Binnaz Abla

Akıl vermek veya yorum yapmak haddime değil lütfen yanlış anlamyın ama şu an tam duygu sömürebilecek ve umut verebilecek falcıların hedefi halindesiniz :) Lütfen çok dikkat edin çok içine düşmemeye çalışın bu durumdayken fal olayının. Eşinizle inşallah her şey yoluna girer. bu arada binnazda serkan batu hariç baktırdığım kimse yok maalesef hepsi saçma sapan :KK43:
Farkındayım ama elimde değil eşimle iletişim kuramadığımız için sürekli merak halindeyim ve bir şeyler duymak istiyorum olumlu veya olumsuz.
Astroloji sanki biraz daha mantıklı gibi geldi bu kadar fala boğulduktan sonra bakalım nasıl olacak doğum haritası ve ilişki haritası yorumları 🤷‍♀️

Merhaba kızlar, uzun süredir takip ediyorum ama yazmıyordum daha fallarımın çıkıp çıkmayacağı belli değil çünkü. Ben 1 haftada sizden duyduğum herkese fal baktırdım. Eşimle sorunlar yaşıyoruz boşanıp boşanmayacağımız belli değil!!!

elfin barışacaksınız ama 1 yıl sonra boşanacaksınız dedi elfin dışında destina,Volkan canözü, Elif Hanzade,göker gürbüz, rezzan, medyum Fatima, elifsucan, mucizehiss ayrılma yok dedi.
Elfininde verdiği süre çok uzun hangisi çıkar hangisi çıkmaz bilmiyorum.

yarında sabah 9:30 da Nurçin Biran ile randevum var doğum haritası ve ilişki haritası analizi yorumlamam var. Bakalım Nurçin hanım ne diyecek.

Durum bu kadar vahim, sürekli fala astrolojiye sardım.
Umarim duzeltirsiniz, bosanmadan ve ayrilip tamamen bitirmekten daha kotu bir sey varsa bence boyle suruncemede ve belirsiz olmasi o yuzden umarim hayirlisi olur ve netlesir durumunuz. Elfin maksimum 6 aya bakar genelde ama uzun vade hissettikleri de oluyor, mesela benim falimda da bazen 6 ay sonrasini soyler, bir kisi icin benim hissimi gore uzun yillar bu kisi senin hayatinda olacak demisti. 1 sene sonra bosanmayi da boyle bir hisle soylemis olabilir. Ben daha onceki iliskimde falda 4 ay sonra ayrilmistim onu da 6 aylik sure oldugu icin falda gorup soylemisti. Bir baska arkadasim da sizin gibi bosanma durumunda, net olmayan bir donemde baktirmisti ve ona net bir sekilde bosanacagini bilmisti, faldan sonraki 1 sene icinde bosanmislardi.

Son düzenleme:
Ayy ben hala indirim bekliyorum. Yok anacım yapmıcaklar bence:KK70::KK70:
Ben de mail atayım sizin için 😊 bütün arkadaşlarım ile bekliyoruz lütfen diyeyim de yapsınlar
Attım bakalım, özellikle bugün diye belirttim umarım yaparlar amw yapmazlarsa da en geç 25inde gelir trendyola, black friday indirimi başlayınca

Merhaba kızlar, uzun süredir takip ediyorum ama yazmıyordum daha fallarımın çıkıp çıkmayacağı belli değil çünkü. Ben 1 haftada sizden duyduğum herkese fal baktırdım. Eşimle sorunlar yaşıyoruz boşanıp boşanmayacağımız belli değil!!!

elfin barışacaksınız ama 1 yıl sonra boşanacaksınız dedi elfin dışında destina,Volkan canözü, Elif Hanzade,göker gürbüz, rezzan, medyum Fatima, elifsucan, mucizehiss ayrılma yok dedi.

yarında sabah 9:30 da Nurçin Biran ile randevum var doğum haritası ve ilişki haritası analizi yorumlamam var. Bakalım Nurçin hanım ne diyecek.

inşallah barışırsınız
çift terapisine gitseniz, bu fal bataklığına girince hem psikoloji bozuluyor hem de dünyanın parası gidiyor.
şimdiki aklım olsa zamanında çift terapisine giderdim.

inşallah barışırsınız
çift terapisine gitseniz, bu fal bataklığına girince hem psikoloji bozuluyor hem de dünyanın parası gidiyor.
şimdiki aklım olsa zamanında çift terapisine giderdim.
Haklısınız oda düşüncelerimiz arasında, konuştuk eşimle gidelim diye ama bu süreçte ikimizde çok yıprandık, biraz zamana bıraktık sonra başlayacağız terapiye

Allah korusun inş tekrar birleşme olur , ama boşanmaya karar verirseniz de hukuki olarak sorunuz olursa yardımcı olurum

Kızlar ben son falimi fatimaya attım ve bırakıyorum fal işlerini bir süre hatta bırakabilirsem tamamen. Mental ve fiziken çok yıprandım. Fatima çok yakın bir vade verdi çıkan olursa guncellerim :/ hepinizin hakkında hayırlısı olur ve dilekleriniz gerçekleşir umarım 🙏

Kızlar ben son falimi fatimaya attım ve bırakıyorum fal işlerini bir süre hatta bırakabilirsem tamamen. Mental ve fiziken çok yıprandım. Fatima çok yakın bir vade verdi çıkan olursa guncellerim :/ hepinizin hakkında hayırlısı olur ve dilekleriniz gerçekleşir umarım 🙏
inşallah tamamen bırakırsın canım ne kadar yakın bir tarih verdi

M magicdarkwish Merhaba ben de çok fal baktırdım bazıları birleşme olacak bazıları olmayacak diye yorumlar yaptılar , kafa karışıklığından başka hiçbir işe yaramadı bende. Hatta elfin banada kaderin bu adam değil demişti bana da 8-9 aylık bir süreç öngörmüştü . Daha o sürecin içindeyim bitmiş değil vadesi. Ama elfinin olumlu görüp olmayanıda çok hani belki olumsuz görüp size de olmayabilir bu süreçte fallara çok kulak asmayın derim. Doğum haritası oldukça mantıklı keşke bnde fallara milyarlar harcıcağıma bir kere doğum haritamı cıkartsaydım. Canınızı sıkmayın herşey Allahın takdiri bu hayattta... 1 seneye kim öle kim kalaaaaa nerden bilinsinn. Doğum haritası hakkında yorumlarınızı bekliyorum :)

M magicdarkwish Merhaba ben de çok fal baktırdım bazıları birleşme olacak bazıları olmayacak diye yorumlar yaptılar , kafa karışıklığından başka hiçbir işe yaramadı bende. Hatta elfin banada kaderin bu adam değil demişti bana da 8-9 aylık bir süreç öngörmüştü . Daha o sürecin içindeyim bitmiş değil vadesi. Ama elfinin olumlu görüp olmayanıda çok hani belki olumsuz görüp size de olmayabilir bu süreçte fallara çok kulak asmayın derim. Doğum haritası oldukça mantıklı keşke bnde fallara milyarlar harcıcağıma bir kere doğum haritamı cıkartsaydım. Canınızı sıkmayın herşey Allahın takdiri bu hayattta... 1 seneye kim öle kim kalaaaaa nerden bilinsinn. Doğum haritası hakkında yorumlarınızı bekliyorum :)
Elfin anı ve olayları hiç bilemedi, hatta ayrılmak isteyen gündeme getiren eşiniz dedi ama aslında tam tersi ama genelde elfinin gelecek tahmini doğru deniyor. Bekleyip göreceğim.

bu arada cidden doğum haritasını bende çok merak ediyorum bir arkadaşım başka birine baktırmıştı 3-4 sene önce çıkarıp çıkarıp aldığı notlara bakıyor hala, çoğu söylenenler doğrultusunda gerçekleşiyor. O yüzden bende baktırmak istedim.

X