Binnaz Abla

Arkadaşlar merhaba. Burda Mart ayından beri deli gibi fal baktıran biri olarak ( çok şükür kurtuldum ) boş işler olduğunu anladım . Paralarınızı boşa kaptırmayın. Tabii arada ayda bir kere belki de baktırılabilir fal krizi varsa . Son Yargıç patladığı zaman komple bıraktım. Anlığı belki bilebilirler ama geleceği kimse bilmiyor. Çıkan fallarda tesadüf diye düşünüyorum. Yaklaşık aynı konu için 100 fal baktırmışımdır. Yargıç ilk falı çıktı diğerleri komple patladı . Gilda Koç çıktı ama sonuç söylediği gibi olmadı . Diğer hepsi boş .
Benim durumum olumsuz değil bu arada Şu an olumlu yöndeyim . Belki kesin sonuçlandığı zaman kim doğru bildi yazabilirim ama şu an durum böyle ...
Demek istediğim fallara gelecekle ilgili çokta inanmayın , deli gibi o vadeleri beklemeyin .

kızlar bu zümra lal'in ilk falı her şeyiyle çıkıyo sonrasında bi çıkmama durumu mu oluyor? gönderileri okudum da benim anladığım bu, doğru muyum?

aaa tüh bunu düşünüyordum aşk için ama bi işkillendim şu an
Beğeneni çok çıkanı da var tabiki ama benim o zamanki olayımla alakalı zümra lal ve gilda koçun hiçbir dediği olmamıştı. Enerji alamadım diyip iade ettikleri de olmuş yeşilçingene gibi. Siz bilirsiniz tabi bana çıkmadı ama belki size çıkar

teşekkür ederim cevabınız için ben bi bakayım... indirim olursa alırım heralde kredi... kendisi uzun ve detaylı mı bakar peki yoksa birkaç detay ve direkt sonuç mu söyler

teşekkür ederim cevabınız için ben bi bakayım... indirim olursa alırım heralde kredi... kendisi uzun ve detaylı mı bakar peki yoksa birkaç detay ve direkt sonuç mu söyler
Şöyle anlatıyım size.. O zaman aklımda iki kişi vardı. A kişisiyle aram çok kötüydü, b kişisi de aklımı çok kurcalıyordu. Zümra, a kişisiyle tamamen biteceğini b kişisiyle musmutlu bir ilişkimin başlayacağını söylemişti. Ama sonuç hiç öyle olmadı. A ile aram tamamen düzeldi, b ile hiçbir şey olmadı hatta adam işten ayrıldı aylar sonra avmde sevgilisiyle gördüm sadece. Dediklerinin tam tersi oldu yani. Ve bu konu hakkında b ile aramızda bir şey olmayacağını gelip geçici olduğunu buğra, anette claire ve oylum genç söyledi. Yorumu uzun, detaylıydı 13 dk bakmış ama gilda koç çıkmamış olsa bile daha akılda kalıcı güzel yorum yapmıştı bence

oylum genç'ten hiç haz etmiyorum, bi kere katinamı havuzdan almıştı çok başarısızdı ama zümra lal konusunda bi şüpheye düştüm, yalan değil. siz hiç elfine baktırdınız mı acaba?

oylum genç'ten hiç haz etmiyorum, bi kere katinamı havuzdan almıştı çok başarısızdı ama zümra lal konusunda bi şüpheye düştüm, yalan değil. siz hiç elfine baktırdınız mı acaba?
Oylum gençi ben de hiç tavsiye etmem hatta o falının bile tesadüfen çıktığını düşünüyorum çok kötü bir yorumcu.. Elfine hiç baktırmadım canım aslında binnazda tek merak ettiğim o kaldı benim de. Onun da detayda kötü uzun vadede iyi olduğunu söylüyorlar

ayy oylum genç gerçekten facia.. o kadar komikti ki ne diyor bu oldum.. ben elfine bir kez baktırmıştım dedikleri gibi ara detaylar olmadı ama sonuç oldu. tekrar gidersem falı çıkmaz diye korkuyorum ondan başkasını arıyorum ama ben elfini gönül rahalığı ile tavsiye ederim. falı çıkar çıkmaz diyemem sonuçta enerji işi ama işini özenli yapması ve profesyonel davranması ile binnazdaki çığırtkanlardan daha farklı bence:)

kızlar bu zümra lal'in ilk falı her şeyiyle çıkıyo sonrasında bi çıkmama durumu mu oluyor? gönderileri okudum da benim anladığım bu, doğru muyum?
zümra lal 180 tl imiş emin misiniz arkadaşlar 180 tl Ramazan Paketi ısmarlarsınız:) keyif sizin de gerçekten güzel şeyler alınır yani bence binnazdakiler aşırı aşırııııı pahalı

Evet elfine hiç baktırmamış olsam bile profilindeki yazıdan bile emek verdiği belli :) ama ancak indirimdeyken giderim ben de 10-15 dklık fallara 300 tl vermem artık açıkcası. Sık aralıklarla gitmiyorsanız gitmenizde sakınca yok bence. Ne kadar çıkarsa çıksın gerçekten kısa aralıklarla gidince çok güzel de baksa çıkmıyor büyük ihtimal

zümra lal 180 tl imiş emin misiniz arkadaşlar 180 tl Ramazan Paketi ısmarlarsınız:) keyif sizin de gerçekten güzel şeyler alınır yani bence binnazdakiler aşırı aşırııııı pahalı
ay yok indirim olmadan asla almam zaten, bi de biraz kredim var onun üstüne tamamlama derdindeyim.. yoksa ekmek aslanın ağzında ve parayı havaya saçmak oluyor bu durum gider 180e jean falan alırım senelerce giyerim

2.5 sene oldu ben elfine gideli açıkçası ama burada şey demişler ilk falı çıktı sonra çıkmadı diye, korkuyorum o yüzden ama bakalım... indirim gelsin de bir

2.5 sene oldu ben elfine gideli açıkçası ama burada şey demişler ilk falı çıktı sonra çıkmadı diye, korkuyorum o yüzden ama bakalım... indirim gelsin de bir
Baya olmuş siz bilirsiniz :) bende de oluyordu o, en az 6 ay ara verdiğim falcılar çıkıyordu ama aynı falcıya 2 hafta sonra bambaşka bir konu için bile gitsem çıkmıyordu :/

Baya olmuş siz bilirsiniz :) bende de oluyordu o, en az 6 ay ara verdiğim falcılar çıkıyordu ama aynı falcıya 2 hafta sonra bambaşka bir konu için bile gitsem çıkmıyordu :/
ay yok ben eminim zaten artık nolursa olsun iki fal arası en az 4 ay olmalı, yok çok ciddi gelişmeler varsa en az 1.5 ay.. öteki türlü enerji sıkışıp saçma sapan yerde patlıyor.. ben çok yaşadım bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…