Binnaz Abla

Benim tanıdık bir kızçe var, babalarımız arkadaş aynı hastaneden çalışıyorlardı. Babasıyla annesi biz 15 yaşındayken boşandılar babası metres tuttuğu için. Sonra babası çok iyi bir doktor olmasına rağmen hastaneden ayrıldı sonra farklı farklı yerlerde çalıştı bir türlü dikiş tutturamadı. O kadınla evlenmemiş adam, 10 yaş büyük çocuku bir kadınla evlenmiş sonra da kalp krizi geçirip ölmüş.

Bizim kızçeye gittiği falcı sende büyü serpintisi var, baba tarafından siyah saçlı bir bayan yaptırmış demiş. Kızçe de bana dedi ki doğru, babasının metres tuttuğu kadın uzun siyah saçlıymış. Neyse bir şekilde kurtuldu.Kızçe demişti ki babam boşandıktan sonra deli gibiydi yerinde duramıyordu.

O kadar uğursuz ve musallat ki büyü Allah boşuna lanetlememiş. Adam öldü gitti,
ama uğursuzluk kızına kadar bulaşmış. Yazık yani bu kızın suçu günahı ne ... yaptıranın Allah cezasını verir inşallah.
Offf çok tırsıyom kız hani güvendiğim falcılar dediği için bu kadar takıldım 😔 gerçekten bu işle uğraşanların Allah bin belasını versin .....!!!!!!!

kızlar burada birkaç arkadaş mesaj attı da onun üzerine foruma açıkça yazmak istedim. yargıc fal ve enerji işlerine inanmayın derim. burada mağdur olan çokmuş. herkese de aynı şeyi demiş.
Verdiğim para haram zıkkım olsun eğer burayı okuyorsa!

ben sesi begeniyorm ama indirimde atiyorm.
Arkadaşımda kötü değil demedi ama su falınada gel diyince şüphe etmiş para için sallıyor birşeyler diyerek :) düşüncelerimde emin olduğum birşeye öyle değil diye yorum yapmış mesela. Yarın göndermek yerine beklicem bende indirimi felan veya byv de toprak denmişti onun kahvesini denerim belkii

Arkadaşımda kötü değil demedi ama su falınada gel diyince şüphe etmiş para için sallıyor birşeyler diyerek :) düşüncelerimde emin olduğum birşeye öyle değil diye yorum yapmış mesela. Yarın göndermek yerine beklicem bende indirimi felan
aynen indirim en iyisi 🙂

X