Binnaz Abla

bence siz başta dediklerini çok beğenip övdünüz ama tepki görünce, tepki olarak aşırı savunmaya ve reklam ayarında olacak şekilde övmeye başladınız. şu an herkes size artık övmeyin diyor ama siz hala övüyorsunuz o nedenle tepki olarak algılıyorum bunu. sanırım reklam olsa artık susup çekilirdiniz. yine de bilemiyorum, belki de reklam yapıyordunuz.

Ya burada ben niye reklam yapayım. Zaten adam apaçık binnaz da calisiyo. Reklama ihtiyac yokki. O sistemin yorumcusu. Baska sitede calisan biri olsa yasak oldugunu biliyorum. Ama burasi binnaz topic!
Ayrica ona baktiran sadece bu forumdan insanlar degil benim tahminime göre. Cogu kisi sosyal hayatindaki arkadaşlarına söyledi benim gibi. Ve ayrica sistemde basta olumsuz da olsa konusan vardı. Güzel degil diyen. Sonradan baktiran kisiler ovmeye basladı simdi de kotülüyolar.
Ayrica o red etti diyen kisiye itafen de sunu diyorum. Adam en iyisini yapmış.

yahu burda bir yalvarmadığın kaldı millete nolur volkana batırın diye bir de gelmiş abarta abarta anlattıktan sonra millete sazan diyorsun. Bende baktırdım ama sırf binnazda kredim kaldı diye yoksa artık binnazdan kimseye baktırmam. Ve telwede 10 liralık fallarımdan daha berbattı. Her volkan ya da binnaz lafı geçtiğinde atlayıp aynı lafları sıralıyorsun. Eski mesajlarına baktım bir zamanlar medyum ramon için aynı şeyi yapmışsın. Volkan için kullandığın klasik cümleler :KK70: bari bi şey yapıyorsun bu kadar çaktırma. Senin volkanla bağın ne bilmiyorum ama ister tanı ister tanıma bu kadar abartmak reklamdan başka bir şey değil benim gözümde. Birde millete burda "sazan" diyecek haddi kendinde nasıl buluyorsun anlamış değilim.

arkadaşlar biri moderatörü alıntılayarak etiketlerse sevinirim ben bilmiyorum çünkü.

Tamam yani sana tutmamis olabilir bu enerji isi. Volkan in ben pazarlama müdürü avukatı da degilim.
Ramon konusunu hic acma zaten tarih oldu gitti. Onda hata yaptım övdüm sonra ben rezil oldum.
Volkan in kazanci benim cebime girmiyo. Ben niye reklam yapayim ki

Tamam yani sana tutmamis olabilir bu enerji isi. Volkan in ben pazarlama müdürü avukatı da degilim.
Ramon konusunu hic acma zaten tarih oldu gitti. Onda hata yaptım övdüm sonra ben rezil oldum.
Sorun bu zaten senin cebine girmiyorsa niye bu kadar abartıyorsun? Herkes olabildiğince kibar olarak seni uyardı hala ısrarla yapıyosun aynı şeyi demekki olay farklı. Kimse sana reklamcı bile demedi bu kadar abartma yanlış anlaşılırsın dedi. Ve sen hadsizliğin sınırlanırını zorlayarak sazan diyorsun millete sen de reklam yapıyorsun o zaman :KK66: reklam yapmasan medyum ramondan biraz ders çıkarabilirdin :KK70:

yahu burda bir yalvarmadığın kaldı millete nolur volkana batırın diye bir de gelmiş abarta abarta anlattıktan sonra millete sazan diyorsun. Bende baktırdım ama sırf binnazda kredim kaldı diye yoksa artık binnazdan kimseye baktırmam. Ve telwede 10 liralık fallarımdan daha berbattı. Her volkan ya da binnaz lafı geçtiğinde atlayıp aynı lafları sıralıyorsun. Eski mesajlarına baktım bir zamanlar medyum ramon için aynı şeyi yapmışsın. Volkan için kullandığın klasik cümleler :KK70: bari bi şey yapıyorsun bu kadar çaktırma. Senin volkanla bağın ne bilmiyorum ama ister tanı ister tanıma bu kadar abartmak reklamdan başka bir şey değil benim gözümde. Birde millete burda "sazan" diyecek haddi kendinde nasıl buluyorsun anlamış değilim.

arkadaşlar biri moderatörü alıntılayarak etiketlerse sevinirim ben bilmiyorum çünkü.
Ben de ayni seyi dusundumm, Volkan online hadi gidecek baktir diye yonlendirdikten sonra ben atla desem atlayacak misiniz, sazan vs gibi cocukca seyler soyluyor. Evet yani bence ya yasi kucuk ben buna veriyorum, fazla heyecanli bu yuzde, kullandigi cumleler ve tarzi bunu isaret ediyor bana, diger bir secenegek var tabi bir de.

Sorun bu zaten senin cebine girmiyorsa niye bu kadar abartıyorsun? Herkes olabildiğince kibar olarak seni uyardı hala ısrarla yapıyosun aynı şeyi demekki olay farklı. Kimse sana reklamcı bile demedi bu kadar abartma yanlış anlaşılırsın dedi. Ve sen hadsizliğin sınırlanırını zorlayarak sazan diyorsun millete sen de reklam yapıyorsun o zaman :KK66: reklam yapmasan medyum ramondan biraz ders çıkarabilirdin :KK70:
Medyum ramonun kayıplara karışması sonra biranda volkanın ortaya çıkması ve senin ikisini de yerlere göklere sığdıramaman... ne tesadüf değil mi L Lila0025

Medyum ramon yorumlara göre begeniye göre rezil olmadim. O kisi dengesiz bi insan oldugu ortaya çıktı. Bana bi kac sefer bakti sonra fallarimi iade etti ve beni yoruyosun deyip enerji tutmadi deyip gönderdi haketmedigim halde. Bende zaten erkek diye gittim. Bayan olsa takmazdim yaptığını.medyum ramon u da ayrıca hep övmedim. Yani iade alabiliyosaniz gidin volkan dan iade alın. Benden hırsınızı cıkarmayin

Benim en komiğime giden bir üye volkana fal baktırmıştı burada yorum yaptı ben beğenmedim diye üyeye demişti ki bu kızımız “ demekki sen enerjini verememişsin” yani falı beğenmedi diye üyeyi suçlu bulmuştu sen de sıkıntı sen enerjini verememişsin yoksa volkan mükemmmel bakardı falan 😁😁 ben orda notunu verdim 😆😆 eski gönderilerimde de var yargıçla kıyaslamıştım ve asla baktırmayı düşünmem de demiştim. Yani bu olayın başlangıcında yargıç gibi olacağı belliydi bunun için medyum olmaya gerek yok 😂😂😂 boşverin kızlar ...

Ya burada ben niye reklam yapayım. Zaten adam apaçık binnaz da calisiyo. Reklama ihtiyac yokki. O sistemin yorumcusu. Baska sitede calisan biri olsa yasak oldugunu biliyorum. Ama burasi binnaz topic!
Ayrica ona baktiran sadece bu forumdan insanlar degil benim tahminime göre. Cogu kisi sosyal hayatindaki arkadaşlarına söyledi benim gibi. Ve ayrica sistemde basta olumsuz da olsa konusan vardı. Güzel degil diyen. Sonradan baktiran kisiler ovmeye basladı simdi de kotülüyolar.
Ayrica o red etti diyen kisiye itafen de sunu diyorum. Adam en iyisini yapmış.
Günlerdir yazdıklarınız ve bizlerin yorumları ortada. Hiçbirimiz sizi zan altında bırakmadı. Üstelik size kırıcı bir üslup da kullanmadı. Ama şu yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile bence de Volkanın falımı iade etmesi kesinlikle isabetli olmuş.

Benim en komiğime giden bir üye volkana fal baktırmıştı burada yorum yaptı ben beğenmedim diye üyeye demişti ki bu kızımız “ demekki sen enerjini verememişsin” yani falı beğenmedi diye üyeyi suçlu bulmuştu sen de sıkıntı sen enerjini verememişsin yoksa volkan mükemmmel bakardı falan 😁😁 ben orda notunu verdim 😆😆 eski gönderilerimde de var yargıçla kıyaslamıştım ve asla baktırmayı düşünmem de demiştim. Yani bu olayın başlangıcında yargıç gibi olacağı belliydi bunun için medyum olmaya gerek yok 😂😂😂 boşverin kızlar ...
Volkancım özür dilerim enerjimi veremediğim için :KK70: burayı okuyorsundur muhtemelen

L Lila0025 arkadaşın hesabı pasif hale alınmış. Keşke böyle kötü şeyler olmasa reklamsa bile zaten kendinizi kandırıyorsunuz insanların ahını alıyorsunuz. Bu iş için zaten yetneeğiniz ve hisleriniz varsa para kazanırsınız arkadaş edinirsiniz bile :) Yoksa sadece vebal alıyorsunuz kötü enerji çekiyorsunuz üstünüze.

Umarım arkadaşın tek suçu biraz cana yakın görüp fazla övmektir.

Günlerdir yazdıklarınız ve bizlerin yorumları ortada. Hiçbirimiz sizi zan altında bırakmadı. Üstelik size kırıcı bir üslup da kullanmadı. Ama şu yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile bence de Volkanın falımı iade etmesi kesinlikle isabetli olmuş.
Kız aynen boşver volkan sana fal baksaydı bu kızımızın yorumu nolcaktı biliyor musun? Falı beğenirsen volkan işte mükemmel bir falcı , falı beğenmezsen sen enerjini verememişssin yoksa çok güzel bakardı olacaktı yani sonuçta olan sana olacaktı 80 liran gidecekti Allahın sevdiği kuluymuşsun paran cebinde kaldı boşver 😁

Medyum ramon yorumlara göre begeniye göre rezil olmadim. O kisi dengesiz bi insan oldugu ortaya çıktı. Bana bi kac sefer bakti sonra fallarimi iade etti ve beni yoruyosun deyip enerji tutmadi deyip gönderdi haketmedigim halde. Bende zaten erkek diye gittim. Bayan olsa takmazdim yaptığını.medyum ramon u da ayrıca hep övmedim. Yani iade alabiliyosaniz gidin volkan dan iade alın. Benden hırsınızı cıkarmayin
Demek ki sizin falınız iade edilince bu dengesizlik olurken benim falımı iade eden Volkan olunca ben haketmiş oluyorum öyle mi? Yazdıklarınız birbiri ile çelişiyor. Lütfen artık bizlerin haklı yorumlarını biraz kendi içinizde değerlendirin. Yorumlarınızın dışardan bakınca nasıl göründüğünü sizin takdirinize bırakıyorum.

arkadaşlar daha öncede forumda bu tarz şeyler olmuş. Kahin.ra olayı bizzat benim başıma geldi o yüzden iyimser bakamıyorum artık. Benimki sadece yüksek ihtimal verdiğim bir tahmin. Sazan dediği yerde koptu ben de artık fikrim tamamen değişti. Öncesinde bende yaşı küçük şudur budur diyordum.

Hanımlar lütfen sakin olun ve polemiğe girmeyin😌

Lila0025, yorumları kişisel almayın, fal topiklerindeki insanlar reklam yapanlardan o kadar bunaldı ki, bir falcı, fal sitesi sürekli övülünce ister istemez şüpheye düşüyorlar, haklılar da çünkü fal baktırmış da çok memnun kalmış gibi yazan ve bir falcıyı, fal sitesini öven yorumları destekleyen reklam üyeliklerinden sıkıldılar artık.

Siz reklam yapmıyor olabilirsiniz lakin Ramon yorumlarınız sebebiyle yönetim sizle iletişime geçmişti sanırım, burada Binnaz topiğinde sürekli Ramon'u yazıyordunuz, o zamanda yazdıklarınız reklam gibi algılanmıştı, en azından o olayı baz alarak yoğurdu üfleyerek yemeniz gerekirdi çünkü bugün popüler olan herhangi bir falcı yarın ya kaybolup gidiyor veya bütün baktığı fallar yalan oluyor, burada herhangi falcı için çok da öven şeyler yazmamak lazım, raporlar sebebiyle takip etmek zorunda kaldığım fal topiklerinde görüyorum ki övülen falcı havaya girip bakım parasına zam yapıyor, attıkları aldığını karşılamıyor bile, falcılar bana gıcık olacak ama umrumda değil, onların salladığını mahalle arasındaki komşu teyzeler daha güzel yapıyor hem de akşam 5 kahvesinde sohbet muhabbet gırla giderken, üstelik ücretsiz🤣

Siz ki "ben Allah korusun bi daha binnaz a baktırmam." demiştiniz, fikirler değişir elbette lakin Binnaz topiğinde Binnaz falcıları için de reklam gibi algılanacak yorumlar yazılmamalı, sonra yanlış anlaşılıyor.

Yine entrikalar döndü durdu galiba :KK70: An itibariyle bende fala başlama kararı aldım kızlar annemden el alarak :KK70: Bakımlarım 300 tl ama siz tüm olayı ve beklentilerinizi yazın bana ben ona göre yorum yapıcam çıkarsa 300 daha alıyorum çıkmazsa canım sağolsun sonra tekrar bakarız hem de 2. gelişinizde sadece 299 TL :KK200: Şaka bir yana bir ara çok gaza getirmişlerdi beni kesin sendede vardır bir şeyler diye fincanı elime aldım bakıyorum bakıyorum hayvanlar görüyorum çiçekler görüyorum o kadar :KK70: Annemin kartlarını almam yasaktı küçükken ama gizlice 1 kere almıştım açtım açtım kartları arkadaşa döndüm dedim ki hep sayılar çıkıyor hepsini toplayınca mı buluyoruz acaba bir şeyler :KK70: :KK70: Kısacası bana çok güvenmeyin her an kaçabilirim de hiçbir şey tutmazsa kızlar :KK70: :KK70:

Son düzenleme:
Yine entrikalar döndü durdu galiba :KK70:
Entrika değil de karşılıklı yanlış anlaşılma var gibi görünüyor, fazla övülen falcı yorumlarına şüpheyle bakanlar, haklı olarak yazan kişileri uyarmak istiyor, uyarılan kişi de yanlış anlayınca ortaya bu gibi durum çıkıyor.

Evet şu anda normale dönmemize çok sevindim,cerrahi maskeleri çöpe atmış kadar rahatladım😂 7/24 volkan canözü okumaktan gerçekten bunalmıştım🤷‍♀️
Eee var mı çıkan fal haberleri?😊
çıkan değil ama çıkmayan var, fulya nas'ın dediklerinden biri çıkmamıştı zaten.. bana 3 ay içinde taşınma en kötü ihtimalle şehir değişikliği demişti, olması için böbreğimi verirdim ama olmadı... kasım 15 en geç, eskilerden biri dönecek demişti, bunun için de böbreğimi verebilirdim ama bu da olmadı... gerçi burası binnaz topici ama okuyan olur diye yazıyorum, gitmeyin arkadaşlar paranıza ve umudunuza yazık olur :KK43: kahin kraliçeye de ikinci defa gittiğimde en geç 29 kasım olan tarihi 9 ay olarak güncelledi, bu da olmadı :KK43:

X