Binnaz Abla

peki bir yolun varda kimleri tavsiye edersiniz?
Edna Tanura ve Falcı Mars. Ednaya yaklaşık 2 yıl önce bir fal göndermişim yaşayacağım bütün süreci bilmiş.Tekrar gönderdim sonunu olumluya bağladı ama bilmiyorum bekliyorum.Falcı Mars a da kahve atmıştım,soru bile sormadım herşeyi olduğu gibi bilmiş.iletişimle ilgili söylediği birşey de gerçekleşti hatta.ama sonuca bağlamadı falı o kadarı gözükmüyor dedi.hatta ona katina atmayı düşünüyorum daha sonra.

aaa edna benim de aklımda ama ona atarsam katina atarım katina atmaya değer biri yok ne aklımda ne de hayatımda.. marsa genel için kahve atabilirim.. teşekkür ederim cevaplarınız için

Sen çok baktırıyordun cok sevindim bırakmana. Ben zaten cok cok az baktırıyordum son 1 yıldır da iyice azalttım, 2-3 ayda bir baktırıyorum artık o da zevk için, gerçekten de çıkmıyor.

Sen çok baktırıyordun cok sevindim bırakmana. Ben zaten cok cok az baktırıyordum son 1 yıldır da iyice azalttım, 2-3 ayda bir baktırıyorum artık o da zevk için, gerçekten de çıkmıyor.
Evt canim cok cok asiriydi gunde 3 fal baktirdigim bile olmustu birde 5 kurus etmiycek biti için simdi aklima bile gelmiyor kahve icince bile bir fal baktirayim demiyorum o derece uzaklastim şükür.

Evt canim cok cok asiriydi gunde 3 fal baktirdigim bile olmustu birde 5 kurus etmiycek biti için simdi aklima bile gelmiyor kahve icince bile bir fal baktirayim demiyorum o derece uzaklastim şükür.
Baktirma ama buralara ugra arada :) Ben de baktirmiyorum ama aliskanlik olmus, forumu okuyorum. Eskiden onerilere hemen baktirmak isterdim ama artik okuyorum cok fal krizim tutarsa ve enerji olarak cekerse baktiriyorum.

Baktirma ama buralara ugra arada :) Ben de baktirmiyorum ama aliskanlik olmus, forumu okuyorum. Eskiden onerilere hemen baktirmak isterdim ama artik okuyorum cok fal krizim tutarsa ve enerji olarak cekerse baktiriyorum.
Bazen bakiyorum sessizce aslinda yorum yapsam ne diyecegim onlarca fal baktirdim hepsi fasa fiso umarim herkes bu bataktan kurtulur o anlik iyi geliyor dogru gibi algiliyoruz kendimize uyarliyoruz oyle istedigimizden sonrada battikça batiyoruz. Ama seni gordumya bakarim sirf sohbet etmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…