Binnaz Abla

Yıllardır cafede, evde, telde, sitelerde fal baktırırım hiç kimsede dediği her şeyi yaşadığım olmadı. Tek tük dedikleri şeyleri vadesinde yasadigim iki üç falcı oldu.
Mesela elifsucan bende vade olarak sorduğum ufak tefek şeyleri bildi. Esas sorduğum ve başıma gelen kötü şeyleri bilemedi.
Geysu anda çok iyiydi. Kotu şeyler için aslında bi uyarısı olmuş.
Serkan Tek cok genel bakmış tarih vermemiş ama onun uyarısı da yerindeymiş.
Bazı arkadaşlara bazı falcıların dediği her şey cıkmış çok ilginç.

Geleceği bilmek çok çok zor kız bilen çok az sayıda insan var. Bana çıkan 2 facı oldu diyebilirim Ankara Ortaköy Cafe Yıldız ve İzmirli gülistan

Kahve attım . Ekim ayının son haftası baktırdım 1 hafta 1 ay içi görüşme dedi ve biz 5 gün sonra görüştük bu kişiyle 2 aydır diyaloğumuz yoktu 🤷🏼‍♀️ 2.falında da çok yakın zaman dilimi verdii çıkarsa yazarım 🤩
Fatima kotu degil gercekten, diger falcilara oranla iyi ama eskiden sadece yazili bakiyordu ve biraz kisa bakiyor fali ev bazi yerleri ucu acik birakiyor, soru soruyorsun onu da salliyor net cevap vermiyor bu yuzden cok geliyor ucreti baktirmiyordum uzun zamandir.

Bana geçmişi çok güzel bildi hatta şaşırdım acaba başka bir yerde daha mı baktı oradan mı söyledi diye düşündüm birkaç analizi tuttu çünkü. Olayların gidişatının 1-2 tanesini gerçekten güzel bildi. Ama sonucun çıkacağını sanmıyorum. Çıkması için bir mucize olması lazım. O yüzden muhtemelen patlar🙂 anlık veya analiz için diyorsan dene istersen. 2 hafta var vade için geçsin yazarım.
İndirimden kredi almıştım baktırırım belki volkana krediyi de bitirmiş olurum 😊 Baktırırsam beğenip beğenmediğimi yazarım buradan.

Fatima kotu degil gercekten, diger falcilara oranla iyi ama eskiden sadece yazili bakiyordu ve biraz kisa bakiyor fali ev bazi yerleri ucu acik birakiyor, soru soruyorsun onu da salliyor net cevap vermiyor bu yuzden cok geliyor ucreti baktirmiyordum uzun zamandir.
Evet soru kısmı özensiz . Sesli 12 dakikalık ses kaydı geldiii bana . Rezzan abladan sonra favorim 🌸

Gülçin beyaza dünden beri 3 kere fal attım iptal edip duruyor daha önce bunla karşılasan var mı bir de fal için öneride bulunabilecek var mı

X