Binnaz Abla

Selam arkadaşlar. Benim exin ilişkisi bitmişti malum buradan aşina olanlar vardı söylemiştim. 10 gün önce yeni bir ilişkisi başlamış bile :) Bunu gören/bilen yoktu baktırdığım hiçbir fallarda. Aksine dönüşler, pişmanlıklar söylüyordu herkes. Haber vermek istedim. Benim fal '' terapilerim '' boşa gitti gibi yani hehehe :)

Yaa üzüldüm. Kimler bilemedi

Taraca patlamış bende. Ağustos ayı sonu adım atacak demişti. Sevindim valla zehir zemberek bı faldı çünkü

Arkadaslar ben yerli falcilardan umudumu kestim sanirim, cogu cikmiyor :)) Youtube'ta takip ettigim falcilar var mesela Charming Oracle diye bir falci var Belcikaliymis ingilizce fal bakiyor , 15 dakikalik ses kayitli fal ucreti 35 dolarmis, Etsy uzerinden satin alinabiliyor. Ben ona fal baktiracagim daha sonraki fal hakkimda, videolarda izledigim kadariyla bos biri degil ve bana uyuyor dedikleri. Kendime 3-4 ayda bir fal diye kota belirlemistim, Elif'e baktiracaktim tekrar ama onun da gelecek ongoruleri cikacak gibi durmuyor.

Nil güneş in vadesinin dolmasına 2 gün var. Ona da çıkmayacak gözüyle bakıyorum başka konularda dedikleri de olmadı.

Serkan Batusundan Yargıcına en tutturandan tutturamayanina kadar hrkes patladi. Birgün buraya böyle yazacagim aklima gelmezdi simdi hüngür hüngür aglayarak hayatinda kimse yok seni özlüyor dedikleri cocugun sevgilisiyle el ele fotografina bakiyorum. Falcilara akittigim parayla tatile ciksam belki daha güzel unuturdum onu..

Bu ne ya. Patlayan patlayana. Baktırmıyorum artık bende. Batu ya güvenmiştim. Kesin benimki de patlar. Kasım sonu yazarım

Analizleri iyi olunca insan çıkar belki diye umutlaniyo ama yok yani ne gelen var ne giden

Arkadaşlar '' şunu beğendim bunu beğendim '' dediklerimize dikkat edin çıktığı için değil. Üslubu, diksiyonu düzgün diye. İnsan o dönemde kendine bir yol arkadaşı veya tabiri caizse avutacak birini arıyor. Bu yüzden baktırıyor. Ben her zaman açık açık söyledim. Annemde söylerdi :) Bu bir terapi. Serkan Batu'ya hep gittim ve gitme sebebim tatlı tatlı anlatıyor diyeydi. Yoksa çıkan eden var mı ? Hiçbirinde asla yok.

Hepsinin aylardır ortak söylediği geri dönecek ? İlk ilişkisi başladı, dediler bitecek (?) Dönecek. 2. İlişkisi başladı ? Sorsam fal atıp derler ki bitecek dönecek hahaha Eee bunu siz de bana söylersiniz? Onlar biraz da tahminlerle süslüyor işte. Fal böyle birşey değil bu terapi/dertleşme ve tahmin yürütme.

Medyum ada buldum astrocenterda dedikleri doğrudur hepsi falan yazılmış yorumlarda baya vir araştırıcsm ben baktırırsam size yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…