Binnaz Abla

Rezzan 3-4 sene once cok populerdi. Forumda geriye donuk arat istersen o zaman daha cok yorum vardir ama ne forumda ne kendi cevremde (bende zaten hicbir sey billemedi) cikan gormedim ama seveni de var ilginc bir sekilde.
Analizlerini beğendim zamanına da az kaldı bakalım neler olucak medyum fatımaya da baktırdım o da 1 hafta 1 ay içinde dedi

Bana tam zaman vermedi kasım gibi dedi sizde ddirek zaman mı vermişti
5 ay sonra demişti bana da, o zamanlar diğer baktırdığım herkesten daha uzun zaman söylemişti moralim bozulmuştu ama gerçekten dediği gibi 5 ay sonra olmuştu gelişmeler

İlk falları çıkıyor deniliyor genelde inşallah benimkide çıkar . En azından diğer falcılar gibi kesin konuşmuyor olabilir dedi bakalım neler olucak

Bana ilk fali da olsa kimsenin fali komple çikmadi ama ilk falda önemli birkac detay bilenlere de tekrar gittigimde aynen ya hiç çikmadi ya da eften püften gereksiz bazi minnak detaylar çikti. Ve ben de artik ayni kisilere tekrrar tekrar gitmiyorum Serkan Batu hariç ...

serkan batu beni hiç çekmedi onu denemedim ama maşallah müdavimi çok fazla :) ben senelerdir baktıran biri olarak anladım ki birine fal baktırıp en az 4-6 ay kimseye gitmemek gerek ki o falda söylenenlerin gerçekleşmesi için gerekli enerjiler oluşsun. ha tabii bu benim görüşüm siz ne düşünürsünüz bilemem ama ben bundan sonra böyle yapmaya karar verdim, en azından ekonomik. ayrıca bi falcı bana demişti ki birine baktırdığın ilk fal çıkar sonrasında onu çok zorlama çok da sık ziyaret etme çıkmamaya başlar demişti, ama ben dinlemedim tabii ki. şimdilerde hiç tanımadığım birinden genel öngörü almak için araştırma yapıyorum ama öyle spesifik bir isimde karar kılamadım ne yazık ki

aynen cnm cok dogru cok sik baktirinca olmuyo..iyi bakan falci bile tutturamiyo.bi kez baktrp beklemek gerek

aynen cnm cok dogru cok sik baktirinca olmuyo..iyi bakan falci bile tutturamiyo.bi kez baktrp beklemek gerek
bence de . geçen sene mayıs ayında birine baktırmıştım ben, ama öncesinde gidilebilecek herkese gidiyordum. haftada 4-5-6 fal olduğu oluyordu ve öğrenciyidm zorlandığım hâlde bu durum böyle devam ediyordum. o mayıs ayında baktırıp durdum artık olursa olur diye. ve bir ay geçmeden dediği şeyler çıkmaya başlamış sonra fark ettim. böyle böyle ben ağustos sonuna kadar gittim ve dediği şeyler çıkmaya devam ediyordu. sonra ağustosta bozdum ben fal orucunu ve o mayıs falı çıkmamaya başladı. aynı kadına artık ayda 1 gitmeye başladım ama yok ııh olmuyordu hiçbir dediği çünkü çok sık olmasa da hem ona sık gidiyordum hem başka falcılara. o yüzden akıllandım artık birini bulup bırakıcam, 6 ayda bir öngörü alıcam.aşk için de elfine giderim gibi ya da zümra lal'i denemeyi düşünüyorum ama bilemedim..bu arada amacım laf kalabalığı yapmak ya da caka satmak değil birilerine fikir vermek amacıyla yazıyorum:)

Gerçekten bu fal isinin bir matematigi yok. O kisiye tavsiyeleri konusunda hak veriyorum. Serkan Batu ya müdavimi olarak degil de ilk falinda fal baktirma konum için dedigi önemli bir gelismeyi vaktinde yasadigim için tekrar gittim. 2. falinda ise hiç gündemde olmayan bir öngörüsü beklenmedik bir biçimde gerçeklestigi için (bu istemedigim bir durumdu) bir kez daha fal gönderdim. Bu son falinda da dedigi gibi ilerleyen konular oldu ama ilk iki falinda oldugu kadar önemli bir durum ne öngördü ne de hayatimda bu anlamda bir aksiyon oldu. Pandemi zaten hayatimiza girdiginden beri endise ve panik hali yakamizi birakmiyor...

çok haklısınız... serkan batuyu sürekli gördüğümden dedim, size kişisel olarak değil ama sanırım tatlı dilli hoşsohbet birisi. ve evet pandemi ile birlikte benim de fal batağına düşüşüm oldu ama bu sefer fal sepetini eskittim ki çok özensiz ve falcı denmeyecek kişilerle dolu bir platform bence orası. son iki gün de tellweyi biraz denedim en berbatı orası. keşke fala verdiğim paralarla ayakkabı çanta vs alsaydım ama olsun buradan dönmek de kurtarır kesinlikle birine baktırıp 6 ay beklemek gerek, zorlanınca faladdin youtube falan da iş görür gibi ama bakalım

Kızlar durum bilgilendirmesi yapmak için geldim. Tümaya baktırmıştım en son 3 ay önce.. en geç ekimin 2 haftası geri dönücek dediği kişi an itibariyle beni engellemiş. Yeni birini buldu allah bilir. Patladı sayabiliriz bence burdan sonra bişey olacagını sanmıyorum çok üzgünüm boş umut hepsi

Ya çok üzüldüm... ama belki de kesin sonucu bilip ögrenmen bir umut bekleyip bosuna zaman ve para harcamandan iyidir. Hem belki yarin çok çok daha iyi, donaninli, yakisikli ve seni tasiyabilen biriyle tanisacaksindir kim bilir...

V venusianmia Fal Sepeti'nde sana çikan oldu mu peki?
orada en mantıklı falları bana fulya nas ve kahinkraliçe baktı ama fulya nasın falının çıkması için allahın bizzat ayet indirmesi lazım, kahin kraliçenin de zamanı var bir şey diyemiyorum ama kahin çok spesifik şeyler bildi, hem zaman hem de kişisel detaylar olarak, o yüzden bir şey diyemiyorum. bana bu zamana kadar en net fal sembol faldaki toprak kişisinin baktığı çıktı ama maalesef o da oradan gitmiş..zamanında herkesle ters düşmüştü beni çok üzmüştü ama haklıydı yani..

Ya çok üzüldüm... ama belki de kesin sonucu bilip ögrenmen bir umut bekleyip bosuna zaman ve para harcamandan iyidir. Hem belki yarin çok çok daha iyi, donaninli, yakisikli ve seni tasiyabilen biriyle tanisacaksindir kim bilir...
Teşekkür ederim güzel mesajınız için Hepimiz için öyle olsun inşallah

Ben bu kişi için 4 yıldır aralıklı fal baktırıyordum her ayrıldığımızdaen azından artık kesin bitti biliyorum.
Bu aralar çok fal baktırmıyordum neyse ki 3 aydır ara vermiştim. daha da baktırmayı düşünmüyorum.
Bu arada dönecek diyen serkan batu, doğa dan, zümra lal, falsepeti beril tüm bu falcılar da patlamış oluyor kızlar haber vermek istedim.

Hııı sizzin ilişkiniz de baya fırtınalıymış o zaman 4 senede ayrıl barış olduysa belki bunda da barışırsınız

Hııı sizzin ilişkiniz de baya fırtınalıymış o zaman 4 senede ayrıl barış olduysa belki bunda da barışırsınız
Evet fırtına benzetmesi çok yerinde en az 6-7 kez ayrılmışızdır ama 6 aydır hiç adım yoktu ve bugün pat diye engel de gelince artık bişey olacagını sanmıyorum.

Diğer Fallarımın vadeleri de hep geçti çok oldu. Vadeye takılmıyordum ama hiç öngörmedikleri bi durum oldu o yüzden patladı sayıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…