Binnaz Abla

Bunu bende aylar önce sormuştum çok net bir cevap verdi :KK70: Özel falların açıklamasını okursanız orada tüm detaylar yazıyor dedi. P Poncik12345 sana kendi fikrim olarak Su falını öneririm. Yeşilçingene hepsine aynı özenle baktığını söylüyor fakat bence detaylı ve biraz daha net şeyler için Su falını tercih etmelisiniz. Onun harici kahveside iyidir.
Tamamdır canım olumsuz bir şeyler duyup yoluma devam etmek istiyorum o kadar umudum tükendiki bu aralar 😞 inşallah beni kabul eder bakar deneyecem çingene beyi 🙃

Fal sepeti özlem yılmazı deneyenler nasıldı falı
3 arkadaşım denedi, üçü de ilk başta spesifik detaylar bilince aşırı heveslenmişlerdi ama dediği tek bir şey bile olmadı.. hatta bi tanesi önce katina sonra kahve attı ve aynı konu hakkında söyledikleri birbiriyle çelişti özlem yılmaz'ın

3 arkadaşım denedi, üçü de ilk başta spesifik detaylar bilince aşırı heveslenmişlerdi ama dediği tek bir şey bile olmadı.. hatta bi tanesi önce katina sonra kahve attı ve aynı konu hakkında söyledikleri birbiriyle çelişti özlem yılmaz'ın
Bir ara baktırmaya niyetlenmiştim hâla da aklımdaydı. İyi ki baktırmamışım.

katina falı daha çok aşk odaklı sanırım ama ben kariyer ve aşk için baktırmayı düşünüyorum. yazılı ya da sesli farketmez ama kararsız kaldım açıkçası :KK43: ama yorumunuz için teşekkür ediyorum bakalım araştırıcam biraz daha ama baktırırsam ben de deneyimimi yazıcam mutlaka.. burayı sevdim ve objektif olması da güzel. :)
Falalem Medyum Fatima bana kariyer is iyi bilmisti, is konusu cogunlukla cikmisti ama artik sesli bakiyormus ve ses kaydi az anlasiliyor denmisti onun hakkinda.

Kızlar yaklaşık 1 ay kadar önce elifsucana baktirmistim. Süreç hakkında dediği bı şey oldu sonuç için beklemedeyim. Sizce tekrar ona baktirayim mi gidişat değişti mi diye merak ediyorum enerjiler degisirse sonuç da değişiyor bence böyle napayim sizce??

Kızlar yaklaşık 1 ay kadar önce elifsucana baktirmistim. Süreç hakkında dediği bı şey oldu sonuç için beklemedeyim. Sizce tekrar ona baktirayim mi gidişat değişti mi diye merak ediyorum enerjiler degisirse sonuç da değişiyor bence böyle napayim sizce??
Bende vadeleri çıkmıştı. Sadece olacak olumsuz şeyleri bilemedi. Ama kimse bilememişti.
Ben tekrar attım umarım çıkar. Bence atabilirsin:)

Her gün giriyor canım. Bugün de atabilirsin.

Ondan vazgectin kime attın ?

Valla canım şu an ben volkan dan baskasina baktirmiyorum. Ben enerjisini hissettim ve hepsi tuttu. Anlık ve analizde iyi. Vade de iyi degilim diyo zaten. Sonuc odakli bakıyo. Vade konusunda kefil degilim diyor. Olayın gidisati icin iyi. Pembe tablo da cizmiyo. Bana söyledikleri hepsi çıktı. Yakında yine gidicem haftaya falan
volkan nerde bakıyor acaba cnm ben kaçırdım orayı?

Bende bekliyorum vadesini, ama durum olarak bende baya cok bilmisti. Sen nezaman baktirdin, cok var mi daha,

Dün baktırdım kız:halay:Ben de beğendim bende de bayağı bilmiş durumları. Cidden kahvede ne varsa onu söylemiş. Sonra sorduğum kişi için bakarken sankim kart değil ama zar/pul stili bir şeyi attığını duydum kayıttan. Kart değil başka bir şeydi sankim.

Dün baktırdım kız:halay:Ben de beğendim bende de bayağı bilmiş durumları. Cidden kahvede ne varsa onu söylemiş. Sonra sorduğum kişi için bakarken sankim kart değil ama zar/pul stili bir şeyi attığını duydum kayıttan. Kart değil başka bir şeydi sankim.
Aynen bendede öyle yapti😂 bende cok pembeci degildi üstelik, dedi sen bilirsin ama durum bu. Yani o konuda rahat olabilirsin.

X