- 25 Haziran 2007
- 1.703
- 504
Taraca nerede acabasanırım milyarlar döktüm sitelere burda defalarca paylaştım.
tek bilen bende taraca olmuş bu adamla olmaz demişti.
ama ısrarla serkanbizi sevgili yapmıştı.
evet iletişim oldu denk geldik ama o fallar yüzünden gururumu iki paralık ettim.
bir umut yeniden tutunmaya çalıştığım adamın fallara inanıp sevgilisi olduğunu unuttum.
tabiki dönmedi serkan batu kılıç patladı.
çok emin konuştu farklı bir ile gitme konusunu ama gittim mesela
"u "t "k harflerinde farklı beyfendiler hiç biri çıkmadı taliplerim olacaktı olmadı.
taraca ve yeşilçingeneye çok kızmıştım .
meğer inanmak istediğim fallra inanmışım
en net en detaylıda yeşilçingene bilmiş
Telwede canımTaraca nerede acaba
Yeşilcingene zaman vermedi mi yani hiçsanırım milyarlar döktüm sitelere burda defalarca paylaştım.
tek bilen bende taraca olmuş bu adamla olmaz demişti.
ama ısrarla serkanbizi sevgili yapmıştı.
evet iletişim oldu denk geldik ama o fallar yüzünden gururumu iki paralık ettim.
bir umut yeniden tutunmaya çalıştığım adamın fallara inanıp sevgilisi olduğunu unuttum.
tabiki dönmedi serkan batu kılıç patladı.
çok emin konuştu farklı bir ile gitme konusunu ama gittim mesela
"u "t "k harflerinde farklı beyfendiler hiç biri çıkmadı taliplerim olacaktı olmadı.
taraca ve yeşilçingeneye çok kızmıştım .
meğer inanmak istediğim fallra inanmışım
en net en detaylıda yeşilçingene bilmi
Baktırdıktan sonra nasıl bulduğunuzu da yazar mısınıztaracaya fal attım kızlarumarım verim alabilirim
tabii ki, falım gelsin okuyup hemen buraya yazacağımmBaktırdıktan sonra nasıl bulduğunuzu da yazar mısınız
Bekleme suresi 1 aymıs bu aradaAhahahhaha süper ya
maalesef kendisini 3 saattir beklediğim hâlde cevap gelmediği için iptal ettim. arkadaşımın hesabından cingeneye tekrar atmayı denedim anladı ve beni bi güzel azarladıtaracaya fal attım kızlarumarım verim alabilirim
3 saat bekletme Tellwe icin sıradan bir durum, hiç sevmediğim bir site çünkü önüne gelen herkesi falcı yapıyorlar hiç guvenilir degil.maalesef kendisini 3 saattir beklediğim hâlde cevap gelmediği için iptal ettim. arkadaşımın hesabından cingeneye tekrar atmayı denedim anladı ve beni bi güzel azarladıtellwede gidilecek kimsenin olduğunu düşünmüyorum, bekleyenler varsa söyleyeyim dedim
ayy ben gelemem bu kadar beklemeye, hayır siteye de girmedi hiç. kaç dakikada yorumlanacağı da belli değildi ben de pes ettim. cingene mesela ne zaman atsak hemen online oldu baktı ve reddetti ama diğerleri çok belirsiz. twitterdan birisinden randevu alıcam ona gidicem değmez bu uygulamada baktırmaya3 saat bekletme Tellwe icin sıradan bir durum, hiç sevmediğim bir site çünkü önüne gelen herkesi falcı yapıyorlar hiç guvenilir degil.
medyumazadı bulup ona atmıştım sağ olsun hemen cevap verdi biraz kısa olsa da direkt olarak sorularıma yanıt aldığım bir fal olmuş... bakalım dediği şeyler olacak mı...ayy ben gelemem bu kadar beklemeye, hayır siteye de girmedi hiç. kaç dakikada yorumlanacağı da belli değildi ben de pes ettim. cingene mesela ne zaman atsak hemen online oldu baktı ve reddetti ama diğerleri çok belirsiz. twitterdan birisinden randevu alıcam ona gidicem değmez bu uygulamada baktırmaya
Benimm de telveler oraya kadar söylüyoduP Pati_annesi ben baktrmstm cnm begenmstm de vadesini daha var ama tam bi sonuc soylemedi ..kartlar buraya kdr gosteriyo dedi
katina da da kartlar buraya kdr demesin :) duru goru yada su fali atilir ama cok pahali..belki indirimde bi ihtimalBenimm de telveler oraya kadar söylüyodusanırım yine de bir katinasını denemeye değer.herşeyi dan dan yazmış çünkü kahvede
Rezzan 3-4 sene once cok populerdi. Forumda geriye donuk arat istersen o zaman daha cok yorum vardir ama ne forumda ne kendi cevremde (bende zaten hicbir sey billemedi) cikan gormedim ama seveni de var ilginc bir sekilde.Yakın zamanda fal rezzan ablaya fal baktırıp süreci yaşayan var mı arkadaşlar