Binnaz Abla

Ne yazıkki çift terapisinin işe yaramadığını düşünüyorum yani bende yaramamıştı🤷‍♀️ Aynı adamı evde dinlediğin yetmezmiş gibi gidip birde üstüne para veriyormuşuz gibiydi🤣 bu tabiki benim kanaatim.umarım sizde işe yarar M magicdarkwish
Cift terapistlerine giden ciftlerin cogunlugunun bosanmaya karar verdikleri, cok az kisinin devam ettikleri soyleniyor ama en kotu ihtimalle bosanmayi netlestirdigi icin bile faydali olabilir. Bazen bosanma cok uzun suruyor, iki taraf da cok yipraniyor terapiste gidince yuzlesmis ve kesin karari vermis oluyorlar.

M magicdarkwish Merhaba ben de çok fal baktırdım bazıları birleşme olacak bazıları olmayacak diye yorumlar yaptılar , kafa karışıklığından başka hiçbir işe yaramadı bende. Hatta elfin banada kaderin bu adam değil demişti bana da 8-9 aylık bir süreç öngörmüştü . Daha o sürecin içindeyim bitmiş değil vadesi. Ama elfinin olumlu görüp olmayanıda çok hani belki olumsuz görüp size de olmayabilir bu süreçte fallara çok kulak asmayın derim. Doğum haritası oldukça mantıklı keşke bnde fallara milyarlar harcıcağıma bir kere doğum haritamı cıkartsaydım. Canınızı sıkmayın herşey Allahın takdiri bu hayattta... 1 seneye kim öle kim kalaaaaa nerden bilinsinn. Doğum haritası hakkında yorumlarınızı bekliyorum :)
Evet falcilar ozellile uzun vadeyi bilemiyorlar, en iyi falci bile belki cok icine dogarsa denk getiriyor bazen ama her zman her dedigi cikan bir falci gormedim, en unlu falcilar da dahil. Kisa vadede dedikleri de cogunlukla cikan falciya bildi diyoruz ama yanilma oranlari cok yuksek. Elfin bana ve bir arkadasima tuttu ama mesela baska bir arkadasima da hic tutmadi, onun da yeni tanistigi kisi ile inanlmaz olumlu bi tablo cizdi cok buyuk ask vs diye ama sadece birkac ay gorustuler, arkadas kalmaya karar verdiler sonra arkadas bile kalmadilar sikildilar birbirlerinden o derece, yani anlattigi buyuk ask olmadi.

Elfin anı ve olayları hiç bilemedi, hatta ayrılmak isteyen gündeme getiren eşiniz dedi ama aslında tam tersi ama genelde elfinin gelecek tahmini doğru deniyor. Bekleyip göreceğim.

bu arada cidden doğum haritasını bende çok merak ediyorum bir arkadaşım başka birine baktırmıştı 3-4 sene önce çıkarıp çıkarıp aldığı notlara bakıyor hala, çoğu söylenenler doğrultusunda gerçekleşiyor. O yüzden bende baktırmak istedim.
Siz de o kişiye mi doğum haritasına gidiyorsunuz

Birde kızlar benim İzmir’de yaşayan telefonla fal baktırdığım bir teyze var. 60 TL bakıyor anda inanılmaz iyi, eşin 2 gün içinde eve dönecek konuşmak isteyecek dedi çat oldu. 2 konu konuşacak biri ev değiştirmek istiyor dedi oldu. Araba değişikliği var dedi eşim arabasını değiştirmiş o dönem konuşmuyorduk sonradan öğrendim. Ama gelecek için dediklerini teyid edecek vakit geçmedi. Ev değişikliği için Ocak sonu demişti en yakın tarih o var. Birde o teyzeye görede boşanmayacakmışız. Asla ama asla ayrılık görmüyorum dedi ve bizim tartışma nedenimizi çok net sanki bizle yaşamış gibi anlatmıştı.

ama bir arkadaşım daha baktırdı hiç bilemedi dedi galiba birazda o anlık enerji meselesi.

Birde kızlar benim İzmir’de yaşayan telefonla fal baktırdığım bir teyze var. 60 TL bakıyor anda inanılmaz iyi, eşin 2 gün içinde eve dönecek konuşmak isteyecek dedi çat oldu. 2 konu konuşacak biri ev değiştirmek istiyor dedi oldu. Araba değişikliği var dedi eşim arabasını değiştirmiş o dönem konuşmuyorduk sonradan öğrendim. Ama gelecek için dediklerini teyid edecek vakit geçmedi. Ev değişikliği için Ocak sonu demişti en yakın tarih o var. Birde o teyzeye görede boşanmayacakmışız. Asla ama asla ayrılık görmüyorum dedi ve bizim tartışma nedenimizi çok net sanki bizle yaşamış gibi anlatmıştı.

ama bir arkadaşım daha baktırdı hiç bilemedi dedi galiba birazda o anlık enerji meselesi.
Ya sen kendi enerjindekini bulmuşsun canım daha niye bulandırıyorsun gitme bence başka birine gerçekten başka bir uğraşa yönel

Siz de o kişiye mi doğum haritasına gidiyorsunuz
Hayır o kişi değil maalesef arkadaşım o kişiyi bir tavsiye ile bulmuştu tanınan biri değil kayıtlı numarasına ulaşılmıyor. Nette biraz araştırdık ama bulamadık. Bende biraz araştırdım, Nurçin Biran diye bir astroloğa ulaştım. Ona baktıracağım.

Ya sen kendi enerjindekini bulmuşsun canım daha niye bulandırıyorsun gitme bence başka birine gerçekten başka bir uğraşa yönel
Haklısın canım o kadar saçma sapan bir süreç yaşıyorum ki, normalde çalışıyorum ama pandemi sürecinden dolayı ücretsiz izne ayrıldım, sonra eşimle birbirimize girdik, çocuk evde online ders vs, annemin beyne pıhtı attı onunla ilgilen derken hem ruhsal açıdan çöktüm hemde çok büyük boşluktayım. Kendimi bunlara adadım.

Hayır o kişi değil maalesef arkadaşım o kişiyi bir tavsiye ile bulmuştu tanınan biri değil kayıtlı numarasına ulaşılmıyor. Nette biraz araştırdık ama bulamadık. Bende biraz araştırdım, Nurçin Biran diye bir astroloğa ulaştım. Ona baktıracağım.
nurçin biran çok iyidir, objektif ve bilgilidir. benim birkaç arkadaşım gitti, biri de retrifikasyon yaptırdı. gayet başarılıydı..

Ben Oner Doser'in cok iyi yorumladigini duymustum ama cok doluydu danismanlik sirasi. Ama ben nedense astroloji yildiz haritasina guvenmiyorum, astrologlarin bakis acisini hem cok olumsuz hem de cok soyut buluyorum, daha cok karakter analizi gibi geliyor. Baktiranlardan duydugum kadariyla belirli tarihler veriyorlar 1-2 yil icinde sizin acinizdan onemli olacak, sansli veya sanssiz olabilecek tarihler diye, bu tarz bir bakim oluyor ve bana gore bu cok genel bir yorum. Fal gibi degil ve dogru olup olmadigi muallak, yani bilemediyse bilemedi diye bir sey soz konusu degil, verdigi tarihte bir sey olmazsa da sadece dikkat edilecek tarihler dedigikleri icin acik kapi cok kaliyor. Guvenilir ve cok iyi analiz yapan birine baktirmak gerekir o yuzden.

Haklısın canım o kadar saçma sapan bir süreç yaşıyorum ki, normalde çalışıyorum ama pandemi sürecinden dolayı ücretsiz izne ayrıldım, sonra eşimle birbirimize girdik, çocuk evde online ders vs, annemin beyne pıhtı attı onunla ilgilen derken hem ruhsal açıdan çöktüm hemde çok büyük boşluktayım. Kendimi bunlara adadım.
Olunca her sey ustuste gelir. Bence kendinizikotu hissetmeyin, falcinin soylediklerii kesin olacak diye kendini fikslemeden fal baktirmak da insana aslinda terapi gibi geliyor. Icinden ne geliyorsa yapmak gerekir, fal iyi geliyorsa fal baktirin bence insan icinden geceni yapmali, neden yapiyorum diye sorgulamadan, bu da bir surec ve her belirsiz duruma dusen de fal baktirir zaten hepimiz bu yuzden baktiriyoruz.

Cift terapistlerine giden ciftlerin cogunlugunun bosanmaya karar verdikleri, cok az kisinin devam ettikleri soyleniyor ama en kotu ihtimalle bosanmayi netlestirdigi icin bile faydali olabilir. Bazen bosanma cok uzun suruyor, iki taraf da cok yipraniyor terapiste gidince yuzlesmis ve kesin karari vermis oluyorlar.
Kesinlikle katılıyorum. Gözlemlerim de o yönde, sadece boşanma daha kolay kabulleniliyor. Sevip şans vermek isteyenler bir kere daha düşünsünler gitmeyi :)

hmm çok iyi anladım bir anda böyle kapanmışsın sonra da peşpeşe gelince anladım canım ya yok yok şöyle düşün bugünlerde geçecek tekrar düzene oturuyor herşey pandemi de bikaç boşanma daha oldu çevremden bence sakin kal ani kararlar verme akışa güven teslim ol , dua et hiç olmadı Netflixe gir neşeli diziler falan var gerçekten kendi hayatın dışında bir uğraşa yönel, ahşap boyama falan da olabilir. Mutfağını değiştir kız kocanı değiştirme:KK70:

hmm çok iyi anladım bir anda böyle kapanmışsın sonra da peşpeşe gelince anladım canım ya yok yok şöyle düşün bugünlerde geçecek tekrar düzene oturuyor herşey pandemi de bikaç boşanma daha oldu çevremden bence sakin kal ani kararlar verme akışa güven teslim ol , dua et hiç olmadı Netflixe gir neşeli diziler falan var gerçekten kendi hayatın dışında bir uğraşa yönel, ahşap boyama falan da olabilir. Mutfağını değiştir kız kocanı değiştirme:KK70:
Kocayı değiştirirsem komple evide değiştireceğim 😂 tek mutfakla kalmayacağım. Ama boşanmazsakta ev değiştirmeye karar verdik. Her halükarda ev değişecek yani 🙄 bakalım belki değişiklik iyi gelir her iki ruh halimede.

bu arada hiçbir şeyi bilemeyen Volkan canözü bir tek ev değişikliğini söyledi oda kesin değil ama olursa bir tek onu bilmiş olacak 😂

X