bana da o kadar alakasız biri mesaj attı ki anlatamamİnstagramda evrenin hayali adlı astrolog var. Takip ediyorum. Bugün duygusal ilişkileriniz için güzel bir gün. Her an bir mesaj gelebilir dedi. Çıktı. Valla
Evet bende iade aldım ondanKızlar elifsucan bana ve 2 arkadaşa yüzde 90 aynı içerik olan fal göndermiş. Özelden konuştuk şimdi.
Niye ozaman reddediyor sırf onun için kredi almıştım reddetti acaba tekrar göndersem farklı fal yine reddedermiBence Yeşil cingene dısında Telwe’de güvenilir bir falcı yok. Çingene çıkar çıkmaz bilmiyorum ama işini durust yapıyor ve emek veriyor onu dısında tellwe’de baktırılmaz.
Cogu kişiye reddediyor, hatta fal alma oranı takip ettigim kadarıyla %30 falan, bence yine reddedebilir hic kredi alma o yuzden. Gerci bende hep baktı ama gelecekle ilgili yorumu net degildi, Telwe’de işini iyi yapan emek veren tek falcı ama ben ozenini begensem de bakımını cok begenmiyorum bende iki falda da olasılıklı konusmustu ve cogunlukla kisilik ozelliklerini anlatmıstı, fal gibi degil daha cok Falsepeti Alex tarzında yorum yapıyor. O da daha cok kisilik ozelligi ve olasılık tarzında bakar.Niye ozaman reddediyor sırf onun için kredi almıştım reddetti acaba tekrar göndersem farklı fal yine reddedermi
Genelde enerjin uymadıysa kısa vadede tekrar iade eder. Bence bir süre bekle sonra tekrar denersin mesajında da rica edersin.Niye ozaman reddediyor sırf onun için kredi almıştım reddetti acaba tekrar göndersem farklı fal yine reddedermi
Bence Fatima Tarot’ta iyi, benim içimden geçen o oldu çünkü bende Tarot’ta bilmiş’ Katina kötü değil ama çok iyi de değil bir de açıklamasına Tarot kartıyla destekliyorum demiş demek ki ilk önceliği Tarot kartları. Gerçi bakan hepsinde bakıyor fark olmamsı lazım.Bu arada Fatima falımı dinledim derdini paylaştan su falı göndermişim birdealakası yok yani gram çıkmamış fakat tarot ilişki olarak bir şans daha vericem kızlar
Bende aşkta pembeci değildi, olmayacagini soyledi olmadı da.Kızlar fatima pembeci mi? Yoksa olumsuzu da söylüyor mu
Canım acaba Fama ile Fatimayı karıştırdın mı yazarken yoksa bildiğimiz famadan mı bahsettin kafam karıştı daBence Fatima Tarot’ta iyi, benim içimden geçen o oldu çünkü bende Tarot’ta bilmiş’ Katina kötü değil ama çok iyi de değil bir de açıklamasına Tarot kartıyla destekliyorum demiş demek ki ilk önceliği Tarot kartları. Gerçi bakan hepsinde bakıyor fark olmamsı lazım.
Sonra fark ettim duzelttim, Fatima yazarken iki harfi basmamışım aklımda hiç Fama yoktu, Fama gariptir zaten çelişkili bakar, aşırı olumsuzdur ve bir iyi bir kötü der aynı konu için onu önermem :)Canım acaba Fama ile Fatimayı karıştırdın mı yazarken yoksa bildiğimiz famadan mı bahsettin kafam karıştı da
Dün benim de binnazda düşük kredili diye baktırdığım ayşen sezgi tunç’tu. Tavsiye etmem. Biraraya geleceksiniz çok kısmetlisin falan filan... ses kaydının sonunu zor getirdim. Zaman zaten öngörülerde yok ama biraraya gelicezolay bazında da bişey yok.sağolsun söyledi karşı tarafta seviyormuş
Ben de bir hesap açıcamArkadaşlar ben falevi Çağan Güneş’i denedim. Hiç önermem. Tamamen binnazda natali vardı fincana bakıp kuşlar görüyorum çiçekler görüyorum çok kısmetlisin derdibuda onun erkek versiyonu. 5 dakika kayıt göndermiş tamamen kısmetlisin diyor ve bildiği birşey olmadı. Denemek isteyen varsa tabi ki denesin ama ben beğenmedim baktırmışken söyliyim dedim ve site yorumları fake olabilir
Ona ben de baktırdım bana da çok pembeydi çok komik geldi fazlaydı çünküDün benim de binnazda düşük kredili diye baktırdığım ayşen sezgi tunç’tu. Tavsiye etmem. Biraraya geleceksiniz çok kısmetlisin falan filan... ses kaydının sonunu zor getirdim. Zaman zaten öngörülerde yok ama biraraya gelicezolay bazında da bişey yok.sağolsun söyledi karşı tarafta seviyormuş
Akıl vermek veya yorum yapmak haddime değil lütfen yanlış anlamyın ama şu an tam duygu sömürebilecek ve umut verebilecek falcıların hedefi halindesiniz :) Lütfen çok dikkat edin çok içine düşmemeye çalışın bu durumdayken fal olayının. Eşinizle inşallah her şey yoluna girer. bu arada binnazda serkan batu hariç baktırdığım kimse yok maalesef hepsi saçma sapanMerhaba kızlar, uzun süredir takip ediyorum ama yazmıyordum daha fallarımın çıkıp çıkmayacağı belli değil çünkü. Ben 1 haftada sizden duyduğum herkese fal baktırdım. Eşimle sorunlar yaşıyoruz boşanıp boşanmayacağımız belli değil!!!
elfin barışacaksınız ama 1 yıl sonra boşanacaksınız dedi elfin dışında destina,Volkan canözü, Elif Hanzade,göker gürbüz, rezzan, medyum Fatima, elifsucan, mucizehiss ayrılma yok dedi.
Elfininde verdiği süre çok uzun hangisi çıkar hangisi çıkmaz bilmiyorum.
yarında sabah 9:30 da Nurçin Biran ile randevum var doğum haritası ve ilişki haritası analizi yorumlamam var. Bakalım Nurçin hanım ne diyecek.
Durum bu kadar vahim, sürekli fala astrolojiye sardım.