Binnaz Abla

Ben daha cok karsi taraf icin atmistim o sira ve inanilmaz bildi bunu teyit edebiliyorum. Gelecek icin farkli bir konu vardi yakin bir gelecek vadesi vermedi birkac ay sonrasi icin bir vadesi ve farkli bir yorumu vardi olmadi o kisminin olmayacagini daha okuyunca biliyordum zaten, hani benim tercih etmeyecegim bir durum diyebilirim, o nedenle.
teşekkür ederim :KK200:

teşekkür ederim :KK200:
Rica ederim yalniz kimseyi onermiyorum kizlar, biliyorsunuz isin ucunda maddiyat da olunca... ben sadece S sunshine91 e hazir kredisi de var iken denedigim onlarca tellwe falcisindan memnun kaldigim tek tuk yorumcudan biri oldugu icin alternatif bir isim olarak belirtmek istedim...

tellwede uzakta olana fal gönderdiğimizde sisteme girebilme durumları oluyor mu arkadaşlar? burda tellwe mevzusu dönerken bende iki yıl önceki fallarımı açtım. o zamandan beri baktırmamıştım tellwede. 8 kredim duruyomuş :)
peralina çok çok iyi bilmiş ya hem o zamanki anlık durumu hemde şimdiki durumu çok şaşkınım. yada tutturdu ve isabet etti :) peralinanın o zaman bahsettiği durumları ben eski sevgilimin dönmesiyle öğrendim :) Perseis, algı, okaliptus, taraca, banuyılmaz hiç bilememiş. ellynore anlık bilmiş. parapsikolog da bilememiş.

tellwede uzakta olana fal gönderdiğimizde sisteme girebilme durumları oluyor mu arkadaşlar? burda tellwe mevzusu dönerken bende iki yıl önceki fallarımı açtım. o zamandan beri baktırmamıştım tellwede. 8 kredim duruyomuş :)
peralina çok çok iyi bilmiş ya hem o zamanki anlık durumu hemde şimdiki durumu çok şaşkınım. yada tutturdu ve isabet etti :) peralinanın o zaman bahsettiği durumları ben eski sevgilimin dönmesiyle öğrendim :) Perseis, algı, okaliptus, taraca, banuyılmaz hiç bilememiş. ellynore anlık bilmiş. parapsikolog da bilememiş.
Peralinaya atamamışım ama telwe de birini bulduysam eminim burda çok övülmüştür öyle gitmişim tam da uzaklaştığı zamana denk gelmişim

Lizyaa Lizyaa Elif'e ben henuz danismadim ama bu sekilde olum haberlerini cekinmeden soyledigini birkac arkadas yazmisti cok iyi hatirliyorum hatta bizlere ilk oneren arkadas ta yazmisti sanirim. Benim cekincede kalma nedenlerimden biriydi hatta bu durum dolayisiyla bu ongorusu baska biri oldugunu gostermez.
Bir kaç kişiyle ozelden konustuk goruntulu konusanlar da var tek kişi Elif bence de yani zaten ondan oyle kotu bir enerji almadım, guven vermisti. arkadasım şive yok sesi de yaşlı geliyordu deyince kafam karıştı ama şivesi cok azdı herhalde dişini yaptırmış pelteklik oluşmuş, şivesini alamamış bir de ölüm deyince morali cok bozulmus falın başında daha. Yani aşk için danışmıştı, hayatımda ne goruyorsanız soyleyin dese tamam ama spesifik bir konuyla gitmisti, keşke sormadan saglık ölüm gibi konulara hic girmese falcılar. Cok yakınından birine genc olum demis ustelik. Gelecegi ve ölümü kimse bilemez ama insanın içinde ister istemez korku oluşur ve gereksiz bir bilgi ayrıca. Bende cok pozitif bir bakım olmustu ne bir saglık ne bir ölüm haberi verdi, moralimi yukselttigi icin onermek istedim arkadaşımın ç morali bozuktu cunku, resmen daha da bozuldu moralini.

Canım nasıl ulaşıcam Elife merak ettim sıkıldım ben bu online falcılardan sırf ölüm haberi söylüyor falan diye merak ettim bana böyle iddiaalılar lazım 😅 genel yorumları da tekrar okudum beğenmişler fiyatıyla numarasını zahmet olmazsa yazar mısın
Bende telefonu var vermeyen varsa gonderebilirim. Acıkcası bana ölüm vs soylemedi ben de istemem soylesin ama anda gecmiste super biliyor tabi modunda olması lazım bence arkadasım gec vakit baktırmıstı enerjisi dusuktu herhalde, baktırırsan gunduz baktır ona.

Lizyaa Lizyaa Elif'e ben henuz danismadim ama bu sekilde olum haberlerini cekinmeden soyledigini birkac arkadas yazmisti cok iyi hatirliyorum hatta bizlere ilk oneren arkadas ta yazmisti sanirim. Benim cekincede kalma nedenlerimden biriydi hatta bu durum dolayisiyla bu ongorusu baska biri oldugunu gostermez.
Evet ama tarzı cok farklı geldi, bir konuda canı sıkkında ilişkisiyle alakalı ben de anda çok iyi hem moralin duzelir diye onerdim bunları soylemis. Ben gelecek cıkmasa bile yeniden baktırmak istiyorum Elif’e o derece pozitif gelmişti, arkadasım o kadar kotu hissetmis ki faldan sonra hemen telefon numarasını silmis, bir daha asla baktırmam dedi, alınan enerji bu kadar farklı olunca ve diger saydıgım sebeplerden kafam karıstı benim de. Baktırmak isteyen bence telefonu açar açmaz soylesin ben sağlık vs haberi bilgisi almak istemiyorum diye, sen de baktırırsın boyle yaparsın bu arada bence guzel bakıyor ama henuz gelecek cıkmadı, vadesi de var. Ekim ayında olacak dedigi bir sey olmadı yalnız,zaten oluru da yoktu pek.

Evet ama tarzı cok farklı geldi, bir konuda canı sıkkında ilişkisiyle alakalı ben de anda çok iyi hem moralin duzelir diye onerdim bunları soylemis. Ben gelecek cıkmasa bile yeniden baktırmak istiyorum Elif’e o derece pozitif gelmişti, arkadasım o kadar kotu hissetmis ki faldan sonra hemen telefon numarasını silmis, bir daha asla baktırmam dedi, alınan enerji bu kadar farklı olunca ve diger saydıgım sebeplerden kafam karıstı benim de. Baktırmak isteyen bence telefonu açar açmaz soylesin ben sağlık vs haberi bilgisi almak istemiyorum diye, sen de baktırırsın boyle yaparsın bu arada bence guzel bakıyor ama henuz gelecek cıkmadı, vadesi de var. Ekim ayında olacak dedigi bir sey olmadı yalnız,zaten oluru da yoktu pek.
canım onun numarasını ve fiyatını özelden paylaşabilir misin benimle

Bende telefonu var vermeyen varsa gonderebilirim. Acıkcası bana ölüm vs soylemedi ben de istemem soylesin ama anda gecmiste super biliyor tabi modunda olması lazım bence arkadasım gec vakit baktırmıstı enerjisi dusuktu herhalde, baktırırsan gunduz baktır ona.
Canım numarası geldi sağolsun bir arkadaşa özelden sormuştum cevap yazmış ; ücreti bayaa pahalı beğenmeyen kıza üzüldüm gerçekten benim fal için vereceğim ücreti aşıyor ya

Canım numarası geldi sağolsun bir arkadaşa özelden sormuştum cevap yazmış ; ücreti bayaa pahalı beğenmeyen kıza üzüldüm gerçekten benim fal için vereceğim ücreti aşıyor ya
Bence de yuksek ama ben artık ayda yılda bir fal baktırıyorum. Ayrıca online falda maksimum 10-15 dk ses kaydı veya telde alelacele fal 100-300 lira civarı.Elif’le telefonda 45 dakika konustuk ve istedigin kadar soru soruyorsun sabırla cevap veriyor. Basta baktırmasam mı demiştim ama sonra iyi ki baktırmışım dedim, bana çok iyi gelmişti.

Bence de yuksek ama ben artık ayda yılda bir fal baktırıyorum. Ayrıca online falda maksimum 10-15 dk ses kaydı veya telde alelacele fal 100-300 lira civarı.Elif’le telefonda 45 dakika konustuk ve istedigin kadar soru soruyorsun sabırla cevap veriyor. Basta baktırmasam mı demiştim ama sonra iyi ki baktırmışım dedim, bana çok iyi gelmişti.
umarım geleceği de çıkar da gerçekten arada gidebileceğin biri olur o zaman herkese atmaktan hesaplı bile olur bana olmuyor sadece:)

Kızlar falevinden sedef namlıya baktırdım birikmiş kredim vardı. 250 krediye bakıyordu puanı da iyiydi. Yazılı olarak bakıyor anan upuzun yazmış zaten soru sorma ksımı da vardı ordan da sordum yani ben şahsen beğendim benim arkadaşımla olan durumu sormuştum onun yapacağı hamleye kadar biliyorum aynısını söylemiş cidden doğru atacağı adım kesinlikle o olurdu onun. Bakalım asıl konu için 2 hafta sonra onla iletişime geç dedi geçinde ne olacak dediği gibi mi tepki alırım bakıcaz😂 ama yine de iyi güzel bir bakım deneyebilirsiniz diye yazıyorum buraya

umarım geleceği de çıkar da gerçekten arada gidebileceğin biri olur o zaman herkese atmaktan hesaplı bile olur bana olmuyor sadece:)
Detaylı ve spesifik gelecek yorumu yapıp da çıkan falci ben şahsen görmedim. Genel bakanlar tutuyor ama o da ya tesadufi ya da cok genel oldugu icin. Gelecek artık ya belirsiz ve degisken ya da Allah tarafından bilmemiz gerekiyorsa bir sekilde bir falcı vesile oluyor ve ogreniyorsun, aynı falcı da olsa bir gun biliyor obur gun bilemiyor cunku. Aslında gelecek icin fal baktırmayı da bıraktım, falda bile ben Elif gelecekte olacaklardan bahsederken ben hızlıca gectim o kısmı anlık durumlarda merak ettiklerimi sordum, o da cevapladı ki cogu sey bence dogruydu soylediklerinin. Hatta bir iki seyi teyit ettim dedigi gibiymis, diger soyledikleri de anlattigi gibi olabilecek seyler. Anı bilen falcıdan pozitif de enerji alıyorsam, telefonda sohbeti de akıcıysa artık boyle fal baktırmayı sevdigimi fark ettim, hem tanımadıgın ama enerji olarak seni anladıgını ve genel durumları gordugunu hissettigin biriyle konusmak terapi gibi geliyor insana. Elif’ten de oyle kotu bir anımda yorum almıstım ve iyi gelmişti. Online fal baktırdıgımda tatmin etmiyor artık acıkcası, 10 dk fal, illa spesifik soruyla gidilecek, soru bile soramıyorsun. Oyle baktıracagıma baktırmasam daha net olurum daha cok geriliyorum soru soramayınca. Online faldan artık cok sogusam da Elfin Demet’i ayrı bir yere koyuyorum, kucuk seyleri bilemese de sonuc hep dedigi gibi olmus bende. Bir de onda soru soramasan bile kotu hissetmiyorsun sonunda cunku yorumunu soru işaretine yer bırakmayacak sekilde ve ozenli bakıyor ama ondan da sık yorum almak oldukca gereksiz cunku 6 aya kadar yorumluyır. 6 ayda genel bir yorum icin Elfin’den katina, aynı şekilde fal krizime gore 3-5 ayda bir Elif’ten yorum alirim diye dusunuyorum, onca falci arasindan eleye eleye ikisi kaldi elimde.

Kızlar falevinden sedef namlıya baktırdım birikmiş kredim vardı. 250 krediye bakıyordu puanı da iyiydi. Yazılı olarak bakıyor anan upuzun yazmış zaten soru sorma ksımı da vardı ordan da sordum yani ben şahsen beğendim benim arkadaşımla olan durumu sormuştum onun yapacağı hamleye kadar biliyorum aynısını söylemiş cidden doğru atacağı adım kesinlikle o olurdu onun. Bakalım asıl konu için 2 hafta sonra onla iletişime geç dedi geçinde ne olacak dediği gibi mi tepki alırım bakıcaz😂 ama yine de iyi güzel bir bakım deneyebilirsiniz diye yazıyorum buraya
ben denemiştim hem de farklı zamanlarda iki üç kez (kredim vardı ve seçeneğim çok az olduğu için tekrar tekrar gittim) ve hiçbirinde de ne ex hakkında, ne eğitimim hakkında ne de next hakkında dediği şeylerin hiçbiri olmadı maalesef :KK43: belki enerji meselesidir ama falevinde eylül diye biri vardı, onun haricinde bana tutturan olmadı maalesef :KK43:

Canım nasıl ulaşıcam Elife merak ettim sıkıldım ben bu online falcılardan sırf ölüm haberi söylüyor falan diye merak ettim bana böyle iddiaalılar lazım 😅 genel yorumları da tekrar okudum beğenmişler fiyatıyla numarasını zahmet olmazsa yazar mısın
Canım bana çıkmadı tek bir söylediği bile 300 lira az değil o yüzden uyarmak istedim

Kızlar elifsucan ve serkantek in dediği bi şey cıktı.
Konuştuğu birisi var demişlerdi. Dün kendimi tutamadım sordum evet var dedi. Elifsucan a sence sorayim mı diye sormuştum. Bence somut bi şey sorarak sun demişti. Inceledim whatsap ta uyku dışında hep çevrimiçi daha somut ne olsun.
Gerçi elifsucan her erkeğin hayatına birini sokar her falında ama cıkmış oldu yine de.

Kızlar elifsucan ve serkantek in dediği bi şey cıktı.
Konuştuğu birisi var demişlerdi. Dün kendimi tutamadım sordum evet var dedi. Elifsucan a sence sorayim mı diye sormuştum. Bence somut bi şey sorarak sun demişti. Inceledim whatsap ta uyku dışında hep çevrimiçi daha somut ne olsun.
Gerçi elifsucan her erkeğin hayatına birini sokar her falında ama cıkmış oldu yine de.
Serkan tek bana da yakın vade verdi inşallah çıkar 🥰

X