- 27 Temmuz 2020
- 448
- 708
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada özelden atarmisinKimlere ne paralar verdik bundan iş çıkarsa çok gülerim
binnaz da ilk falımı tarot olarak merve katreye attım sesli yorumlamış ama çok beğenmedim açıkçası arkadaşlar. ha bildi mi derseniz geçmişi bildi ama mesela kariyerimde şu anki işyerimde terfi olayı kesinleşmişti onu sordum kariyerimde ne olacak diye bana hakkını vermiyorlar başka yere gitmelisin falan dedi..yazılı yorumda da firuze sen ve kenan yıldızı denedim. fiyatları daha düşüktü çünkü. sesli faldan yani merve katreden iyiydi yorumları. paylaşmak istedim sizler ile ve bir kaç fal daha atıcam ama bu kez kahve ya da hiç denemediğim iskambil falını denemek istiyorumTavsiyem sesli baktirmayin herkese bozuk ses kaydı gönderilmiş. Yazılı seçim yapın. Bana dediklerinin daha zaman i var o yüzden cıktı çıkmadı diyeemm
Sesli baktirmayin derken fatıma 'yı kast etmiştim. Bozuk kayıt atıyormuş. Sonradan düzeltiyorlar ama insan meraklanıyor. :)binnaz da ilk falımı tarot olarak merve katreye attım sesli yorumlamış ama çok beğenmedim açıkçası arkadaşlar. ha bildi mi derseniz geçmişi bildi ama mesela kariyerimde şu anki işyerimde terfi olayı kesinleşmişti onu sordum kariyerimde ne olacak diye bana hakkını vermiyorlar başka yere gitmelisin falan dedi..yazılı yorumda da firuze sen ve kenan yıldızı denedim. fiyatları daha düşüktü çünkü. sesli faldan yani merve katreden iyiydi yorumları. paylaşmak istedim sizler ile ve bir kaç fal daha atıcam ama bu kez kahve ya da hiç denemediğim iskambil falını denemek istiyorum
aynen ona da atıcam merak etmeyin. daha önce forumda binnaz için meraklandım heveslendim yorumları da okuyunca epey kafam karıştı ama deniycem bakalım bir kaç kişi daha :) fatımayı unutmadım aklımda :) çok teşekkürlerSesli baktirmayin derken fatıma 'yı kast etmiştim. Bozuk kayıt atıyormuş. Sonradan düzeltiyorlar ama insan meraklanıyor. :)
Elifsucan da fena değildi dediklerinde olanlar var.hic çıkmayan da var forumda.aynen ona da atıcam merak etmeyin. daha önce forumda binnaz için meraklandım heveslendim yorumları da okuyunca epey kafam karıştı ama deniycem bakalım bir kaç kişi daha :) fatımayı unutmadım aklımda :) çok teşekkürler
aynen onu da farkettim ama kafam epey karıştı vallaElifsucan da fena değildi dediklerinde olanlar var.hic çıkmayan da var forumda.
Ben iki tanesini yazmıştım ama boş zamanlarımda aratıyorum. En iyi falcılar bile yüzde 50. 10 kişi cıktı demiş 10 kişi çıkmadı demiş. Sallıyorlar tutuyo işte. :/aynen onu da farkettim ama kafam epey karıştı valla
aynen onu da farkettim ama kafam epey karıştı valla
Tellwede promosyon fal nasıl oluyor benim hiç haberim yok ondanKızlar yazıp yazmamakta kararsız kaldım şu reklam faslından sonra ama yine de söylicem telwe de 2 gün de bir baktırdığımız promosyon fallar var ya aklıma geldikçe atarım ben. Ses kaydı yollayıp kendinin reklamını yapan mı istersin,bot falcı mı istersin hepsine denk geldim ilk defa dün kısa ama nokta atışlı bir fal düştü önüme.profile baktım daha yeni.2.falı bendim sanırım. Ya tesadüf oldu,ya da hissiyatlı biri bilmiyorum. Normal paralı bi fal atıp bakıcam.5 tl zaten.bekliyorum baktığı falları çoğalsın vs.diye.en azından yorum görebileyim. Baktırdıktan sonra kayda değer biriyse bilgilendiririm sizleri de.isim falan vermicem o yüzden karışmasın ortalık
Fal baktıra girdikten sonra ücretsiz fallar kısmı var.promosyon kahve falı,promosyon tarot falı( tek kart seçebiliyosun) 2 günde bir hakkın yenileniyo.telwe mobilden bakarsan daha rahat olurTellwede promosyon fal nasıl oluyor benim hiç haberim yok ondan
yeni üyelerin övmesi....bilmem biraz....Kızlar falevinden sedef namlıya baktırdım birikmiş kredim vardı. 250 krediye bakıyordu puanı da iyiydi. Yazılı olarak bakıyor anan upuzun yazmış zaten soru sorma ksımı da vardı ordan da sordum yani ben şahsen beğendim benim arkadaşımla olan durumu sormuştum onun yapacağı hamleye kadar biliyorum aynısını söylemiş cidden doğru atacağı adım kesinlikle o olurdu onun. Bakalım asıl konu için 2 hafta sonra onla iletişime geç dedi geçinde ne olacak dediği gibi mi tepki alırım bakıcaz ama yine de iyi güzel bir bakım deneyebilirsiniz diye yazıyorum buraya
Sen falsepeti'nde en cok kimden memnun kaldin ya da memnun kaldigin biri oldu mu simdiye kadar?Fal sepetinde merve dizdar var yeni gelmiş. Eskilerden ece katre kendisi. Sesinden tanıdım. Ece katreyi beğenmiyorsanız boşuna baktırıp kredi harcamayın. Ben çok pişman oldum.
Spesifik şu çıktı diyebileceğim kimse olmadı açıkçası fal sepetinde. Hatta binnazda da.Sen falsepeti'nde en cok kimden memnun kaldin ya da memnun kaldigin biri oldu mu simdiye kadar?
Telde bakan ayşin mı? Bende çıkmamıştı.Spesifik şu çıktı diyebileceğim kimse olmadı açıkçası fal sepetinde. Hatta binnazda da.
Daha önce burda da yazmıştım islambil bakan biri var. Ben ve bir kaç kişi baktırdık. Kadın biliyor gibi geliyor ama tam da teyit edemiyorum. Onun haricinde aaa şu şunu bildi diyemiyorum maalesef.
Tesekkur ederim. Ben de ara ara çok kisi denedim son birkaç yil içinde ve maalesef tum fali cikti diyebilecegim biri yok benim de online... :/Spesifik şu çıktı diyebileceğim kimse olmadı açıkçası fal sepetinde. Hatta binnazda da.
Daha önce burda da yazmıştım islambil bakan biri var. Ben ve bir kaç kişi baktırdık. Kadın biliyor gibi geliyor ama tam da teyit edemiyorum. Onun haricinde aaa şu şunu bildi diyemiyorum maalesef.