- 27 Temmuz 2020
- 448
- 708
Arkadaşıma eğer uğraşırsan elini sıkı tutarsan nikah olacak demişti.Ya kızlar medyum fatima size hiç nikahın bu adama düşüyor falan gibi bir şey söylemiş miydi? Tekrar falımı dinledim de elifsucan gibi olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşıma eğer uğraşırsan elini sıkı tutarsan nikah olacak demişti.Ya kızlar medyum fatima size hiç nikahın bu adama düşüyor falan gibi bir şey söylemiş miydi? Tekrar falımı dinledim de elifsucan gibi olmasın
Askla ilgili mi isle ilgili mi yasadigin gelisme?Eveeeeet kızlar an itibariyle bütün ama bütün fallarım patlamış oldu. Detay vermeyeceğim ama öyle bir gelişme yaşadım ki hiçkimse böyle birşeyi söylemedi. Böylece fal defterini uzunca bir süre kapattım. Çünkü gerçekten bu sonucu kimse bilemedi. Serkan Batu bile birçok şeyi tutturmuştu bende, hatta söyledim burda, ama o bile bu yaşadığımı bilemedi.
Neyse yine burayı takip ederim ara ara yazar yorum yaparım ama tekrar fal baktırmayı gerçekten uzunca bir süre asla düşünmüyorum.
Malesef çok kötü birşey ama yine de teşekkür ederim iyi dileğin içinumarim beklenmedik sey cooook positif biseydir senin icin.
Evet canımAskla ilgili mi isle ilgili mi yasadigin gelisme?
Umarim hersey yoluna girer hemen... uzme kendini sakin ol... hersey heran degisebilir...Malesef çok kötü birşey ama yine de teşekkür ederim iyi dileğin için
Bir yolun varda nur banu, gizem hatun ve geysu aynı kişi diyorlardi geçmiş yorumlardaKızlar eski hesabımdan falları okuyorum, Gizem Hatun’a cok baktırmısım ama Fatima’ya fal attıgım o donemde ona da bir Kahve falı baktırmısım ozellikle kariyer ve o anki genel durum konusunda o da cok iyi bilmis hatta girecegim yerin isminde harf bilmiş 3 tane bir de o donem bir durum vardı ben soylemeden yazmıs ona o donem de cok sasırmıstım nasıl gordu bunu diye, şimdi de aklıma geldi bildiği. sonraki fallarını okuyorum genel durumda da iyimiş ama o zamanlar zaten pek bir gelişme olmamıştı o da havadan sudan konusmus ama o da denenenilir kariyer konusunda ikisini kesinlikle oneriyorum, Fatima Tarot Gizem Hatun kahve. Ben hala Gizem Hatun ve Geysu’num aynı kişi olduguna inanmıuorum nedense, biri bana bu kadar bilirken oburu hic bilemedi.
Malesef yoluna girebilecek bişey değil biraz yıktı beni Neyse sağlık olsun, umarım burdaki herkes mutlu olur hep istediği olumlu gelişmeleri yaşarUmarim hersey yoluna girer hemen... uzme kendini sakin ol... hersey heran degisebilir...
Kariyer icin Tarot atmışım, aşk için Katina atmışım kariyer cok iyi bilmiş. Bence kartları birebir yorumlamıyor ama bence Tarot at varsa oyle secenegi halaKahve mi atıyorsunuz? Bana çıkmadı ama bir daha şans vericem yaa merak etttim belki bu sefer tutar. Forumada yzmıstım kafamı karıstırmıstı ama denemk istiyorum tekrar.
Evet 3 kişi vardı diye hatırlıyrum ben üçüne de baktırdım, Nurbanu fena degildi ama tam cıkmamıstı, Gizem Hatun oldukça iyi ve Geysu sıfır hiç bilemedi, yani aynı kişiyse neden boyle onu anlamadım.Bir yolun varda nur banu, gizem hatun ve geysu aynı kişi diyorlardi geçmiş yorumlarda
Geysu ve gizem hatuna baktirdim uzun zaman önce eski sevgilim için ; gizem hatun öyle şeyler söylemişti ki (yazılı fal) kamera kaydı var izleniyorum sandim:)mükemmel bir analizdi kesinlikle benim düşünceleri mi okudu ama sonuç çıkmadı ..Evet 3 kişi vardı diye hatırlıyrum ben üçüne de baktırdım, Nurbanu fena degildi ama tam cıkmamıstı, Gizem Hatun oldukça iyi ve Geysu sıfır hiç bilemedi, yani aynı kişiyse neden boyle onu anlamadım.
Çok garip bir ân oldu falda sanki böyle birine soruyomuş gibi garip izah edemediğim bi durum.hiç uğraş vs.bişi de demedi öyle zönk diye bakıyorum nikahın bu adama düşüyor senin dediArkadaşıma eğer uğraşırsan elini sıkı tutarsan nikah olacak demişti.
Evet Gizem Hatun’a yeni hesabımdan da yeni tanıştığım kişiyle baktırmışım onda tam bilememiş. aşk konusunda iyi degil ya da aşk konusu degisken oluyor, irade kişisel karar etkili sanırım. Ama kahve’de anlık gelecek soyledikleri dogruymus ve cıkmıs dedikleri de. Bir de o bildi dedigim kahve falında ben ne goruyorsunuz iş ve genel hayatımla ilgili diye cok kısa ve genel bir soru sormuşum, herşeyi bilmiş. Bazı falcılara genel sormak gerekiyor galiba.Geysu ve gizem hatuna baktirdim uzun zaman önce eski sevgilim için ; gizem hatun öyle şeyler söylemişti ki (yazılı fal) kamera kaydı var izleniyorum sandim:)mükemmel bir analizdi kesinlikle benim düşünceleri mi okudu ama sonuç çıkmadı ..
Nerde bakıyor medyum fatimaMedyum Fatima’nın 4 sene once baktırdıgım kariyer falı hep cıktı diyorum ve kariyerle ilgili falcı soranlara öneriyorum cıktıgını biliyordum ama uzun zamandır falı okumamıstım eski hesabımda sifremi unutmustum sımdı sifreyi kurtardım, okudum ve şok oldum desem yeridir. %100 bilmiş kadın, geçmiş iş yerimden ayrıldıktan sonra yeni işe girmiştim ama memnun değildim o zaman baktırmışım, sorumda yeni bir işe girdim, kariyerimde beni ne bekliyor? Diye sormusum sadece. o bir önceki iş yerimden çıkma nedenime kadar söylemiş falda ve detay ve pek atıp tutulmayacak bir şey, gireceğim iş yerini ve nasıl ve ne zaman gireceğimi bile bilmiş. O an başka işteydim, bu iş yeri yeni demişim o da yeni girmişsin ama en geç yaza kadar çıkacagini ve diger işe gireceğini görüyorum demiş ve gercekten o yaz oradan çıktım ve dediği gibi bir yere ve soyledigi şekilde girdim cidden çok iyi bakmış, online şu ana kadar tutmuş en iyi fal diyebilirim benim açımdan çünkü gelecek detay vermiş ve olmuş dedikleri. yazım dili de iyiymiş. ama sonra baktırdığım aşkla ilgili yorumları hafif çelişkili, yazım dili de daha karışık ve netliği daha az, yine de aşk konusu da %60-70 dediği tarzda olmuş ozellikle karakter konusunda aşırı iyiymiş birebir anlatmış. Galiba bir sonraki falımda Fatima’yı tekrar deneyeceğim.
Falalem’de.Nerde bakıyor medyum fatima
Sağol, görüştük. Elif de bu yöndeydi. Daha var elife. Umarım serkanın ay ay dedikleri çıkar. Gerçi volkan da görüşme olacak demişti. Binnazdaki. Gelişmeler de yazarım.Senin ne zamandir iletisim yoktu? Bizim senle uyan falcilar benziyor, Elif de cikmis oluyor mu peki?
Bugun enerjisi guzel galiba, herkesinkinden bir adim gelmis cok guzel. @aniston24 her ikinize de Masallah diyelim
Tam gününü mü vermişti canımKızlar bunu geri alabilirim şimdi
Tam dediği gibi olmadı ama ufak bi şey oldu