Binnaz Abla

sanırım milyarlar döktüm sitelere burda defalarca paylaştım.
tek bilen bende taraca olmuş bu adamla olmaz demişti.
ama ısrarla serkanbizi sevgili yapmıştı.
evet iletişim oldu denk geldik ama o fallar yüzünden gururumu iki paralık ettim.
bir umut yeniden tutunmaya çalıştığım adamın fallara inanıp sevgilisi olduğunu unuttum.
tabiki dönmedi serkan batu kılıç patladı.
çok emin konuştu farklı bir ile gitme konusunu ama gittim mesela
"u "t "k harflerinde farklı beyfendiler hiç biri çıkmadı taliplerim olacaktı olmadı.
taraca ve yeşilçingeneye çok kızmıştım .
meğer inanmak istediğim fallra inanmışım
en net en detaylıda yeşilçingene bilmiş

evet iletişim oldu denk geldik ama o fallar yüzünden gururumu iki paralık ettim.
bir umut yeniden tutunmaya çalıştığım adamın fallara inanıp sevgilisi olduğunu unuttum.
"u "t "k harflerinde farklı beyfendiler hiç biri çıkmadı taliplerim olacaktı olmadı.
en net en detaylıda yeşilçingene bilmiş
Taraca nerede acaba

Taraca nerede acaba
Telwede canım
en net en detaylıda yeşilçingene bilmi
Yeşilcingene zaman vermedi mi yani hiç

ayrıca bugün 3. bi arkadaşım yesilcingeneye fal attı ve yesilcingene iade etti.. sanırım eski müşterileri hariç yeni kimseye bakmıyor kendisi

taracaya fal attım kızlar :KK70: umarım verim alabilirim
maalesef kendisini 3 saattir beklediğim hâlde cevap gelmediği için iptal ettim. arkadaşımın hesabından cingeneye tekrar atmayı denedim anladı ve beni bi güzel azarladı :KK70: tellwede gidilecek kimsenin olduğunu düşünmüyorum, bekleyenler varsa söyleyeyim dedim :KK70:

maalesef kendisini 3 saattir beklediğim hâlde cevap gelmediği için iptal ettim. arkadaşımın hesabından cingeneye tekrar atmayı denedim anladı ve beni bi güzel azarladı :KK70: tellwede gidilecek kimsenin olduğunu düşünmüyorum, bekleyenler varsa söyleyeyim dedim :KK70:
3 saat bekletme Tellwe icin sıradan bir durum, hiç sevmediğim bir site çünkü önüne gelen herkesi falcı yapıyorlar hiç guvenilir degil.

3 saat bekletme Tellwe icin sıradan bir durum, hiç sevmediğim bir site çünkü önüne gelen herkesi falcı yapıyorlar hiç guvenilir degil.
ayy ben gelemem bu kadar beklemeye, hayır siteye de girmedi hiç. kaç dakikada yorumlanacağı da belli değildi ben de pes ettim. cingene mesela ne zaman atsak hemen online oldu baktı ve reddetti ama diğerleri çok belirsiz. twitterdan birisinden randevu alıcam ona gidicem değmez bu uygulamada baktırmaya

ayy ben gelemem bu kadar beklemeye, hayır siteye de girmedi hiç. kaç dakikada yorumlanacağı da belli değildi ben de pes ettim. cingene mesela ne zaman atsak hemen online oldu baktı ve reddetti ama diğerleri çok belirsiz. twitterdan birisinden randevu alıcam ona gidicem değmez bu uygulamada baktırmaya
medyumazadı bulup ona atmıştım sağ olsun hemen cevap verdi biraz kısa olsa da direkt olarak sorularıma yanıt aldığım bir fal olmuş... bakalım dediği şeyler olacak mı...

Kızlar byv da falcı mars a baktırmışım 15 gün kadar önce.söylediği olumsuz bir durum çıktı.kahve baktırıp soru sormamıştım.durumumu kelimesi kelimesine anlattı.gelecek için de ex le ilgili durumun belirsiz olduğunu o yüzden göremediğini söyledi.kasım ayında katina atmayı düşünüyorum.içinizde baktıran var mı?

Yakın zamanda fal rezzan ablaya fal baktırıp süreci yaşayan var mı arkadaşlar
Rezzan 3-4 sene once cok populerdi. Forumda geriye donuk arat istersen o zaman daha cok yorum vardir ama ne forumda ne kendi cevremde (bende zaten hicbir sey billemedi) cikan gormedim ama seveni de var ilginc bir sekilde.

X