylüyorum fal baktirmiyorum, artik düzeldim tarzi konusuyorum

Arkadasin cok dogru demis, aynisi benim icin de gecerli, ama ben artik arkadaslarima yalan söylüyorum fal baktirmiyorum, artik düzeldim tarzi konusuyorum
ahahhaahah normalde ben de ama bu arkadaşım durumumu biliyordu ve üzüldüğümden de haberi vardı, ondan teselli edercesine ve yargılamadan konuşuyor artık benimle ama durmak lazım dostlar, gidişat kötü

ahahhaahah normalde ben de ama bu arkadaşım durumumu biliyordu ve üzüldüğümden de haberi vardı, ondan teselli edercesine ve yargılamadan konuşuyor artık benimle ama durmak lazım dostlar, gidişat kötü
Yeni baslik acalim, fal zedeler diye
Valla milat olsun bugün, yani en azindan benim icin.
belki biri iki ay dayanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…