- 21 Ağustos 2020
- 1.105
- 2.138
Yaa üzüldüm. Kimler bilemediSelam arkadaşlar. Benim exin ilişkisi bitmişti malum buradan aşina olanlar vardı söylemiştim. 10 gün önce yeni bir ilişkisi başlamış bile :) Bunu gören/bilen yoktu baktırdığım hiçbir fallarda. Aksine dönüşler, pişmanlıklar söylüyordu herkes. Haber vermek istedim. Benim fal '' terapilerim '' boşa gitti gibi yani hehehe :)
Başkalarını deniyorum heppeki o 2-3 ayda hiç fal baktırmadan mı gidiyorsunuz yoksa denediğiniz isimler oluyor mu
Akliniza gelen herkes :) Evet Serkan Batu, Yargic, Doga Dan, Volkan, Elfin gibi son konusulanlar dahil.Yaa üzüldüm. Kimler bilemedi
Bunlarda sözle en iyileri. Gerçi belli olmaz, bir süre sonra ayrılıp, sana geri döner. Belki onu görmüşlerdirAkliniza gelen herkes :) Evet Serkan Batu, Yargic, Doga Dan, Volkan, Elfin gibi son konusulanlar dahil.
Turkiye'deki falcilar bizi buna mecbur etti, biri bari bilseydi yurt disina acilmazdim :))
Bu ne ya. Patlayan patlayana. Baktırmıyorum artık bende. Batu ya güvenmiştim. Kesin benimki de patlar. Kasım sonu yazarımSerkan Batusundan Yargıcına en tutturandan tutturamayanina kadar hrkes patladi. Birgün buraya böyle yazacagim aklima gelmezdi simdi hüngür hüngür aglayarak hayatinda kimse yok seni özlüyor dedikleri cocugun sevgilisiyle el ele fotografina bakiyorum. Falcilara akittigim parayla tatile ciksam belki daha güzel unuturdum onu..