Binnaz Abla

Zaten sanırım bütün kasım, aralık falları büyük oranda patlayacak yasaklar geri geldi sosyal hayat sıfır okullar kapandı evlere tıkılıyoruz hayırlısı bakalım
bana eylül ekimden beri baktırdığım herkes Kasım Aralık dedi. anladığım kadarıyla herkese aynı şeyi söylemişler. sadece leyla seçkin 10 ay demiş

ARKADASLAR TELWEDEN BANA TAVSIYE EDECEGINIZ GERCEKTEN IYI AN VE GELECEKTE TUTTURABILEN KIM VAR
Bence yeşilçingeneye baktırabilirsiniz. Yıllardır fal baktıran biri olarak benim beğendiğim kişiler arasında. Fiyatı da makul. Bir de ben kendisine kahve, ayna ve tarot baktırmıştım. Hepsinde de aynı özeni gösterdi. Benim baktırdığım konu biraz farklı, karışık ve bir çok değişkene bağlı olduğu için dediklerinin hemen hemen hepsi çıktı diyemem fakat 4 yıl öncesindeki baktırdığım fallarıma bakınca süreci en iyi analiz edenlerden ve vade konusunda da yaklaşanlardan biri diyebilirim.

İyi akşamlar arkadaşlar. Uzun zamandır topiği takip ediyodum hatta üyeliğim bile varmış bunu görünce baktırdığım fallar hakkında yazmayı borç bildim. çünkü bende buraya göre atıyorum
Binnaz:
Suzan Manova (Kahve): A'dan b'ye hiçbir şey çıkmamış. Haziranda baktırmıştım.
Hicran Yildiz (Kahve): 2019da baktırmışım. şimdi okudum enteresan bi şekilde bildiği detaylar olmuş ama 1 yıl sonra gerçekleşti :)
Simla Çizer, Ece Gülener, Selin İmer, Ecem Özgür. Gizem Sitare, Alev Tansel, Pınar gökçe, Hanzede yıldız, İnci Kaya, Engin Gümüş (pembenin pembesi), Gülçin Beyaz: Bunlara da kahve atmışım. 2019- 2018 aralığında kimmmmmse bir şey bilememiş. Ecem Özgür biraz anlıkta tutarlı olmuş sadece.
Volkan Canözü ( Tarot) : Sadece bir detay bildi o da zaten kolay bir şeydi :) anlık, geçmiş olağan durumun yakınından bile geçmedi.
Serkan Batu (Tarot): Burdaki arkadaşlardan bazıları yakalayamadığını söylüyordu ben ilginç bir şekilde hep yakalamıştım. İki kez baktırdım. İlk falında söylediği bir şeyin vadesi tutunca (hiç beklemediğim bir olaydı) ikinci kere gittim, ikinci falında saçmaladı ve ilk falı üzerinden döndürdü. Ama fena değildi yine de. Tutarlı yorumu vardı.
Zişan ışık (Tarot): 1 yıl önce attığımda hiç bilememiş, ikinci defa attım 2 ay önce anlıkta bildiği ilginç şeyler oldu ama geleceği bilemem. vade vermiyorlar genelde bana bende istemiyorum.
Bilge Özdoğru (Tarot): Hiiiiiiiç çıkmadı terapi gibi bir şey yapmaya çalışıyordu. Psikoloji öğrencisi olmasam, bir nevi inanırım belki. dedikleri çıkmadı.
Zümra ( Katina): Kendisine yılda birkaç defa baktırırdım ilk falında başarılıydı ama özellikle son iki falında başarısız. telefonla yorum yaptığı için sürekli kendisi ağzımı arıyodu. geleceğe dair bir şey çıkmadı. ama anlığı tutarlı.
Zerdeçal Işık (Katina): Çıkmadı.
Tumay Cennet (Katina): Anlık ve geçmiş isabetliydi. Gelecekle ilgili bir şey söylemedi. Genelde tavsiye gibi konuştu, ama tavsiyesi de tutarlıydı.
Elfin Demet (Katina): Keşke fiyatına arşa çıkarmamış olsaydı. Buna da uzun zamandır giderim ve yılda belli aralıklarla baktırıyodum. İlk falından beri söylediği eximle bu yaz aynı elfinin dediği şekilde dönmesiyle tekrar başladık. yalnız elfin söylediğinden yaklaşık 9-10 ay sonra gerçekleşti. elfinin gidişatı değil de sonucu çıkıyor bende. eylülde bahsettiği bir şeyi bugün yaşayınca da buraya yazmak istedim :) burdan çok falcı görüp baktırdım :) Elfinin anlıkta karşı taraf hakkında söylediği şeyler bazen tutarlı oluyor bazen olmuyor. ama 6-7 ay arayla gidince verimli sonuç alıyorum. bu yazdan itibaren 4 kere baktırdım kendisine. biraz bende saçmalamışım ama ilginç bi şekilde hislerini seviyorum bu kadının. yine de keşke düşse o fiyatı.
Fal sepeti:
Didar evren: Geçmişi çok iyi söyledi ama anlığı ve geleceği de bir o kadar kötüydü bende.
Beril Yavuz: Sesi gibi kendisi de pembe. Vade vermeden söyledi.
Alex: Hiç tutmadı.
Medyum Ramon ( Katina): Hiçbir şekilde bilemedi.
Edna Tanura (Katina): anlık bildiği şeyler oldu. gelecek için söylediklerinin oluru var ama onu da gelecekle öğrenebilirim :)
Serkan Tek (Katina): bilemedi.
Fama (Katina): Serkan batuyla aynı dediği şey gerçekleşti ama o da küçük bir şeydi zaten. onun dışında falı elle tutulur değildi.
Tellweden sadece Beysu'ya baktırmıştım eskiden. anlığı çok iyi ama geleceği berbat :)

Tşk ederim yakın zamanda ona BAKTIRDIM beklemedeyim süreç onun dediği gibi ilerliyor yesilcingenenin en iyi falı hangisi

Yeşilçingeye evlilik kimle olur ilişki kimle devam eder yeni bir ilişki gibi sorularda hangi falla gitmeliyiz. Varsayalım kabul etmedi alternatif telwede kime baktırılır en iyi?

Tşk ederim yakın zamanda ona BAKTIRDIM beklemedeyim süreç onun dediği gibi ilerliyor yesilcingenenin en iyi falı hangisi

Yeşilçingeye evlilik kimle olur ilişki kimle devam eder yeni bir ilişki gibi sorularda hangi falla gitmeliyiz. Varsayalım kabul etmedi alternatif telwede kime baktırılır en iyi?
Bunu bende aylar önce sormuştum çok net bir cevap verdi Özel falların açıklamasını okursanız orada tüm detaylar yazıyor dedi. P Poncik12345 sana kendi fikrim olarak Su falını öneririm. Yeşilçingene hepsine aynı özenle baktığını söylüyor fakat bence detaylı ve biraz daha net şeyler için Su falını tercih etmelisiniz. Onun harici kahveside iyidir.

Profosyonel bulmadım bakımını bakarken sanki çok genel konulara değiniyor.Wauv değil anlık durumda mesela Ares onu sollar her şekilde daha net net bakıyor.Konumuz kıyaslama yapma değil ben çok beğenmedim baktırmam tekrar ..Bana terfi var dedi mesela şu an zor gibi olursa yazarım ama sanmıyorum...

Merhabalar daha önce birkaç fal sitesinde fallar baktırdım ama çok beni tatmin eden bir sonuç alamadım açıkçası :/ binnazda fiyatlar yüksek gelmişti ama burayı epey inceledim şimdi ve birilerine bir fal atıp denemek istiyorum. İnternette çok araştırdım ama sanırım en iyi yorumlar ve görüşler burada. Binnazda bir kaç profile baktım ama karar veremedim tavsiyeniz var mı?

Katina baktıracaksanız bana son zamanlar baktırdıklarımda tek çıkan binnazda Destina Venüs oldu.ama yanlış anlamayın mükkemmel vs demiyorum volkan olayına dönmesin ama bana çıktı olumsuzdu dedikleri fakat bir arkadaşa pembeymiş,bir arkadaşa da benim gibi olumsuzmuş çıkarsa yazarım demişti.yani mükemmel vs demiyorum ama bana çıkan tek o oldu diyebilirim net olarak.

Aslında yorumlardan ona da bakmıştım lakin telefonla arayıp baktığı için çekindim ve de zaman kıstası hangi zamanda dönüş yapar kestiremediğim için uygunluk durumunu baktıramadım ona. Yine de tavsiye için teşekkürler :)

katina falı daha çok aşk odaklı sanırım ama ben kariyer ve aşk için baktırmayı düşünüyorum. yazılı ya da sesli farketmez ama kararsız kaldım açıkçası ama yorumunuz için teşekkür ediyorum bakalım araştırıcam biraz daha ama baktırırsam ben de deneyimimi yazıcam mutlaka.. burayı sevdim ve objektif olması da güzel. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…