Ben bu zamana kadar çok falcı denedim. Sembol, Binnaz, Twitter olmak üzere. Buralarda gerçekten herkese atmışımdır. Bana falı çıkanlar elfin ve semboldeki falcı topraktır. Son zamanlarda kendi isteğim ile Fulya ve kahin kraliçeye attım. Kahin gerçekten benim hakkımda çok spesifik detaylar bildi ama zamanı var. Yine de ben ona bir daha giderim. Fulya hiçbir detay vermedi, verdiği zamanda da dediği şeyler olmadı. Bir daha gitmem muhtemelen. Twitter’da falan da bana falı çıkan olmadı, genelde çoğu hikaye yazıyormuş zaten
şimdi kendime yeni bir falcı bulma çabasına girdim burayı da takip ediyorum ama tam net karar veremedim
bu arada binnazdaki Pelin Bilge özdoğru zamanında çok net olumlu konuşmuştu asla olmadı
doğa dana baktırmıştım çok tatlıydı sesi konuşması haklı olduğu yerler de vardı ama çıkmadı. Ceren dernek ve Nil güneş de bana çıkmamıştı. Yine fal evi uygulamasındaki tüüümm falcıları denedim en ucuzdan pahalıya bunlarda da çıkan olmadı
Birkaç isim daha vardı ama en net hatırladıklarım bunlar:) araya sıkıştırmış olayım:) Twitter falcılarından merak ettikleriniz varsa özelde anlatabilirim çünkü o liste daha kalabalık
Oraya Servet harcadım