Binnaz Abla

Ben bir linç girişiminde bulunmuyorum tam aksi böyle bir durumla karşılaşmamanız adına yazıyorum. Yoksa açık açık reklam yapan birileri hariç kimseye böyle bir ithamda bulunamam zaten.

İlk yazdığınıza gelince işte birisi çok övülünce insan diğer falcılardan ayrı gözle görüp beklentiyi yükseltiyor. Orada yazmak istediğim şey çok da öyle bir falcı olmadığı. Baktırmak isteyenlerin beklentisi çok artmasın yani. 100 kişiye fal baktırdıysam 80iyle aynı ayardadır geri kalan 15 kişiden biraz daha iyi 5 kişiden biraz daha kötüdür örnek vermek gerekirse.

Mesela Elif, yesilcingene ve Zeynep benim falında şok edici detaylar bilmişlerdi. Gerçekten oha artık dediğim cümleler kurmuştu Zeynep. Yine de bana öyle yorum yapmış olması herkes için çok iyi bir falcı olduğu anlamına gelmez tabi ki. Onun bile anlığı (kendi adıma) çok güzel yorumlarken zaman konusunda yanıldığı oldu.

Faldan beklentiniz ne amuda kaldırıp alkış yaptırması mı tarzında yazılar yazmanız hoş olmadı bence. Normal bir dille de anlatabiliriz derdimizi.

İyi geceler size.

Rica ederim güzel düsünceleriniz icin ben yanliş anlamışım.
Tabi ben biraz abartıyorum. Ramon icin de iyi dedim ama şu an ramon dan eser yok piyasada
Ama ramon dan herkes sikayetciydi mesela. Ben astrocenter da baktırdım. O adam yerine sanki sonradan baska adam gelmiş gibi davrandı. Cok egolu ve ters bi adama dönüştü. Canı istemeyince cogu kisiyi azarlıyodu. Musteriye davranisi hos degildi son zamanlar. Ama falda bana cok tutturdu.

Volkan konusuna gelecek olursam benim övme sebebim farkli bi enerji olması. Sıcak samimi ve duyarli olması. Erkekler içinde farkli enerji. O yüzden cok dedim. Tabi gelecegi net olarak Allah bilir. Faldan bence cok da birsey beklememek lazim.

Bu arada zeynep kim ? Nerede bakiyo ve yesil cingene cok ovülüyo volkan gibi onlari merak ediyorum. Yani bende beyin okuyan ve gizli saklı bilen bi medyum arıyorum.

KIzlar binnazda alev tansel nasıl?kredim var katina baktırmak istiyorum daha önce baktırmadığım birine.aranızda ona baktıran varmı

Çıkmıyor. Ben kahve baktırmıştım.

Binnazın çoğu falcı bile değil, hissiz, kart okuyor ya da hayat tecrübesiyle yorum yapıyor ya da ağzına bir parmak bal çalıp bırakıyor...

Adam sizin markanızmış gibi davranıyorsunuz ama bu var yani Volkan olsa kendini böyle savunmaz ... Faldan beklentim evet amuda kalkması 1 dk da 8 lira kazanıyorsa 10 dklık kendi özgürlüğündeki bir fal 80liraysa evet amuda kalkmasını bekliyorum
Dün yazdım 2 3 dk kabaca yorumlar yaptı sevgi kadınısınız falan diye , bunu söylemeyeceği bir kadın var mı ben ilk 3 dk için 24 lira verdim ve HİÇBİRŞEY BANA ÖZEL değildi...Kalan kısmı da ehh işte buraya yazılanlarla gittiğimdeki beklentim baya yüksekti isimler söylüyordu yüzleri tarif ediyordu vsvs eee bende olmadı bunu demek kötülemek bile olmuyor ki bence Volkan sizin markanızsa bu kadar övüp beklentiyi artırıp adamı eh işte yapan siz olmuş oluyorsunuz
Kötü değildi tutarlıydı diyorum ama bu zaten iyimser bir yorum baya baya beklentimi karşılamamış olmasına RAĞMEN saçmalamadığı için (ki 80lira vermişim saçmalamayan bir fal olsun diye) iyi biriydi diyorum...
Binnazda diğerlerinin xxx tl olması 80Lirayı az para yapmaz..

Zeynep telefonda bakan birisiydi sanırım. Yesilçingene tellwe sitesinde bakiyor. Enerjisi uymazsa reddeder anında ve tekrar kolay kolay kabul etmez. Çok olumsuz konuşur negatif yorum yapmaktan çekinmez. Baktığı fallar çıkar çıkmaz bilemem ama ben her türlü kefil olurum. Çok derdimi çekmiş çok yol göstermiştir bana. Tabii şunu söyliyim olumsuz dediği şeylerle yol gösterdi bana çünkü olumsuz her durumumu bildi. Olumlu söylediği çok nadir şeyler oldu ama yakın zamanda olumlu olarak böyle olacak dediği bir şey olmadı.

Volkan konusuna gelirsem, 2 arkadaşım beğenmedi ama erkek olan bir arkadaşım bayıldı 2 kez gitti. Vade vermemiş bir şey çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama geçmişi çok çok iyi bilmiş harfleri şehirleri tipleri süper analiz etti demişti. Fakat anında kredi arttırması ve insanlara tekrar uğra yanıma yani bana baktır falı vs demesi hoş değil bence. Birine öyle dediğini biliyoruz çünkü

Canım valla dogru söylüyosun. Adam kendini cidden savunmaz
Polemige girmez. Mesleginiz nedir bilemem ama 80 tl kazanması da oldukca zor. Yoklugun kıymetini bilirim.
Bence bundan sonra siz beklentiye girmeyin. Enerjiniz tutarsa baktırın. Volkan enerjisi uyana bakıyo. Bana öyle demisti.
Bir de ne istediginizi yazarsaniz beklentinizi ona göre almis olursunuz.

Canım o zaman enerjilerini iyi verseydi keske. Siz de bu kredi artirma meselesine gelince alt tarafı 5 tl yükseltmis. Kredi artirmasi normal degil mi
Diger dediklerine yine güldüm sesli
Yanima ugra demis bana da ins güzel gelismelerini tekrar duyarım yeniden görüsürüz demisti. Bence burada bi art niyet aranmamalı

Babamın oğlu olsa bu kadar savunmam....

Babamın oğlu olsa bu kadar savunmam....

Ben volkan ın avukatı değilim. Onu savunmadım şu an. Üyeleri savundum.
Söyledigi seyler dogruydu dedim. Ben abartmış olabilirim dedim.
Cünkü kendisi bu kadar konuşmaz. Ama benimle tuttu o da ayrı konu.

Volkan Canözü nü deneyim dedim yok çok beğenmedim çok geneldi 1 2 tutturduğu şey var şimdi hakkını yemiyim ama çok geneldi.80 tl çok yine diğer pembecilere kıyasla 1 kez denenebilir.
Yani en azından bastan savma yapmıyo dogru bu konuda hemfikiriz.
80 tl neden yükseltti ben de anlamadım.

Yargıç olayından sonra nooo. Hiç bir falcı bu kadar övülmeye değer değil.
Hem oyle hem de her lafi gectiginde ovmek ve bildi super falan yazmak, ben okurken bunaliyorum yazarken bunalmiyorlar. Bir kere iki kere yazani veya uzun zaman gecer biri sorar o zaman cevap vereni anlarim, tuttu begendi diye yardimci olmak icin yazani da anlarim da her dakika da yazilmaz resmen bunalmisim Volkan'dan o uyeyi goz ardi ettim ki bu sitede bir elin parmaklarini da gecmez goz ardi ettiklerim.

Canım yesilcingene yazılı mi bakıyor

Heh aynen. Sadece beni rahatsız etmiyormuş demek :) buna sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…