- 27 Temmuz 2020
- 448
- 708
Ben kendisine birkaç defa fal attigim ve yakın arkadaşım da attığı için artik bazı şeyleri fark ettim.maalesef bi huyu var falları geciktiriyor. geçenlerde kahve attım 2 gün geçti süre aşımından iptal oldu, sonra sitemkar bir şekilde tekrar atayım dedim sadece sanal fincan, yıldızname ve rüya yorumu vardı. sitemkar şekilde yıldızname attım, kahveyi kapatmışsın dedim. eğer bir fal türü çok fazla gecikmişse bir süre düşüyor kapanıyor sistemde dedi.Evet merak edip şimdi falımı dinledim de benim de sesli su falını dışardan göndermiş Şimdi profiline baktım çoğu şeyi kaldırmış. Katina ve Yıldızname kalmış. Bunlardan deneyip memnun kalan var mı ?
Ve serkan batu benim binnazdaki tek favorim diyebilirim valla. Çıktı diyebileceğim bir şey yok ama ex in inatla ayrılacağını söylüyordu evet ayrılık oldu. Onun harici sadece vademi erteledi İletişim gibi şeyler dedi hiç olmadı. Ama arada giderim severim onu tavsiyede ederim
falı çıkar çıkmaz ayrı ama ben paragöz gibi hissetmedim. arkadaşın parası yoktu duvarına yazmıştı kahve falını düşürür müsün kredim yetmiyor diye, o da düşürmüştü. ben de bir iki kere soru bölümünden teşekkür ettim zaten 5 kredim kalmış falan diye düşünerek. soruları iade etmişti.
benim birçok şeyimi vadesiyle bilmişti. ama başıma bayağı kötü şeyler geldi onları bilemedi mi söylemedi mi bilmiyorum.
yine de saat ve seslerden sanki otobüs beklerken yorum yapıyor gibi hissediyorum ama birçok kişi yazmış nasıl çıkıyor anlayamıyorum
serkana tekrar gittim ben, şöyle vadesiyle çıkan biri olsa da içim rahatlasa