- 15 Ekim 2020
- 408
- 573
sizin favori falcılarınız kimdir? çıkan/çıkmayan? bu durumu bilen başka falcı oldu muSonrası gelmedii ama anlık gelişmeyi bildi bakalımmm Senin de gerçekleşir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin favori falcılarınız kimdir? çıkan/çıkmayan? bu durumu bilen başka falcı oldu muSonrası gelmedii ama anlık gelişmeyi bildi bakalımmm Senin de gerçekleşir inşallah
Elifsucan medyum fatıma ve zülal şen durumu bilenler arasındalar Sadece görüşme gerçekleşti bakalım devamı gelicek misizin favori falcılarınız kimdir? çıkan/çıkmayan? bu durumu bilen başka falcı oldu mu
Ayy inşallah gelir de güzel güzel devam eder Ya:)Elifsucan medyum fatıma ve zülal şen durumu bilenler arasındalar Sadece görüşme gerçekleşti bakalım devamı gelicek mi
İnşallah hepimiizin falları çıkarAyy inşallah gelir de güzel güzel devam eder Ya:)
Ooooo süper zülal bana da tutturuyor ben de son falı ona attım bakalım ya önemli de biri benim için önemli bir faldo inş bir kere daha tuttururZülal şenin falı da çıkmış oldu böyleliklee Dediği gibi 2 ay içerisinde gerçekleşti
Yok yok 4 sene önce gitmiştim o zaman hiçbirşey çıkmamıştıfalcı aylini deneyen oldu mu byv'de? baya popüler gibi
Zülal 1 sene öncede tutturmuştu bana iyi ki ona atmışım Devamı da gelir inşallah diyelimOoooo süper zülal bana da tutturuyor ben de son falı ona attım bakalım ya önemli de biri benim için önemli bir faldo inş bir kere daha tutturur
ayy inşallah.. bi bakayım enerjimin uyduğuna göndereyim bariZülal 1 sene öncede tutturmuştu bana iyi ki ona atmışım Devamı da gelir inşallah diyelim
Zülal bende olmamıştı. 2 kere de şans vermiiştim oysa kiayy şu an çok arada kaldım zülal, ramon ve falcı mars arasında... genel fal için bu hafta bunlardan birine atıcam
Enerji meselesiiiiZülal bende olmamıştı. 2 kere de şans vermiiştim oysa ki
Ya ben de baktım profiline çok muhteşem bi şekilde çekmedi beni hatta itti fal sepetindekilere güvenemiyorum ben maalesef, Fulya nas falan beni üzdü oradaEnerji meselesiiii
fulya nas a atmasaydın ya 6 senedir falsepetindeyim bir kere atmadımYa ben de baktım profiline çok muhteşem bi şekilde çekmedi beni hatta itti fal sepetindekilere güvenemiyorum ben maalesef, Fulya nas falan beni üzdü orada
Ya benim arkadaşıma çıkmıştı o önerdi diye atmıştım ama ııh olmadı dediği şeyler, bu saatten sonra da olmaz bence olursa gider elini öper saygımı gösteririm ama imkansızfulya nas a atmasaydın ya 6 senedir falsepetindeyim bir kere atmadım
Zülal geçen gün bende çok alakasız detayı bildi şaşırdım ama daha önce deidkleri ufak tefek hariç çıkmadı ama yine de hisli diğerlerine göreZülal 1 sene öncede tutturmuştu bana iyi ki ona atmışım Devamı da gelir inşallah diyelim
Aylin benim eski favorilerimden, her falı çıkmıştı ve o zamanlar göreceğim rüyaya kadar bilmişti. Ama sonradan belki de artık araya samimiyet girdi diye midir nedir yoksa popi olup özensizleşenler kervanına katıldığı için mi bilmiyorum ama son falları iyice kısalmaya ve çok bekletmeye başladı. Sonrasında da ben falları bırakmıştım bir daha gitmedim zaten.falcı aylini deneyen oldu mu byv'de? baya popüler gibi
Nerelere fal atıyosunn memnun oldukların var mıYa ben de baktım profiline çok muhteşem bi şekilde çekmedi beni hatta itti fal sepetindekilere güvenemiyorum ben maalesef, Fulya nas falan beni üzdü orada
Evet bi popülerliği var sitede ama bu durum beni korkutur çünkü herkese yetişmek için özensiz bakarlar diye düşünürdüm.. haklıymışım demek kiAylin benim eski favorilerimden, her falı çıkmıştı ve o zamanlar göreceğim rüyaya kadar bilmişti. Ama sonradan belki de artık araya samimiyet girdi diye midir nedir yoksa popi olup özensizleşenler kervanına katıldığı için mi bilmiyorum ama son falları iyice kısalmaya ve çok bekletmeye başladı. Sonrasında da ben falları bırakmıştım bir daha gitmedim zaten.